Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Pokud je nekdo dostatecne labilni tak treba neco vykrade, ale to byla jen otazka casu nez mu to neco spustí...
  • Jack1947
    Jo, jo takze se uz radis mezi media, hry muzou za vsechno zakazte hry (to tuplem tady projedes, at uz si trol nebo ne - They have bounds, youre over em.
  • God-of-War
    Jen čekám, kdy se toho chytne televize Nova... Teda Ho*na *1* .
  • Jack1947
    Ja teda nevedel ze se inspirovali tim kultovnim filmem... ( jeste toho nevim hodne no.)je to mozny, to mas jak s premierou Vriskotu a vlastne ze se to inspirovalo , taky znamimi vrazdami no a potom hned nakej blazen to zkusil v realu i s nozem... holt amici "no limits ever¸¸.
  • Jack1947
    Bacha, Trisska je myslim jeste pod hranici...
  • Trisska
    Neviděla, ale to je něco jinýho, na film se podíváš jednou a zapomeneš. Tyhlety MMO řežby hrajou děti od rána do večera, sou na tom závislí a pak nerozeznaj hru od reality a dobro od zla. Je jen otázkou času kdy budeme číst krimi články související s touhle hrou a ještě mi dáš za pravdu, uvidíš.
  • Jack1947
    Navic , byt tady nebo v USA , spise v tom USA to neni jak hra vykrast banku - They shoot first, before they ask or talk, remember...
  • Jack1947
    Swat4 byl super(i kampan) , spis skoda ze uz neni nikdo ochotnej udelat podobnou hru.
  • Vždycky se najde někdo, avšak je to zlomek z tisíců, statisíců, nebo milionů. Jako u všeho, a navíc, existuje PEGI. Inteligentní hráč si to zhodnotí dobře sám. Když není dítě na takovou hru zralé, musí se pohlídat rodiče. Tečka.

Tyto tzv. fundované komentáře jen zahlcují Games atd... Až doloží někdo statistiku počet vražd kvůli hrám vs. vraždy kvůli penězům, žárlivosti, drogám, a bude to závažné, tak to uznám. Ale jsem si jistý, že ten nárůst bude minimální.
  • Miserius
    Jo, přesně tyhle 2 jsem myslel...
  • ucho
    ty jdeš do trola.diskuzního? tak za to bys zasloužil bobříka odvahy...
  • škoda, že nevzali i model ze SWAT4. Parta hráčů by si mohla vybrat, zdali bude hrát za zloděje a tedy plnili misi, zatím co jiná barta by si ve steamu zaklikla SWAT team a čekala, až na nějakém blízkém serveru lupiči spustí alarm...a pak by začalo zatýkání / extrakce. Raději ty 4vs4 hráče, než 4vs 400
  • Jack1947
    Jo,jo ten pseudodokument s Madsenem o tom byl.
    http://en.wikipedia.org/wiki/North_Hollywood_shootout budiz jim byla zeme lehka...
  • Jack1947
    Nebo mas nak zatemnelej pohled na hry celkove, hry jeste stejne jako zbrane sami nikdy nikoho, nezabily. To byly vzdycky lidi.
  • Trisko...hele, koupim lahev vína, pustim nám ping-floyd, nějaký ty svíčky, župánky... a už se postarám, aby se tvá ústa a hlavička soustředila na optimističtější věci ;-)
  • Miserius
    Po filmu Heat (1995 - vybornej film) se taky par lidi vybavilo utocnejma puskama, vestama a slo na banku... Videla jsi tehdy (jestli jsi uz byla na svete) nekoho zadat o stazeni vsech filmu?
  • walltar
    Posledně když sem se díval, tak se hry nehráli jen v americe ... *3*
  • walltar
    Přesně ... po zahrání téhle hry je přepadení banky hračkou i pro děti od 12 let.
  • Trisska
    Spíše je otázkou, kolik bankovních lupičů a násilníků tahle hra "vyrobí"... Není vůbec divu, že má USA nejvyšší kriminalitu na světě, když ji ještě přikrmují takovejma hrama.
  • Kdyby těch poldů bylo méně a byly o něco chytřejší nebo přesnější ve střelbě, tak by to bylo zas o něco uvěřitelnější. Ono pozabíjet 400 lidí za 12 minut je šílené i na americké poměry (v bankovnictví). Jinak neuvěřitelná zábava, velké překvapení tohoto roku. Nějak jsem se o této hře dozvěděl až při jejím vydání. Patche neustále vycházejí a vývojáři slibují další obsah. Pro váhající doporučuji počkat na slevu na Steamu, tou dobou už snad bude hra zas o něco větší a lepší. Za mě po pár dnech hraní 8/10 - Souhlasím s recenzí, víceméně. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit