Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Hmm. Cool. Takže tohle už koupit nechci. Znova už takovej poj*b s GfWL neudělám. Koupil jsem dvě hry který to měli a obě měli stále jen a jen problémy. NE!
    A to jsem pocital s tim ze do toho tak litříka klidne dam.
  • O co se snažej? Stejně skydrow a podobné nezastaví. Štvát lidi to ale jo...
    • nechápu jak můžeš zprznit jméno jedné z nejlepších vydavatelských společností? Skydrow ses podělal ne? :D
    • *SKIDROW .. Takovéhle věci si, prosím, nepleť, když o nich chceš mluvit.
  • Podle mě to udělali schválně. Z jednoho prostého důvodu, aby lidi nekupovali a použili antiochranu Skidrow apod. Jen tím pak budou mít argument na obhajobu špatného PC portu z konzolí, kdy komunitě vyšli vstříc PC verzí (sice špatnou, ale to je vedlejší), ale lidi stejně stahují (to že kvůli GfWL je taky vedlejší).
    Udělali PC verzi aby měli argumenty pro to příště PC verzi nedělat.
    • To je zajimava konspiracni teorie :). Ovsem oni nepotrebuji argumenty proto, aby neco neudelali.
  • Přítomnost GfWL je asi důsledkem snahy vydat to co nejdříve, protože port achievementů, online infrastruktury a dalších věcí je mnohem jednodušší v případě X360 -> GfWL než u alternativ (Steam, vlastní systém).
  • trolo
    Jasne a potom budu zase dristat ze sa to nepredava lebo na PC sa len kradne...ale to ze tam naseru taku cipovinu ako gfwl to ich nenapadne...ved to je najhorsia sluzba na svete. region locky na hry, region locky na ucet, region locky na zaregistrovanie hier(len niektore krajiny maju povolene) atd atd....cela ta picovina by mala byt pochovana uz kde to sme. som mal neskutocne nervy s rozbehanim batmana a povedal som si ze uz nikdy viac si nekupim ziadnu hru na gfwl aj keby to bola neviem aka pecka.
  • GFWL tiez prave nemusim ale az nato ze je nemotorny mi aspon pri singli nevadi. Ak to bude dobry port (optimalizacia, ovladanie atd. ) ako batman nevadi mi ani GFWL. Ak bude port odpad tak to nezachrani ani keby tam nebola ziadna sluzba/ochrana a dali celu hru na stiahnutie zdarma.
  • GfWL je šit ve virtuálním skupenství. *12*
  • Zapoměl jsem na ten link :)
    http://www.pcgamer.com/2012/01/31/my-strangest-pc-gaming-problem-yet-ive-lost-games-for-windows-live/
  • GfWL .. to je system jakýmu moc nerozumím koupil jsem F1 2010 ... multiplayer nejde, vždy mě to vykopne těsne před vyjetím z boxů... dobře novej učet jiný hra Flatout2 maká jako po másle... vyjde F1 2011 koupím nainstaluju na tom novým učtu a nic stejnej problém jako s 2010 :-))) single dobrej ale kupoval jsem to hlavně kvuli multaku takže nevím nevím asi dělám něco blbě ale když napíšu na podporu tak se odkazuje jeden na druhýho že u nich je vše ok...
  • Mno a je to Live je snad ještě horší než Origin. Naprosto zbytečné služby ( ono popravdě to ani služby nejsou když jenom tím buzerujou hráče )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit