Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jasne ze ne jenom tak placam, ale chapu ze uz si to moc nepamatujes
  • Veskoslav
    Výhru v prodejích neřeším:) To máš pravdu.
  • no já mám taky (měl jsem) zapnutých asi 50 modů a FPS mi opravdu spadli asi na 35 ze 70 snímků, ale můež to být mým počítačem *1*
  • ve dvojce mohl byt pomer taky 0/100 nebo 100/0 zalezi na tom jak jsi to hral a o to jde v dobrym rpg
  • Robotron3
    No vyhrát. Z jakýho hlediska... Z komerčního přece už vyhrály (což nemusí být na pořád).
  • žadny argument jen uražky - dalsi zbytecny post na tiscali
  • Ahm jistě a teď tu o modré karkulce která šla lesem a myslela si že když jí framerate skáče mezi 60-40FPS je to plynulá hratelnost. No buď máš doma kompl od NASA ( já jsem hold chudák co se před rokem nezmohl na nic víc než na pcčko pro s*cky za 30 000,-) nebo mezi těch 80 modifikací počítaš změnu barvy vlasů na zelenou a nějaký erotický mody pro ouchyly. Jinak až úkážou plný potenciál next genu budete si pcčkáři trhat RAMky hrůzou.
    PS: přeji hodně štěstí při placení elektřiny *3*
    PS2: Ano hrál jsem skyrim s asi tak 5 modifikace a stabilníma 60FPS (občas to spadlo na 59) a stejně mě to po grafické stránce (měl jsem jen mody na zlepšení grafiky né nějakých 80 zbytečností) nepřišlo jako nějaká extra výzva pro next gen.
  • Veskoslav
    Já nevím, co řešíte. Konzole jsou fajn, ale jako doplněk. Je to věc na konzum respektivě hraní. Nic víc, nic míň. Na herní pc konzole nikdy mít nebudou. Navíc když člověk o technice něco ví, tak si za 15 000 postav už herní počítač, kde mu Crysis pojede na Ultra při 40 fps a rozlišení, o kterém si nynější konzole můžou jenom nechat zdát. Výhodou konzolí je prostě jejich jednoduchost. Ale tím to taky končí. Přílišná uzavřenost, nemožnost si konzoli přizpůsobit a mnohé další. Prostě se smiřte s tím, že konzole jsou skvělá věc, ale nikdy nemůžou vyhrát nad pc.
  • Ha, to bude jako s crytekem, kdysi vlajkova lod pc hracu, pak nenavidena firma
  • mizerne animace jo? zajdi k ocnimu
  • Low detaily? really? *7*
  • Ta ty si vazne riadny Troll. Opovazim sa povedat, ze aj korunovany(vid prispevky nizsie).
    Zrejme Skyrim si na PC ani len nevidel nieto, ze este hral. Ja mam cca 80 modov a so vsetkym na ultra pri rozliseni 1920x1200 mi to malokedy padne pod 40fps(cize skoro vobec). A to nemam ani crossfire/sli.
    Ty by si chlapce mal zostat na xboxe a obchadzat PC fora. Lebo tu melies same h****...
    P.s. xbox 360 mam a nic proti nemu, len ma nudia ludia ktori nemaju nic lepsie na praci ako trolovat na forach. Vazne sa tak nudite?
  • A co mě nejvíc štve, jak Pcčkáři pořád frfňaj nad ovládáním, rozlišením atd. Je to prostě cháska nevděčná do který se lijou prachy a oni si to pak upirátí. PCčkáři děkujeme odejděte. Konzole jsou tu.
  • Pomalu by měli přibalovat ovladač ke hře, když si klidně dovolí takový problém. TO musí mít jejich podpora perné dny teda *1*
  • *1* to už neni pravda, minimálně rok a půl ne
  • Detaily, alespoň koně mají dobrou animaci a fyziku+gravitaci...
  • Rhulad
    xbox gamepad nebo dualshock jsou výborná zařízení a na některé hry naprosto nepostradatelné a ty řito-vlez kecy o myší a klávesnici začínají být únavné.
  • *1* já tě obdivuju *1* ty máš občas komenty který mě trochu pobavej a občas tady předvádíš trolling. jak to děláš? *1*
  • Bohužel Vás trollů je tu moc a občas se člověk dost naštve.
  • Ano modnutý který ti jede na 20 FPS a ty věříš že to je plynulá hratelnost *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit