Přejít na výpis diskuzí
PC nemusí být pro CD Projekt do budoucna hlavní platforma
8.3.2013 | Adam Homola
317 příspěvků
-
jasne ze ne jenom tak placam, ale chapu ze uz si to moc nepamatujes
-
Výhru v prodejích neřeším:) To máš pravdu.
-
no já mám taky (měl jsem) zapnutých asi 50 modů a FPS mi opravdu spadli asi na 35 ze 70 snímků, ale můež to být mým počítačem *1*
-
ve dvojce mohl byt pomer taky 0/100 nebo 100/0 zalezi na tom jak jsi to hral a o to jde v dobrym rpg
-
No vyhrát. Z jakýho hlediska... Z komerčního přece už vyhrály (což nemusí být na pořád).
-
žadny argument jen uražky - dalsi zbytecny post na tiscali
-
Ahm jistě a teď tu o modré karkulce která šla lesem a myslela si že když jí framerate skáče mezi 60-40FPS je to plynulá hratelnost. No buď máš doma kompl od NASA ( já jsem hold chudák co se před rokem nezmohl na nic víc než na pcčko pro s*cky za 30 000,-) nebo mezi těch 80 modifikací počítaš změnu barvy vlasů na zelenou a nějaký erotický mody pro ouchyly. Jinak až úkážou plný potenciál next genu budete si pcčkáři trhat RAMky hrůzou.
PS: přeji hodně štěstí při placení elektřiny *3*
PS2: Ano hrál jsem skyrim s asi tak 5 modifikace a stabilníma 60FPS (občas to spadlo na 59) a stejně mě to po grafické stránce (měl jsem jen mody na zlepšení grafiky né nějakých 80 zbytečností) nepřišlo jako nějaká extra výzva pro next gen. -
Já nevím, co řešíte. Konzole jsou fajn, ale jako doplněk. Je to věc na konzum respektivě hraní. Nic víc, nic míň. Na herní pc konzole nikdy mít nebudou. Navíc když člověk o technice něco ví, tak si za 15 000 postav už herní počítač, kde mu Crysis pojede na Ultra při 40 fps a rozlišení, o kterém si nynější konzole můžou jenom nechat zdát. Výhodou konzolí je prostě jejich jednoduchost. Ale tím to taky končí. Přílišná uzavřenost, nemožnost si konzoli přizpůsobit a mnohé další. Prostě se smiřte s tím, že konzole jsou skvělá věc, ale nikdy nemůžou vyhrát nad pc.
-
Ha, to bude jako s crytekem, kdysi vlajkova lod pc hracu, pak nenavidena firma
-
mizerne animace jo? zajdi k ocnimu
-
Low detaily? really? *7*
-
Ta ty si vazne riadny Troll. Opovazim sa povedat, ze aj korunovany(vid prispevky nizsie).
Zrejme Skyrim si na PC ani len nevidel nieto, ze este hral. Ja mam cca 80 modov a so vsetkym na ultra pri rozliseni 1920x1200 mi to malokedy padne pod 40fps(cize skoro vobec). A to nemam ani crossfire/sli.
Ty by si chlapce mal zostat na xboxe a obchadzat PC fora. Lebo tu melies same h****...
P.s. xbox 360 mam a nic proti nemu, len ma nudia ludia ktori nemaju nic lepsie na praci ako trolovat na forach. Vazne sa tak nudite? -
A co mě nejvíc štve, jak Pcčkáři pořád frfňaj nad ovládáním, rozlišením atd. Je to prostě cháska nevděčná do který se lijou prachy a oni si to pak upirátí. PCčkáři děkujeme odejděte. Konzole jsou tu.
-
Pomalu by měli přibalovat ovladač ke hře, když si klidně dovolí takový problém. TO musí mít jejich podpora perné dny teda *1*
-
*1* to už neni pravda, minimálně rok a půl ne
-
Detaily, alespoň koně mají dobrou animaci a fyziku+gravitaci...
-
xbox gamepad nebo dualshock jsou výborná zařízení a na některé hry naprosto nepostradatelné a ty řito-vlez kecy o myší a klávesnici začínají být únavné.
-
*1* já tě obdivuju *1* ty máš občas komenty který mě trochu pobavej a občas tady předvádíš trolling. jak to děláš? *1*
-
Bohužel Vás trollů je tu moc a občas se člověk dost naštve.
-
Ano modnutý který ti jede na 20 FPS a ty věříš že to je plynulá hratelnost *1*