Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls bude používat Games for Windows Live
12.4.2012 | levis
97 příspěvků
-
Podle mě to udělali schválně. Z jednoho prostého důvodu, aby lidi nekupovali a použili antiochranu Skidrow apod. Jen tím pak budou mít argument na obhajobu špatného PC portu z konzolí, kdy komunitě vyšli vstříc PC verzí (sice špatnou, ale to je vedlejší), ale lidi stejně stahují (to že kvůli GfWL je taky vedlejší).
Udělali PC verzi aby měli argumenty pro to příště PC verzi nedělat. -
-
To je zajimava konspiracni teorie :). Ovsem oni nepotrebuji argumenty proto, aby neco neudelali.
-
-
Hmm. Cool. Takže tohle už koupit nechci. Znova už takovej poj*b s GfWL neudělám. Koupil jsem dvě hry který to měli a obě měli stále jen a jen problémy. NE!
A to jsem pocital s tim ze do toho tak litříka klidne dam. -
Ten, kdo si bude chtít hru koupit, tak si ji koupí, ať už je tam jakákoliv ochrana. Kdo ne, tak si vždycky nějaký důvod najde, ať už je to GfWL, nebo cokoliv jiného.
-
-
Moc pěkné, mám tři hry s GfWL, vždycky to bylo na posrání (nenacházím ekvivalentní eufemismus). Nevermore.
-
-
přesně tak :-) ale i přesto si to koupím :-) Hrál jsem to xhvíli na xboxu a moc se mi to líbilo a u BAC jsem GfWL taky přežil. A online funkce DS samozřejmě vyzkouším ale tím to asi skončí ;-)
-
-
A ještě něco?
Nezlob se na mě, ale nebudu přece kupovat hru, která má v sobě software, který mě jen připravuje o nervy, věčně něco nefunguje jak má atd atd.
Taky by sis koupil super auto s tím, že mu "pouze" často odpadávaj kola a ty to musís měsíc co měsíc řešit? -
-
No prave proto je dobre mit konzoli, pokud chce clovek hrat a vubec nic neresit...
-
-
To je jak rict "kup si skútr a mas po problémech, tam nic neřešíš" -správně, neřeším, jen to má minimální výkon stejně jako dnešní konzole. Mám PC a oni to vydávaj na PC, tak ať se sakra staraj.
Když si kupuju hru tak ji kupuju s předpokladem že vše funguje jak má. Stejně jako s jakýmkoliv jiným výrobkem. Buď ať to udělaj pořádně, nebo ať to radši nedělaj vůbec, pak si akorát utrhnou nadávky.
Věřim, že tomu nakonec dám šanci, ale stejně tohle mě štve hrozně.
-
-
-
Jo tak to bych se hádal.....Anno jsem si chtěl koupit, kvůli MRDa ho nemám a ani jsem si to nestáhl.
-
To vis, ze koupi. Ale pak de o to, jak moc bude nadavat :)
-
tak to je ale pěknej blábol
-
-
Epic fail!
Na druhou stranu třeba to bude první hra, kde GfWL bude konečně fungovat bez potíží a nebude to vopruz. -
-
Ale no tak, Smejki, takové blbé fóry
-
-
vrat se do hrobu...nebo do dungeonu :).
-
-
poď pred kultúrny dom!
...
...
...
Dyť jsem říkal, že to většina lidí proleze jen jednou. Já už mám odpracováno. *2*
Dám to znova až za pár let, až si nebudu pamatovat řešení všech hádanek. Paměť je hrozná sviňa.
-
-
-
-
Na hru se těším a DRM mi to nezkazí. Mě spíš udivuje kdo a proč tohle celé vymyslel? Vždyť obrovské množství hráčů hru stáhne z warezu a jede to bez problémů a lidi, kteří si ji koupí zažijí ještě před bojem ve hře i boj se hrou. Takže na co to do her dávají? jako ochrana je to naprostá zbytečnost
-
Víte,co lol ... mam homam6 pres ubisoft ten uplay .. a nemuzu nic delat na netu stahovat nic jelikoz se hra seka pac jsou propojeny online ..
Proto volím steam a nebo kdyz uz tak jiny drm ochrany,ktery nevyzaduji internet ..
Jelikoz jsem z vesnice tak net je na houby takze se mi to porad laguje ..
To samy s D3 blizzardu je jedno,ze lidi ve vesnicich budou mit lagy :) -
-
Vím, že to bude ode mě hnusné. Ale kde proboha bydlíš? To je vesnice mimo svět? V horách? Poblíž žádné větší město či poskytovatel netu?
-
-
By ses divil, jaky problemy muzou mit lidi s internetem problemy, uz jen par kilometru za Prahou! (Vlastni zkusenost). A nekdy i v ty Praze, ze jo UPC :)
-
-
To až tak moc? To je divné, ale chápu to no. Naštěstí já mám lokálního pokytovatele a net neřeším. Horší je to u mobilního internetu.
-
Ze jo O2.
-
-
-
-
Takže to pořeším jako u her, kde tato "služba" běží a mám je koupené. Snad se Reloaded či Skydrow pochlapí a bude rychle vydaný fungující crack.
-
-
Fakt, ty co kvákvneš, máš tam vždycky alespoň jednu chybu...
-
-
A ty co napíšeš, je vždycky o hovnu.
P.S: Když už kritizuješ chyby, zkus příště nenapsat "kvákvneš". Pak jsi ještě za většího hlupáka než obyčejně.
-
-
U hry hodně spoléhající na online funkce (ano, i v singlu) ti crack nepomůže, zvlášť když stejně musíš hru nějak ukládat.
-
-
Jo to tvrdili i u DoW II:-D
-
-
No, tak jako tak se s crakem připravíš o online část hry...
-
-
No u Dark Soul mě to fakt nemusí mrzet:)Navíc u DoW II hraji po netu maximálně tak datadisk Chaos Rising (jede přes Steam)
-
-
-
-
-
Přítomnost GfWL je asi důsledkem snahy vydat to co nejdříve, protože port achievementů, online infrastruktury a dalších věcí je mnohem jednodušší v případě X360 -> GfWL než u alternativ (Steam, vlastní systém).
-
Výborné dveře do vašeho PC. Skvěle!
-
GfWL je šit ve virtuálním skupenství. *12*