Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Alespoň jsem ale zaregistrovaný, vystupuji stále s jedním účtem a neschvovávám se, když chci říct svůj názor. Ne jako tihle silní anonymové schovávající se pod nicky he/he, ho/ho, hu/hu atd..., kteří si vymyslí nick, aby mohli někomu říct, že je guma.
  • Řekl anonym :)
  • let.the.flamewar.begin: doufám že sis jen spletl vlákno, protože pokuď ne vypadáš teď jako největší idi*t po GGG. A ano jsi teď součástí velkého konzolového stáda, ale pokuď ti to nedošlo každý člověk na tomto světě patří do něakého stáda.
  • Škoda těch arkádovejch soubojů na vodě.... i na souši .. jinak to vypadá mnohem lépe jak III
  • Mart9
    Siláci skrytí pod anonymním nickem se tady bohužel vyjadřují ještě častěji.
  • Jack1947
    To ti nikdo nebere a urcite je mys a klavesnice plus, ja mozna odkojeny spise konzoly to vidim trochu jinak. *3*
  • Ristoro
    Já třeba preferuju klávesnici a myš, a to v jakékoliv hře. Navíc grafika na PC je prostě grafika na PC ;).
  • Svišť už je - mimochodem názorně ho učím na zdejších příkladech systémem škola-hrou, jak se správně vychovat - ale za ostatní by mi paní krtkem upravila nejspíš úsměv a vymyslila klasicky každodenní problémy. Asi ji koupím AC.
  • no pc muzes mit nejdrazsi, ale ne nejvykonejsi
  • Teď jsi urazil PSkáře :)
  • Pořid si dítě a budete moc s krtkem koukat na prcka jak paří, při tom pokuřovat doutník a usrkávat Jana Procházku a samozřejmě řešit důležité každodenní problémy.
  • Kde ty věci, kamaráde. V rozmezí časů návšťěvy tohoto Pickwickova klubu pro pobavení a odreagování, balancuju na práci s krtkem a familiárních přání mé polovičky. Já už se na hry jenom dívám skrze postřehy místních.
  • Jack1947
    Hruza hruz, kam ten herni svet speje na to se neda divat natoz pak hrat uch. *10*
  • AC za chvíli vystřídá CoD pak BF a pořád dokola. Rok co rok.
  • Tak pokud si žena nestěžuje, máš víc času na hry.
  • Jack1947
    Jeste chvilinku si pockame no *15* , pak tu snad bude neco jine a zazivnejsi nez jen furt dokola to zbleptani o AC , AC sem AC tam AC vsude ho vidam, ZZz vazne nuda .
  • Nejlepší PC je Xbox One

Hater gonna hate.
  • Prej kdyby *1* Ale prave proto to vyzaduje byt porad online, aby se to nedalo zpiratit. Bez blizzard serveru je ta hra nehratelna.
  • Diablo sám a offline? Nuudaaaa *12*
  • Tolik milionu nemam :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit