Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stručně: CPU 3k, MB 2k, Z 1,5k, HDD 2k, C 0,5k, DVD 0,3k, RAM 1k ~= 9,5k + GPU za 5,5k, a rozjedeš vše na Full *3* Ale to by ses v tom musel trochu orientovat, chápu proč je pro tebe lepší konzole.
    @vesko: a těch RAM můžeš šetřit, dej tam 1333 MHz Kingstony bez chladiče a o nic nepříjdeš // aha tak ony už nestojí pod 1000,- jak stály, beru zpět
  • LoL co to je za součástky. Skoro bych ti i věřil, ale 400W zdroj? To na tom hraje na full tetris ne? A ne za 10 000 si herní PC nekoupíš to cos tu vypsal je jen k smíchu. Mno a nebo máš někde v šopu známého co ti prodává věci za polovinu.
  • pro hlupaka bude i to nejjednodusi to nejslozitejsi,)
  • Veskoslav
    Co to meleš? Já nevím, kde bereš co dva roky upgrade. Se současnou generací konzolí jsem ns střeva pc nesáhl skoro 5 let. A nynější pc bude nejspíš výkonější než současná generace konzolí. Zase nemel s prominutím sraččky. Upgrade co dva roky už dávno neplatí...
  • Bohužel tvůj příspěvek je zamotanější než Gordický uzel. Pokud to chápu správně chceš si doma poté co sis sestavil vlastní pc sestavit i vlastní auto, ale tady ti moc nepomůžem
  • Veskoslav
    Ano za 8500 Kč včetně dph, základní Skyrim při rozlišení 1680*1050 a nejvyšších detailech při konstantních 45 fps, módy, co si tam kamarád naházel cca 12, spadlo to na 40 fps.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition (procesor), Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series (paměť RAM), GIGABYTE 970A-DS3 (základní deska), GELID Solutions Tranquillo revize 2 (chlazení), Seagate Barracuda 7200.12 1000GB s Advanced Format (disk 1TB), ASUS EAH6450 SILENT/DI/1GD3(LP) (grafická karta), Eurocase 400W PFC (zdroj), Eurocase MicroTower ME880B černá (skříň), Creative SOUND BLASTER AUDIGY SE.

A ano skládal jsem to já. Podmínka byla aby to byl průměrný pc, na kterém pojedou nové hry a cena do 10 000. To že ty jsi retardovaný trotl, to je věc druhá. A jak se zdá, tak tvůj známý bude taktéž debil, když ti za 30 000 neumí postavit pořádné pc.
  • Rhulad
    Veskoslave zase kecáš nesmysly... Konzole naprosto roznesly pc na kopytech. Ano v současnosti jsou to zbytečné krámy , ale s příchodem ps4 máš na několik let stroj co nemusíš každý dva roky upgredovat aby sis mohl zahrát.
  • To je dobrý, nemusíš, ale dík za ochotu, jinak stačí, když nebudeš psát kraviny, ať už česky nebo anglicky. *4*
  • Dělo? Ano je to celkem dobrý kompl. A ne neskládal jsem si ho sám, jeden známi se o to postaral. Mám s počítačem nějaké problémy? Ne nemám jede na něm většina her skvěle (skyrim s 80 modifikace by však nedal ani na 20FPS), a až mi někdo bude příště tvrdit že rozjede skyrim s 80 modifikacema plynule na 40 FPS (bez toho aby framerate lítal sem a tam) a ještě to hraje na docela velkém rozlišení vysměju se mu zas. Samozřejmě je možné že má kompl za 40 000,-, ale dost pochybuju že má počítač za 15 000,-o kterém tvrdíš že bys ho dokázal sestavit a rozjet na něm všechno na full
  • Chlapce vazne Enjoy your trolling! Nic viac ti uz pisat nebudem. Tvoje prispevky krasne modeluju tvoj charakter, IQ, a celkovu znalost co sa tyka informatiky a herneho vyvoja. S takymito ludmi ja nestracam cas. Ale nebojim sa, ze si nenajdes priatelov kedze v dnesnej dobe je "zvlastnych" ludi coraz viac.
    Keep up the good work!
    btw lepsie profilove foto si dat ani nemohol. Hodi sa k tebe perfektne :D
  • vyzera to ze paradoxne hry len pre grafiku hraju konzolisti ako ty. preco upgrade? predstav si kde by bola grafika teraz keby tu neboli konzole. ale hry zdaleka nie su len o grafike ako si ty myslis. cela technicka stranka u hier ide stale dopredu. to je interaktivne znicitelne prostredie, lepsia fyzika, lepsia umela inteligencia, proste veci ktore niektorym hram naozaj chybaju.

inak konzole tiez nie su lacna zalezitost. naklady na vyvoj hier su drahsie lebo za ten rok sa uz bude musiet tvrdo optimalizovat. pokial sa budu robit porty z konzoly na pc tak ten PC za 25000 asi nieco vydrzi. posudzujem podla toho ze od cias konzoly sa minimalne naroky moc nezvysuju
  • Ne, to je různými mody, některý ti veme 20, protože je špatně napsaný, já si hodil většinu HD textur, ještě těch 4k, a FPS spadlo tak o ~5, ani né, ikdyž za to může hlavně 768MB VRAM.
    Hlavní je si najít mod pro to, aby některé mody nedělaly FPS přítrž, nebo i mod pro větší FPS.
  • Robotron3
    No, asi by se to nemelo rikat, aby se to nezakriklo, ale je ted i treba takova mala pravdepodobnost, ze by se mohly objevit Naughty Dogs hry na PC (ty dalsi, co teprve vyjdou). A to bych PC pral, protoze to zatim byla vysada PlayStationu a jsou to skvely veci.
  • reakce na diskuzi niz:
    NERDe ty si blbej az zvonis...uz na minuly diskuzi si to prokazal...ted to jen prizivujes...

takze kdyz to vemu podle tvy logiky tak by vsichni meli jezdit ve stejnejch autech bo kdo ma ZBYTECNE vyrabet dily a pohony hmoty naty ostatni kdyz trebas WV se svejma TDI ma nejvetsi prodeje tak si ho koupime vsichni a budem spokojeni?!

proc vyrabet vysokooktanovej benzin kdyz ty si ho nikdy nenacepujes?! takle funguje tvoje logika?!

zavolej do WV nebo BMW nebo FORDU nebo MERCEDESU a zeptej se jich proc vyrabej diesely a benziny zaroven....taky jim rekni jak moc te sere ze do dieselu nemuzes nacepovat benzin protoze to ty bys rad....
    jasny je to prekrouceny od PC k autum ale je to tu vystizeny presne tak jak si okomentoval ty PC naprosto debilne,))
  • Ja CDPROJEKTU verim a nebojim sa o buducnost Witchera 3 na PC. Rovnako ma tesi fakt, ze nove PSko bude x86. Takto sa aspon mozme tesit z viacerych "portovanych" hier ktore boli exkluzivne iba na ne. Zrejme optimalizacia bude uz tiez lepsia.
    A Witcher 3 bude urcite paradny. Ten otvoreny svet je velmi dobry krok. Bohuzial je velmi tazke dosiahnut optimalnost vsetkych hernych elementov pri otvorenom svete. Dufajme ale, ze chlapci to daju :)
    Finalna cast Geralta si pompeznost a volnost otvoreneho sveta urcite zasluzi. Uz len vyckat ten rocik.
    Prave som si pustil BG jednotku(enhaced steam) kedze som ju este nehral, a spolu s BG 2 a BG2:ToB mi to na nejaku chvilu vydrzi. Som vsak nesmierne rad, ze dobre RPGcka sa tlacia na svet. Buducorocne Torment(uz ma zaplatene okolo 2m) a W3 mi opat spestria zimne chladne popoludnia. :D
  • Low je anglické slovo které se dá velmi přesně přeložit jako nízký. Radši to budu příště psat česky aby to každý pochopil
  • *1* tohle šlo napsat na dva řádky *1*
  • kdo vsichni? myslis vsichni diskuteri pod clankem o zaklinaci? lol mluv za sebe
  • Veskoslav
    Ty jsi takový lhář nebo naprostý retarrd. Za 30 táců z minulého roku musíš mít herní dělo, pokud jsi to skládáš sám. Ale při tvém IQ nižší než bod mrazu předpokládám, že sis to koupil v Okey nebo v něčem podobném a teď brečíš....
  • bohužel je pravda, že myš a klávesnice jsou pro hodně lidí opravdu rozhodující faktor, ať se ti to líbí nebo ne

podle mě, kdyby Microsoft dal dalšímu Xboxu plnou podporu myši a klávesnice, přetáhnul by spoustu zatvrzelých PCčkářů

úplně největší trhák by byl, kdyby na novém Xboxu šly spustit hry pro windows

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší