Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem zhlédl nějaký videa a haha....no prostě a jen haha
  • Aha. A proto dělali System Shock 2 na Dreamcast... ;-)
  • Koukám, že o vývoji her víš kolečko... :-)
  • Checht. O tom, že jsou konzole starší než osobní počítače, se nemůže hádat nikdo, kdo má aspoň trošku přehled o historii IT... což ty zjevně nebudeš :-).
  • myslim to zcela vážně,herní scéna jak na PC na konzole směřuje k úpadku,prostě mě v posledních letech žádná hra nedokáže připoutat déle jak na den...smutné.Jinak originálky jsem si na PC kupoval ale fakt jen hry,které mě zaujali,představa že si kupuju každou pitomost na konzoli o který po 2 hodinách zjistim že je to pouze rychlokvaška,to by mě dost drtilo...
  • Hnacím motorem je vždy mozek inovátora, nikoliv platforma. Jak PS3, tak X360 mají spoustu her, které na PC nejsou a je to velká škoda. Pro mě je každý díl Gran Turismo posvátným důvodem proč koupit playstation a žádné GTR, Live For Speed nebo rFactor na tom nedokážou nic změnit. Nemají ten pocit autentičnosti a fotorealistickou grafiku, ačkoliv pracují s o řád silnějšími grafickými kartami. Nemají ten počet všech možných aut od parního kočáru z roku 1889 až po nejnovější závodní stroje. Nemají ten počet tratí. A hlavně nemají ten pomalý, bolestný a tak uspokojující prostup napříč hrou, který v GT trvá měsíce a roky.. A PC jim v tom pranic nepomůže.
  • Pod to bych se podepsal. Náplň dnešních her určuje trh a ne konzole jako takové. Problém totiž není v tom, že kozole mají aktuálně větší podíl na trhu. Problém v obecně v komercializaci hraní - ještě před 10 nebo 15 lety to byla zábava pro specifický trh. Dnes je z toho masová zábava a hry se díky tomu přizpůsobují mainstreamu.
  • Jak můžeš problémy herního světa svádět na konzole??????? Co to je za kravinu kterou se tu někteří ohání. Konzole je pouze spotřebič který nic nepřikazuje světu. To lidé dělají hry a tak jak chtějí ty hry vypadají. Podle toho co hráči chtějí a co je zajímá se dělají hry. Zjednodušování se netýká konzolí ale lidí kteří ty hry hrají. Tohle je dost zásadní rozdíl který někteří z vás nechápou. Napsat že za všechno můžou konzole je dost jednoduchý a naivní. Tímhle tedy nereaguji jen na tebe ale celkově na všechny diskutující. Stejně tak i hodnocení her nelze svádět na konzole. Jde tu pouze o peníze a většina firem vynakládá velké peníze na kladná hodnocení a z toho se odvíjí i recenze ostatních novinářů.
  • Má pravdu. System shock 2 stejně jako další hry od Warrena Spectora (jako třeba Thief série) měli vše co dobrá hra může mít. Právem si vybojovali tehdy mocných a nedostupných 9/10 které měli jen ty nejlepší hry. Dnes toto dostane každý druhá hra a to nenabízí ani z poloviny to co nabízely výše zmíněné legendy. Byly to hry u kterých člověk strávil mnoho hodin času a mohl je hrát pokaždé jinak... to se dnes už bohužel vůbec nevidí. Konzole vedou k jednoduchosti. Snaží se sice o filmové stvárnění příběhů, ale to mě nestačí. Hraji hry od začátku 90tých let a za tu dobu jsem toho dohrál spoustu ale nynější zjednodušování a konzolová atmosféra se mi nelíbí.
  • 1- Crysis bylo spíš technologické demo než pořádná hra, ale ve své době bylo opravdu jedním z "trumfů" PC fans, kterým v diskuzi došly argumenty.

    2- Když začal steam testovat herní železo, tak to byla opravdu úžasná statistika. Moderní HW mělo jen pár procent lidí. Jde o jedinou reálnou statistiku, podle které má drtivá většina hráčů několik let staré železo. Že by masochisti? Spíš hráči, kteří horko těžko našetří akorát tak na ten upgrade. A to nemluvím o většině místním puberťáků, kteří musí čekat, až jim jednou za pár let přinese nové železo ježíšek.

    3- Crysis2 je stále primárně PC projekt, ale protože se v Cryteku nudili, tak pro něj napsali úplně nový CryENGINE3 kompatibilní s konzolemi? A i když jim jde hlavně o PC, tak se výrazně snížily HW nároky? Je to tím, že je engine psaný na míru konzolím, nebo soucitem s tou spoustou lidí se starým železem? A přoč je beta jen na Xboxu, když má podle tebe jít primárně o PC projekt? Crytek na PC určitě úplně nezanevřel, ale přístupem ke Crysis2 dokázali, že jestli se nedá něco ignorovat, tak jsou to konzole *3*

    4- Já jsem četl vyjádření Epicu, ve kterém dvojku odpískali přímo s odkazem na pirátství.

    5- Zůstneme u věcné diskuze, co ty na to?
  • to Miker:akorat ze konzole nestoji 12-13. xko koupis nove uz od 4000.
  • A co ty? Máš "ověřené, nastudované" to, že Crysis 2 je primárně na PC? Dost o tom totiž pochybuji.
    Nemůžu nereagovat, když něčí příspěvek vypadá naoko "inteligentně", ale klidně v něm vydává dohady za pravdu.
  • LOL, sorry ale to co za tupoty trepes? Nebudem sa k prvemu odstavcu vyjadrovat, ale:
    "Jako příklad si vezměte Crysis. Ve své době to byla matra všech PC nadšenců. Podívejte se na tu úžasnou grafiku" matra vsetkych PC nadsencov? Mozno tak nadsencov grafiky, to je jedine co si kto na tej hre pamata. A grafika je pre deti, spravny hrac si uzije dobru hru aj so zlou grafikou.

    "Bohužel si to většina hráčů stáhla jako warez, protože kvůli hw náročnosti Crysis museli šetřit na nové železo a na originálku tak nějak nezbylo." - takze ludia si hry nekupuju kvoli tomu ze vyhodia 25k na komp a uz nemaju 1k na hru hej? Zaujimave.

    "A výsledek? Další pokračování už se musí dělat primárně na konzole, protože jedině tak se vývoj zaplatí." - A vysledok si si vymyslel. Crysis 2 sa vyraba stale primarne na PC, len sa snazili upravit engine tak aby bol zvladnutelni aj na konzole. Samozrejme preto aby zarobili viac penazi, ale PC je pre nich stale hlavnou platformou. A to si mozes pozriet v akom kolvek rozhovore. Nie si vymyslat a domyslat tupoty.

    "Epic se pokusili udělat opravdu hodně poctivý port GoW1 na PC. Nechtěli to odfláknout a opravdu si s tím pohráli. Výsledek? GoW2 už se PC verze nedočkalo, protože se nezaplatí ani ta konverze. " - Nebolo to nahodou exkluzivitou, ktoru si podmienil Microsoft? Dost vela ludi na Epic nadavalo, ze im neurobia pokracovanie na PC (ja mam napr originalku doma) a vyjadrenia boli prave o exkluzivite.

    Takze, nieco z toho co si napisal mas aj overene, nastudovane, alebo len pises co ta napadne a beres to tak ze co povies to je pravda?
  • Pong byl takova konzole ne?
  • Jistě ale to díky bohatému výběru na PC v té době a úzkému portfoliu na X360 sestávajícího z cca. 20ceti her. Když sis tehdy koupil Xbox a chtěl si aby se ti za ty prachy předvedl, nic jiného než koupě GeoW ti nezbývala. *3*
  • Na PC se od toho opravdu nedalo moc čekat. Byl z toho parádní Epic Fail *1*
  • 30 let? mozem sa spytat kolko mas rokov ked si schopny nieco taketo tvrdit? mas dost skreslenu predstavu o minulosti lebo hry sa robili zo zaciatku trochu inac ako teraz az niekedy v 90 rokoch si spolocnosti uvedomili potencial pc hier a ake su v tom velke peniaze atd ale historia je na nete takze si dohladaj sam a budem sa opakovat ale pc je viacucelovy stroj na ktorom sa da hrat pracovat sledovat filmy pocuvat hudbu net atd preco by som si mal kupovat nejaku hraciu konzolu? a nechytaj za slovicka a nepodsuvaj nieco co som nenapisal ja som len reagoval na chalana co napisal ze pc bude nostalgicka spomienka co moze tvrdit len nejake dieta
  • Mluvíš o stupidních komentářích a neumíš si na interentu najít alespoň základní fakta? A pak kdo je tady za toho stupidního. Myslíš, že virtuální zábava začala 8-bitovými domácími počítači? Těmi začala ve východní evropě a proto tady má počítačové hraní takovou tradici. Konzole jsou u nás bohužel v porovnání s počítači relativní novinka (příšli jsme zhruba o 15 let jejich vývoje) a infiltrují celkem pomalu. Já jsem začínal v osmibitové éře a do příchodu PS1 jsem znal jediného majitele herní konzole. Díky této podivné deformaci trhu jsou u nás konzole obětí virtuální xenofobie - konzole jsou "neznámý" vetřelec. Kdy už se s nimi konečně naučíte žít lidi?
  • No jasně cenzura ta by fakt pomohla každý má právo napsat svůj názor k čemu by pak tady ta diskuze byla? Které komentáře se ti tak moc nelíbí?
  • Pokud je to pokus o bláznivý komentář tak vedeš. System Shock 2 je dost stará hra tak nechápu proč tu s ní argumentuješ od té doby toho vyšlo už mnoho. Stejně tak bych ti mohl říct že nejlepší hra je Half life 2. Nechápu proč sem píšeš co jsi nehrál jako kdyby to k něčemu bylo. No a ty tvoji známí tim jsi to hezky zakončil. Takže tak jednoduchý to zase nebude špunte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit