Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ja nedoparil ani jednu, navic mi vadi ze ta mys se mi tam seka (tusim ze to zdrhavani bylo i v 1ce, je to i v menu a pri mireni to je otravne.)
  • rancor1223
    Ale tak AI protivníků víceméně dělá to co má. Střílí a snaží se hráče dostat svým množstvím. Na nooby to možná funguje, ti schopnější už jedou nejvyšší obtížnost a nadávají jak je to snadné. Je fakt, že trochu vích obtížnosti by občas nezaškodilo. Některé mise jsou výsměch v tuto chvíli.
  • rancor1223
    Mě to baví, což mě docela překvapuje, protože z videí to zdaleka tak dobře nevypadalo. Hlavní problém začíná být, že 70% komunity speedrunuje nebo farmí. Takže pak u některých misí (Rats) vzniká problém s nedostatkem lidí, kteří ji budou chtít hrát normálně.
    Skvělá zábava, ale s opravu velkým množstvím nedostatků.

A docela mě ale štve jak se vývojáři postavili k nesplněným slibům. Misí slíbeno 17, z toho 5 je vlastně jedna mise, jen se zcela minimálními rozdíly. A úpravy "základny", které údajně nikdy nebyly slíbeny při vydání. Plus pár dalších detailů. + pár debilních mechanik ke kterým se nijak nevyjadřují.
  • Jack1947
    To uz je horsi... hmm...
  • rancor1223
    Hra vůbec není myšlena pro hraní offline, případně tedy s AI. Bohužel do té míry, že AI je opravdu nepoužitelná. Alespoň kdyby uměli nosit ty pytle s prachama, abych to při solo nemusel tahat sám...
  • Keyz
    Jn ale MP proti "ai".
  • Jack1947
    Klasika, kozy na odstrel,i ovce a ve vetsim opoctu tak ze hrac nema sanci to ustat, (Je to primarne MP hra wake up... )
  • ucho
    No pěkně se nám ten trenažér bankovního lupiče vyvedl. Pro každého bankovního lupiče nutnost...
  • Keyz
    Když jsem to chvilku měl možnost hrát, tak bych neřekl, že taková demence existuje. Jako by se AI neposunula. Spíše neexistovala.
    To je něco extra. Za to bych dal +1 bod do hodnocení.
  • Nejde o to jak brzy, ale jak kvalitně.

Jinak u mně každá hra stojí a padá na AI, takže Payday 2 stejně jako 1. díl bez šance.
  • Jack1947
    Pozde ale prece *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit