Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, nekdo tu malem vzal nekomu kizatko na piskovisti a uz se bori babovicky *1*
  • Veskoslav
    Jak říkám GGG, tady nejsi mezi svými retardovanými kamarády, kteří si nedokážou za 30 táců postavit mašinu, která by jim výkonnostně stačila minimálně dalších 5-6 let
  • Nakonec jsi mě po stém zopakování slova dem*nt ubil svými mistrnými argumenty diskutovat s paranoidním trollem nemá cenu.
  • Měl bys pracovat v NASA, místo toho jejich zbytečně velkýho komplu bys jim sestavil něco za 8500,- bez DPH a ani by nepoznali rozdíl
  • Je čas přestat psát, nebo se Rhulad neudrží, všechny nás najde a zmlátí...
  • Bohužel si zapomněl definovat skupinu modifikací, tak být tebou, nechám to být *3*

btw, BF3 vs A2 , to je Nebe vs Peklo (optimalizace), taky když to někdo plácne, že mu jdou obě hry, taky je mi z nich divně *1*
  • Veskoslav
    Nejstahovanější hra minulého roku: Halo 4.....
  • Veskoslav
    Pochop konečně trolí demente, že tady nejsi mezi svými trotlíky, co o pc neví naprosto nic.....
  • Ne proč by kdy byli tak blbí a dělali něco pro PCčkáře piráty.
  • Veskoslav
    Urážím Tebe a GGG. Nikoho jiného. GGG je trolí královna. U Tebe člověk neví. 5 dní starý nick o ničem nevypovídá.
  • Mno uživatel Mi nám tu předvádí svůj bravurní intelekt. Není škoda toho tvého NASA komplu na psaní příspěvků na diskuzi. Co takhle breaknout tigerův rekord a dát si skyrim se 100 modifikacema *3* Až začnou vycházet hry jen na konzole bude skyrim na dlouhou dobu to jediné co si zahrajete.
  • Rhulad
    Ty synku jenom všechny okolo urážíš... ty musíš mít opravdu nízké ego tak si to filtruješ tady. Rád bych tě osobně poznal a zjistil co ty jsi vlastně za ubožáka. Ale asi bych se neudržel .)
  • Je sice pochybné věřit někomu kdo má na profilovce Rhulada, ale máš pravdu Veskoň buď:
    Má kompl za 50 000,- a jen tu z lidí dělá blbce
    Nebo mu hry běží na 20FPS a do rohu monitoru si žlutou fixou napsal číslo 40 aby mu to připadalo plynulejší.
    A nebo za třetí nikdy nehrál skyrim s víc jak dvěma modifikacema.
    Ale ani mě to nepřekvapuje borečkové co jim na komplu za 10 000,- jel battlefield 3 nebo Arma 2 na full v HD rozlišení s 50 FPS se najdou vždycky. Jejich počítače jsou prostě mimo normální chápaní.
  • Tak hocijaku hru od Naughty by som bral na PC hned. Je to asi jediny herny vyvojar(pre mna) ktoreho videa napriek tomu, ze PSko nemam pozeram furt. Ci to je gameplay alebo len renderovane video z hry.
    Su proste skvely. A hoc mam xbox tak v buducnosti kupu novej konzoly neplanuje. A takto mi zostava jedina moznost a to, ze ked ja nejdem k Naughty tak Naughty dojde ku mne. Snad sa nam pristasti :)
  • Veskoslav
    No já jsem právě chtěl, ale nebyly v té době:( Navíc tyhle byly v akci za 980 včetně Dph:)
  • Veskoslav
    Ano na fórech se napíše věcí.....To je snad směrodatné? Jsi si povídat s GGG, zdá se, že IQ máte +- stejné.
  • Veskoslav
    V šopu za polovinu...Ano většina byla koupená v Alfě, zbytek v AtComputers....Jak říkám, když jsi retard, který naprosto neví, jak se skládá pc, tak raději drž hubu. A ten 400Q zdroj prozatím bohatě stačí, bude se měnit až se zvýší výkon pc.
  • Zislo by sa tlacitko na tiscali kde sa daju prispevky daneho uzivatela blokovat a tym padom by sa stali neviditelne. :) Diskusia by bola hned kratsia a hlavne by clovek nestracal cas zbytocnym reagovanim na ne. Ale bohuzial to nereagovanie niekedy nie je mozne :D
  • Rhulad
    Já nevím co na tebe Veskoslave už říct. Ty jsi vážně nemocný člověk. Všude na webu proběhly zprávy, že s desítkami modu to padá i na " NASA" počítačích pod 20 fps. Já nevím jestli jenom troluješ nebo jsi vážně takový demen*. A s tou grafikou 6450 si z nás děláš dobrý den? to je totálni lowend.. na tom budeš rád za Hledaní min
  • nope, akorát seš moc blbej, abys to pochopil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší