-
diky za recenzi. sice je nečtu protože neni čas ale diky te osmičce si to koupím. doted jsem zvazoval jen jsem nevedel jestli to bude dobre.
-
To se prave obavam , a ji podobne osamele "strazce poradku¸¸ *13* .
-
A víte koho prvního dotyčnej zabije až si hru zahraje? Trissku to je jasný, bejt ní už bych se stěhoval někam na antarktidu, hru kupuju za měsíc
-
Neni zac.Nezbyva nez drzet, palce at se zadari. *3*
-
PPPPPPAAAAAAAAAAAAY DAY chci chci chci strašně moc ALE né jako hru!!! *1* *1* *1* *1* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8*
-
Díky. Podle mě i jedinec toho může dokázat hodně, ale můsí k tomu mít nějakou moc a prostředky, proto si občas pohrávám s myšlenkou napsat dopis přímo našemu panu prezidentovi aby se s tím začalo už něco dělat, protože jinou možnost už fakt nevidim, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala, ale časem se do toho určitě pustím. Že by hnedka příští tejden? *4* No je fakt, že nic nemá odkládat.... *7*
-
Cece, s tebou je to naky komplikovany, nejsi nahodou "starsi rocnik¸¸.
-
No a to je škoda. Dneska mají hry hezký modely zbraní, i když připomínají spíše vánoční stromečky, ale pocit ze střelby žádnej. Když si vezmu, jak jsme v Soldiers of Fortune "porcovali" panduláky brokovnicí.. *14* , nebo Impíků a zombíků v DOOM...
Kolikrát už to střílení v FPS neni ani moc zábavný. -
Ja te pochvalil, a tys mne ted spise rozcilil.
A ja bych mnel ? Pf jeste mi tu birber bude neco nakazovat snad. -
Nojo, ne kazdej je tady borec jako ty. Muacta a uz mizim, odchazim porazene z bojiste chcesli.
(Kde ze te urazim? ja jen napsal o tom ze si nebyl, jisty tvoji identitou skutecnou az doted.) -
Měl bys. Možná pak přestaneš psát blbosti.
-
Och, diky moc, ze si mi to takhle krasne vysvetlil, fakt mas muj obdiv a diky tomu k tobe budu vic vzhlizet *3* .
-
Bohužel mě lidé s IQ na úrovni průměrné pokojové teploty nemohou urazit. Takže i když vím že tě těší reagovat na všechny moje příspěvky, zanech radši této marné snahy.
-
Autori, z toho maji skvaru, co jim to vyvratit na strankach primo officialnich, tady s tim uz moc nezmuzes, ja vim ze chces a pises hezke elaboraty, ruku na srdce a nalijme si cisteho kakaaa (ci caje to je fuk) svet, jedinec nikdy zmenit nemuze, i kdyby se... asi tak , ale drzim ti palce myslenka dobra. *15*
-
Ping Floyd. A já myslel, že už jsem viděl všechno... *8*
-
Ale prosímtě, né že bych cítil nějakou bytostnou potřebu ti něco objasňovat. Naštěstí pro tebe jsem se rozhodl že ti to v rámci rozvoje natvrdlé mládeže vysvětlím. Dnes hry varují a upozorňují hned v úvodu na spoustu věcí. Že podobnost se skutečnými osobami je jen náhodná, že se máme vyvarovat epileptických záchvatů a hrát v kuse jen jednu hodinu. Toto jsou věci které nikoho nezajímají, kecy k h*vnu, ale že by třeba řekli že hráči nemají napodobovat zločineckou aktivitu to neřeknou. Hry by mohli získat ve společnosti lepší obraz kdyby na nich byla varování, která by upozorňovala hráče že nemají napodobovat chování postav ve hře. Například zde by bylo napsáno že nemají vykrádat banky a střílet lidi. krátce po vydání by se snížila kriminalita o 75 %. Bohužel, se na to kašle.
-
Ugh to ma kolem ( jak RO2 nebo i vice) co by tam jeste mneli prokrista pana pridavat?
-
No v souvislosti s tím co píšu je to snad jasný... *4*
-
To je o lidskem chapani, proste to priznej bez muceni, ty hry tohohle razu nesnasis , mi to vsichni vime tak at je to venku ofiko *4*
-
Ve ctyrech pratelich dost dobre, s random hraci casto dost slabe.
Koupe rozhodne nelituju, snad pridaji vice misi atd.