Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls bude používat Games for Windows Live
12.4.2012 | levis
97 příspěvků
-
GFWL tiez prave nemusim ale az nato ze je nemotorny mi aspon pri singli nevadi. Ak to bude dobry port (optimalizacia, ovladanie atd. ) ako batman nevadi mi ani GFWL. Ak bude port odpad tak to nezachrani ani keby tam nebola ziadna sluzba/ochrana a dali celu hru na stiahnutie zdarma.
-
I tak se tesim, z GFWL se neposeru.
-
Mě jako hrácš PC&X360 GFWL zaujalo propojeností s XBL...no jo a to je vlastne vsechno.... GFWL je fakt sh*t, steam je dobry, origin je taky ok (dejme tomu) ale GFWL je fakt otravne a zbytecne.
Ve výsledku vám to může být jedno HRU SI KUPTE ( tento titul si to fakt zaslouží)! A pokud vám to GFWL bude delat problemy, nebo jinak vadit, tak si to crackněte a je to...vlk se nažere a koza zůstane celá *3* -
-
Znovu opakuji.
I když to crackneš, tak potřebuješ GfWL k ukládání.
Takže všichni, co píšou o tom jak to slavní SKIDROW cracknou sice mají asi pravdu, ale to není problém.
Problém je, že samotná služba GfWl je prostě nespolehlivá. -
-
Na to je preci taky crack.. Necha te to v offline modu a uklada na hadr.
-
-
No dyť ano.
Ale stejně potřebuješ to GfWL mít nainstalované a musí ti fungovat.
A když ti GfWL prostě nefunguje (nezapne se overlay = nemůžeš si ani vytvořit ten lokální účet ani se pod ním přihlásit), tak ti nepomůže ani milion cracků. Pomůže ti leda "xliveless", což nepodporuje všechny hry a je stejnak určeny hlavně pro GTA4. -
-
ma zkusenost s vetsinou cracku - neni potreba vytvaret zadny ucet (uz je vytvoren), proste jen odkliknes offline hlasku po startu hry a jedes.
ale asi mame rozdilne zkusenosti.. napriklad GTA4 mam zrovna origos (OT, jen priklad).
-
-
-
jo je pravda ze kraklej Duke se spatne savoval, druhá věc je, že mě to stejne vubec nebavilo, a ten save bych asi ani neloadnul...
-
-
DFN GfWL nepoužívá - prostě vadný crack.
-
-
Mě nevadí steam ani origin, GFWL me trochu otravuje ale rozhodne ne tolik, abych kvuli tomu hru nekoupil (nebo si to tim ospravedlnoval)...beztak mam v planu na vikend dark souls začít...
-
-
-
Náhodou Skidrow ušetřili práci:D Stačí GfLW účet ke kterému patří alespoň jedna originálka a zbytek her s touto "ochranou" lze hrát bez cracku. Geniální ochrana:D
-
-
Sorry kámo, ale to už od Dirt 2ky nefunguje ;)
-
-
Ale funguje. Pokud by nefungovalo, tak jsem tak nikdy nemohl hrát např Bulletstorm, který vyšel od dost později než tvůj Dirtík 2. Víš musíš na tom účtu vlastnit, alespoň jednu legální hru, jinak to logicky nejde.
-
-
Což by se dalo použít jako mnohem lepší argument než pochybná petice. Chlape, ty jsi génius. Má tu někdo neignorovaný mail na Nacmo? ^_^
-
-
Génius určitě nejsem. To je jen jeden z poznatků, které jsem nabyl, když jsem ještě neměl stálý příjem. Pamatuji jak všichni čekali na crack pro nějakou GfWL hru a já už spokojeně hrál a to dokonce bez komplikací, které posléze crack do hry přidal. Nicméně máš pravdu, že je to určitě validnější argument, ale vysvětli jim to.
-
-
-
"Poté, co jsme tak dlouho čekali na PC verzi hry, si teď připadáme, jako bychom dostali facku."
Takových keců se dočkají za to, že PC verze vůbec bude? Seriosly? -
-
Přesně jak píší lidé níže, po problémech u GTA, GW a DIRT děkuji, ale nechci.
-
-
Presne. Rozchodit GTA 4 bylo doslova peklo a podpora ? Z cloveka jen udelaji blbce jen aby nemuseli priznat, ze maj problem oni!
-
-
Otázka je, jak moc má Namco zmapovanou PC scénu. Skutečně je nemíním nijak napadat, ale je velice možné, že výběr probíhal podle klíče: PC = Windows = Microsoft = nejlepší je GfWL. Nevím jestli bych pořádal přímo petici, ale minimálně to stojí za poznámku na fóru nebo za e-mail Namcu.
Tohle je ožehavá chvilka, protože kdo chce kopat do PC scény, teď má excelentní důvod (nespokojenci, kterým se nelze zevděčit). Přitom jak píši, může jednat jenom o neznalost poměrů na PC platformě. I taková ptákovinka může ovlivnit prodeje a tím i celkovou bilanci PC portu v očích managementu Namco.
Steam by byl podle mne vhodnější, když už chce Namco využít třetí stranu. -
Plati, ze kdyz chces neco udelat,tak to mas udelat poradne.
Pokud ten port odflaknou a navrch pridaji dobrutky jako DRM, Windows live a kdo vi co jeste, tak ve finale to spise lidi nasere, nez ze by jim libali ruce a pokorne dekovali. -
po problemech s GTA IV bych si taky uz hru s gfwl nekoupil ale jsem zvedavej jestli bude i tahle petice uspesna. rozvazani smlouvy s MS asi nebude zadarmo *4*
jinak si myslim ze hru neportujou kvuli PC hracum ale kvuli reklame pac kolem ty petice byl velkej humbuk *5* -
A to je jako od nich nejaka milost ? Budou to snad rozdavat zadarmo ? Proste si spocitali, ze na tom vydelaji prachy, tak PC verzi vydaji, nic jineho omg. a to se ted z toho maji jako vsichni pos...at nebo co.
-
-
Spis je to pokus, ktery ukaze, zda ma smysl na pc portovat takove hry.
-
-
-
O co se snažej? Stejně skydrow a podobné nezastaví. Štvát lidi to ale jo...
-
-
nechápu jak můžeš zprznit jméno jedné z nejlepších vydavatelských společností? Skydrow ses podělal ne? :D
-
*SKIDROW .. Takovéhle věci si, prosím, nepleť, když o nich chceš mluvit.
-