Přejít na výpis diskuzí
PC bude vždy hnacím motorem inovace, tvrdí Ken Levine
29.10.2010 | Karel Klein
164 příspěvků
-
Pokud nemáš peníze, tak můžeš jít do práce a zahrát si potom některé z pecek, co MS nabízí. On ty peníze nechce za nic, ale nabízí dost kvalitní zboží.
-
Miluju sérii Total War od CA. Když jsem si pořídil Empire:TW, tak byla ta hra snad půl roku nehratelná díky hromadě bugů. Byla to betaverze, na kterou nedokázala nVidia vydat snad rok pořádné drivery. To má být ta úžasná PC platforma? Já si chci hru koupit a zahrát si, aniž bych musel řešit takové problémy. A přiznám se, že když přijdu domů unavený z práce, tak mi ta "primitivní zábava" celkem vyhovuje *3*
-
Když někdo hraje delší dobu, tak ví, co je novinka a co ne. PC mívalo skvělé věci tak 10 a více let zpátky, ale doba se mění a konzole nabízejí jak své staré pecky, tak nové věci. PC nabízí tak nový starforce nebo nutnost neustálého připojení k internetu, abych si mohl spustit většinou špatnou hru.
-
nebo proti Microsoftu který se snaží všemi způsoby inkasovat na vysavači jejich peněz zvaném Xbox
-
Jak to myslíš s tím Heavy rain? Heavy rain je hodně nepovedený nesmysl a ty to vyzdvihuješ jako výjimku? Tak pak je ale problém v tvém hodnocení her, protože nesmysly se ti líběj a dobré hry ne.
-
ještě nečo všechny kozolové invoce měli vyjít na Pc nebo už byli vytvořeny pro SNitendo atd. ale Microsoft a spol je skoupili a vydávají jako Novinku pro jejich konzole
I love the PowerGlove its soooo Baaad -
Ten kdo vynikne mezi amatéry, nemusí uspět v první lize. Náklady na AAA tituly se vyšplhali prokletě vysoko a uspět mezi dravci na vrcholu není nic jednoduchého.
-
nejchytrejsi komentar )).. mluvi za vse (nerikam to ironicky)
-
Když někdo neumí dělat hry, tak je nemůže prodávat nikomu. R* s prodejem jen na konzole problém nemá. 7 milionů RDR za pár měsíců.
-
a ty kdyby nebyly hry na pc tak sedíš u Super Ultra Nitenda 6400 paříš Super Mario 16 a honil by sis u toho péro
-
Především mě zaráží arkádová demence 80% titulů, které na konzole vycházejí. Hrám na konzole chybí hloubka a vše se zvrhává v primitivní zábavu, přitom by hra mohla nabízet mnohem víc. Čest vyjímkám jako Heavy Rain.
Navíc mě irituje i samotné obecenstvo okolo konzolí, ale to už je můj problém :) -
ja neman nic proti *Některým hrám na kozole* jemon proti lidem co nevidí do budoucnosti a myslí se že na kozolích vydělají balík a pak zkrachují
-
Ne jenom konzolí, on říkal, že PC to bude stále pro amatéry a facebookáře. První liga hraní je a bude na konzolích. Kdybys neměl konzole, tak dnes hraješ Dooma 22 a chrochtáš u toho blahem, jak ty dnešní hry sou hustý a promakaný.
-
jo jasně řekni to těm krachujícim jemom Xbox a PS1,2,3, vývojářů *5*
-
kozole mají odbyt jenom u prasat tlusých v americe...dříve nebo později každá hra,program, inovace skočí na Pc. Autoři Tvojí .tzv první ligi mají tučně od Microsoftu a podobně zaplaceno aby vydávali první na kozole proč protože prodělávají....každý rozumní vávojáři vydávají Multi platform... podívej sen např na autori Halo:Wars na kozole, super úspješné ale zkrachovali...kde je ta tvoje budoucnost jenom kozolí *5* Amatérský kozumente *6*
-
A proč teda nemáš konzoli, když tam jsou i lepší hry?
-
Takle neobjektivní a houpej komentář se jen tak nevidí. Já mám docla dobrý PC, konzoli nemám, ale dokážu přiznat že nějaký hry jsou na konzolích lepší!!
-
První liga jsou přece konzole. Na PC máš všechno možné a sem tam i zajímavou hru, ale na konzolích máš první ligu, která PC hrám udává směr.
-
Nejsem tvořivý amatér - jsem čistý konzument *3*
-
jestli myslíš kozole a takové svistvo. tak si zalez spátky k mamimce pod sukni a zůstań tam ty tvořiví amatére a už nikdy nevylízej *5*