Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čeština kterou někdo udělá frňákům zadarmo a ještě reptaj...pokud vám vadí některé chyby v překladu, doporučuju vzít do pracky slovníček a hrát s nim .)
    • musím ti dát veřejně za pravdu, když vidím, jak ti ten dobytek střílí mínusy - ano spostu lidí neumí být vděčno za nic a sami umí jen tupě rejpat a válet se v tom, co druzí připrqaví - klackem přes drrž*u by potřebovali.
      Opět bych chtěl ocenit překladatele ME2 a vyjádřit jim znovu dík.
    • Když už, tak výkladový slovník...
      • Ten jsem si chtel zrovna koupit. Nevis jak se to nazyva v anglictine? Momentalne pouzivam pro sve ucely thefreedictionary.com, ale to je pri hrani znacne nepohodlne kdyz nevlastnim dva pocitace. Nebo pocitac a tablet. Vetsinou si doplnuji dodatecne informace z rozhovoru az po jeho skonceni a i kdyz to vetsinou moc nevadi, protoze samotny vyznam pochytim, 'prekladanim' primo pri hrani bych si toho vice zapamatoval. *4*
        • smejki
          doporučuju výkladový slovník od pana Fronka
      • Já myslel takovej ten obrázkovej...pro děcka...proto slovníček .)))
  • Sem moc rád za češtinu. Na mass effect 3 se moc těším a čeština mi znásobí zážitek ze hry. Dekuju..
  • Ta cestina bude jiste kvalitnejsi nez samotna hra. Posledni a asi jedinou hru od EA jsem hral snad jen NHL 2002
    • Mass Effect ale vyrábí BioWare a né EA. A BioWare nejsou žádný lajdáci jak Activision s 5 let pořád stejnou hrou...
    • Mars50
      EA tu hru ale nedělá, jen studio je pod jejich křídly. A Bioware si z těch studií , co jsou pod nejakým velkým distributorem jako EA či Activision pořád drží kvalitu což se o ostatních titulech říct nedá.
      • hmm... drží kvalitu? Dragon Age 1 a Dragon Age 2, pro mě osobně je kvalita mezi těmito díly trochu jiná.
        • Mars50
          DA2 je dost úlet to ano , ale pořád je to relativně normální hra , která by se neměla jmenovat DA2 spíše jen Dragon age s nějakým podtitulem. Protože hra samotná je spíš taková výplň a nenavazuje na první díl, ba dokonce začíná ještě před ním jestli se nepletu nebo alepoň na jeho začátku, krom zmršeného combatu je to celkem normální hra.
          • Na PC neni ani ten combat nejak extra zmrsenej. A jak vetsina nadavala i na zpracovani pribehu, tak prave to jsem si uzil vic nez v DA:O. Mam holt divnej vkus na hry. Hru jsem prolejzal s partou Avelin (tank), Merrill(pariah/spirit), Isa/Varric (do poctu) + muj force/primal/spirit healer. Jedinej vazne otravnej moment ve hre bylo zabijeni Arishoka ... behal jsem okolo nej snad 45 minut, protoze je ten previt skoro imunni na magii.
            • Mars50
              No u dvojky je to opravdu dost o vkusu, chápu že né každýmu se to líbí , ale mě osobě to celkem bavilo a nemůžu říct že je to uplně blbá hra. Proti jedničce je dost jiná , ale nic co by se nedalo překousnout. Výsledek se uvidí až na Trojce nebo prostě posledním díle, jak to dopadne atd.
      • BioWare je dneska už součást EA a hromada jiných studií je přejmenovaná na BioWare něco. Ostatně i nový Command & Conquer dělá BioWare...
      • Nikdo jim do toho z EA nekeca?!
  • Dekuji Marku Tvrdemu za CZ i kdyz ji pouzivat nebudu budu v EN tak mu dekuji ze udelal pro neanglictinare preklad a vy mu vytykate nektere chyby v minulych projektech se mu nedivim ze se mu do prekladu nechce ....
  • Mayuri12
    Předpokládám že ta čeština bude fungovat i na verzi ze zběratelské edice.
  • Zase budeme platit autorama ? ;)
    • Jazz
      Můžu se zeptat, co tím myslíš ?
      Vím, že tady chlapec Tvrďák dělá hovadiny, ale to je tak všechno.
    • Docela trapné, nemyslíte?
      • Neni trapne si z toho udelat srandu, navic neni ani trapny to, ze to ve hre bylo. Osobne jsem to hral tak 10 hodin a kdybych si to neprecetl na netu, tak jsem si toho nevsim.
        • tak to si potom slepy,)....ale kazdopadne nejaka takovahle drobna chybicka rozhodne nemuze zastinit KOMPLETNI cestinu do hry(do hry od bioware ktere rozhodne nepatri mezi ty obsahove chudsi)...ja sem mimochodem moc rad ze ta cz bude...uziju si to pak mnohem vic nez kdyz se u toho musim jeste soustredit na tu anglictinu.)
      • nerekl bych
        • Proč?
    • Hairy_Ass
      *1*
  • To je určitě nemilá zpráva pro ostatní eshopy, po přečtení článku drtivá většina lidí zruší dosavadní předobjednávky a hromadně přepochodujou k xzone. *15*
    • Proč? Podle mě to bude jako u Deus Ex či L.A.Noire - čeština je zasponzorována X-zone a stažitelná z jejich stránek, ale ne jen pro jejich zákazníky...
      • U Deus Ex jsem si to take tak myslel. Pri projizdeni e-mailu jsem zjistil, ze uz u nich registraci mam ale v zakaznicke sekci pristup k prekladu DE nemam. Ne, ze by me to nejak prekvapilo, ale tak zkusil jsem to, ze? I presto jsem ale sel do DE na konkurencnim e-shopu a usetril dve stovky s tim, ze to risknu v anglictine. No, treba nakonec dojde na hrani s betou 6 ci na dodatecnou koupi hry na xzone, ktera pak ale pujde ihned k prodeji na aukro.:-)
        • V dubnu bude final verze.
          • A bude exkluzivita xzone pouze casove omezena, nebo na porad? Aby se mi pak to cekani vyplatilo, nebo zda mam hru koupit na xzone nyni, kdyz je stale jeste ve sleve.
      • Xzone má sponzorovat zákaníky jiných prodejců? A proč? Pokud na tom Xzone nevydělá, přestane sponzorovat a překlady se vrátí zpět k půlročním zpožděním.
  • Budu to hrát sice na PS3 takže se mě to netýká, ale asi je dobře že na našem malém trhu má někdo chut se do něčeho takového pustit a financovat to.
  • Na tom Deus Exu, se pro upresneni, jeste porad dela. Pro nedostatek testeru, se to prodluzuje. Vic na: deusex.herniweb.cz
    • Nedělá. Projekt je pozastaven kvůli ME3. Nikdo na to už dva měsíce nešáhl. Ani testeři, kteří na to kašlou.
      • Napoprve jsem to zahral v originale. A jak jsem chtel pomoci prekladu, tak jsem to spustil znovu, ale jeste porad si pamatuju, co, jak, kde, proc. Takze mam malou motivaci pokracovat.

To malo prekladu, co jsem zahral, vypadal hotove :)
        • Ono to je prakticky hotové. Ale je tam pár nedořešených věcí, se kterými mi nikdo nechce pomoci. A já na hraní nemám čas. Takže holt je to pozastaveno.
  • Mopped
    Je docela pěkné, že o češtině informujete, i když tím vlastně děláte reklamu konkurenci.
    • jindra.veliky
      myslim ze o reklame se tu moc neda mluvit pac xzone uz zna asi kazdy a navic spolu s games driv spolupracovali ale stejne je to pekny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit