Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
sami si podrezavaji vetev, ale steam to je jeste mnohem horsi, origin je potreba jen na veci od EA, ale steam uz vyzaduji i hry, ktere s valve nemaji vubec nic spolecneho, napr skyrim, to je prasarna uplne jine dimenze... *11*
-
-
Buď rád, že Bethesda nemá Scrolls Network, nebo něco.
-
-
To jen proto že Bethesda jede v ruku v ruce s Microsoftem => GFWL. Což je naprosto jiná forma zla.
-
-
I kdyby, používali by něco už existujícího a pokud vím, ne tak hrozného. Aspoň jsem s GFWL zatím neměl žádné problémy.
-
-
Problémy? Třeba to že nainstaluji, pustím hru, objeví se hláška že GFWL chce update, tak dam stahnout, neuveřitelně dlouho čekám, pak mi to hru vypne, nainstaluje, pustím hru znova a chce to další update?!! Klidně 4x takovéhle kolečko. A druhou věcí je že význam té služby je celý pochybný protože mi nenabízí nic proč bych ji měl chtít.
Jo nepočítaje asi 3 služby které ve Win běží a pozadí jinak se GFWL ani nespustí. -
-
Říkám, já s tím žádné problémy neměl a většinou ani nevím, že se něco děje, pokud zrovna nesosám nejaké nové free DLC.
-
-
-
od GfWL upustili po Falloutu 3. Nyní jsou čistě steamoví
-
-
Díky za info, to mají k dobru. Teď ještě aby začali dělat hry.
-
-
-
-
Nemůžu než jen souhlasit, na Steam jsem si sice zvykl, ale to na mém názoru na něj nic nemění. Stále je mi proti srsti, že mi ho dneska tlačí do každého druhého herního titulu, ale když chci hrát, nemám holt jinou volbu, ale aby mě další firma nutila do něčeho podobného, to tedy ne, takže holt asi ME3 oželím.
BTW na tom Bioware fóru se rozjela opravdu zajímavá diskuze. -
-
Steamworks....
A diskuse se sice rozjela, ale dokud neodpoví někdo s Bioware, tak je imho úplně zbytečná a bude se točit pořád dokola. Jedna skupina lidí (v té diskusi ta větší) bude tvrdit, že si Origin nikdy nenainstaluje a tím pádem si nikdy nekoupí ME3 a ta menší bude tvrdit, že je jí to úplně jedno, že už Origin má a nic se nezmění. Pochybuju, že se někomu podaří někoho přesvědčit, aby změnil strany, ale je pravda, že jsem přečetl asi dvě stránky, odpověděl asi na dva příspěvky a pak mě to přestalo bavit. -
-
Je zbytecna, protoze kdyz nekdo proste neco nechce a nepotrebuje tak je docela blby ho do toho nutit. Tohle je problem EA a Bioware, at si ho vyresi.
-
-
-
-
Tak tag "a" zřejmě funguje nějak jinak než bych čekal, takže znovu a lépe:
EULA v češtině: http://eula.dm.origin.com/cs_CZ.html
Privacy policy v češtině: http://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACY/ -
-
test
http://eula.dm.origin.com/cs_CZ.html
-> funguje
[a href="http://eula.dm.origin.com/cs_CZ.html"]http://eula.dm.origin.com/cs_CZ.html[/a]
hranaté závorky nahraď ostrými -
-
Mám za to, že jsem to tak udělal (teda až na to že text nebyl stejný jako URL). Asi jsem z nepozornosti něco přehlédl... Příště se tedy snad povede lépe. Díky za demonstaraci, že to opravdu funguje.
-
-
Omlouvám se - to byla reakce na jiné vlákno. Ale když už se to ocitlo zde - konkrétnější informace o tom, ke sledování čeho že to dáváte při instalaci Origin klienta souhlas jsou důmyslně ukrytá v privacy policy (EULA je záměrně nekonkrétní a na privacy policy se odvolává) odstavce III a IV (především IV - A. je zajímavý).
-
-
Na originu už mám BF3 takže by nebyl problém.. Snad jen v tom že mě ME brutálně nebaví...
-
A až EA vycucne z vás všechny data přes Origin, tak potom na jejich základě na vás pošle jejich komando, které už trénují po vzoru chlapců od Čezu. Může mi někdo říct co máte v PC tak důležitého, že to nesmí nikdo vidět? Teda za předpokladu, že by EA fakt data dostala a že ze všech x milionu uživatelu vybrala zrovna vás na koho se podívají.
-
-
Já bych se chtěl občas podívat k Vám do bytu, bude to možné? Předpokládám, že tam nic důležitého, co nesmí nikdo vidět, nemáte, takže to myslím nebude pro Vás problém. Co myslíte Vy?
-
-
Byt a PC je snad rozdíl, ale to PC ti klidně dám plně k nahlídnutí, je tam až na pár her uplný hov.. :)
-
-
Předem děkuji za erudovanou odpověď na to, jaký je mezi šmejděním po bytě a v počítači rozdíl? Pokud nějaký propastný rozdíl cítíte, prosím abyste si stáhnul na teamviewer.com aplikaci a napsal nám sem ID a password. Chtěli bychom se podívat co máte v počítači.
-
-
Já třeba cítím, jelikož v PC nic nemám, někdo tam možná má fotky nebo dokumenty do práce, ale to Origin stejně neskenuje.
-
-
-
-
U mně ani tak nejde ani tak o nějaký tajnosti jako o fakt že abych si mohl zahrát jejich hry, musím proto udělat víc než jsem si zaplatil. Je to dost nemorální.
BTW upozornění na scanning podle mne na zadní etiketě krabičky hry nenajdeš. -
-
Ale uděláš to jen jednou, navíc stejně při ME ani Origin nemusíš zapnout, když nehraješ online. Jinak u hry to asi nenajdeš, protože to nescanuje hra, ale v licenci programu, který to dělá to prý je (nevím nečetl jsem).
-
-
proc bych to ale vubec delal... maji byt radi, ze za 15 hodin dlouhou hru ten litr vubec dam (realna cena pri pomeru "zabava / doba, kterou to zabavi" tak 2 stovky, mozna 3) a jeste budou opruzovat nejakyma s originama a ubishopama... si radsi rovnou stahnu a nazdar.
-
-
Ano neplatit ale stahovat no hlavně že máš důvod. Bioware ale za EA nemůže.
-
-
-
-
-
To ma jednoduche reseni. Koupit PS3 nebo XBOX verzi. Grafika stejna a tahle ptakovina tam neni.
-
To jste vážne všichni švihlý nebo co ? co je tohle za diskuzi..jdu se sem podívat kde to demo najdu ( na originu se mi to nedaří ) a tady je samý origin fuj, stáhnu si to a cracknu...to už jste vážně všichni tak zdegenerovaný ? Předpokládám že vy všichni máte v avatarech fotku anonymous což ? hlavně všechno stáhnout a nikomu nedat ani halíř...Z týhle společnosti přechytralejch smradů a důležitejch idiotů je mi vážně na blití *11* .
Pokud někdo ví kdy a kde to demíčko bude budu rád za info. -
-
na originu by se mnelo ojevit kolem 19:00 naseho casu. Co jsem se teda docetl .......
-
-
Díky za info ;-)
-
-
-
Mohla nějak EA vyslídit nějaký warez v mém pc přes Origin? Protože už dvakrát jsem si koupil CD key na BF3 a pokaždé mi ho v Originu blokli *1* a absolutně nechápu proč, přitom jsem si napodruhé i zakládal new účet na Originu a zase blok, je to možné? *12* že by si na mě nějak zasedli? *1*
-
-
jinak k blokaci toho 1. klíče došlo hned následující den po aktivaci a u toho 2. hned po zadání klíče, tedy vzápětí po aktivaci, přitom klíče to jsou normálně originální, nijak vadné (kámoš s koupeným klíčem od stejného prodejce normálně paří)
-
-
a to sis jako koupikl klic on druhy den nefunguje a tys to ani nereklamoval? co je to za prodejce? nesmis nekupovat klice z vwarezu *1*
-
-
-
Sem netusil, ze tolik ctenaru games.cz jsou paranoici. *1*
-
-
Záleží, co nazýváš Paranoidním názorem a prostým nesouhlasem se službou, která ti nemá co nabídnout.
-
-
Pokud je jejich sluzbou i hra, kterou si chcete koupit, tak pak preci vam tato sluzba ma co nabidnout ne? Nebo snad ME3 hrat nechcete?
-
-
To je celkem zvrácený pohled na situaci. Stojím o hru, ne o službu. To už je pak na každém, jak se k tomu postaví.
-
-
Jenze koupi hry nekupujete hru jako takovou, ale jeji licenci na pouzivani neboli vam prodava sluzbu, ktera vam umoznuje hru hrat. Origin stejne jako Steam prodavaji licence a to je jejich hlavni sluzbou. Pokud chcete hrat BF3 nebo ME3, tak mate zajem o sluzbu, kterou poskytuje/bude poskytovat Origin, tudiz vam maji co nabidnout. Je na vas, jestli tu nabidku koupite nebo ne.
-
-
Jestli mi zprostředkovatel (Origin) bude nabízet službu (ME3) a já se nebudu ztotožňovat s podmínkami využití této služby, tak je mi ta služba na nic. Proto říkám, že mi Origin jako zprostředkovatel nemá co nabídnout.
-
-
-
-
-
-
nechapu ze kvuli originu si hru tak kvalitni hru nekoupite a hlavne ze to stahnete dmnce no mozna ze sopa je dobra cesta ted se jim ani nedivim
-
-
Nic stahovat nebudu, ale ani kupovat. Proč? Jedničku a dvojku mám na Steamu a pokud mi nedovolí sí zkompletovat kolekci, tak jim na to hážu bobek.
-
-
All: Jde mi o princip. Steam mě jako jediná služba dokázal zkonvertovat z piráta na poctivě platícího zákazníka a proto tu službu mám jednoduše rád i když je dost věcí, které mi na něm vadí taky. Nemám rád, když mám roztahané hry po x službách a jediný ústupek jsem udělal u GoG.com, protože tam najdu hry, které jinde nejsou. Ve výsledku jsem pyšný na svou dosavadní kolekci her na Steamu a pokud mi EA neumožní si tam ME3 koupit, tak mají smůlu. A jak jsem psal zkouknu na YT jak to dopadlo (protože, mě to zajímá) a basta. Když se rozhodnou vydat ME3 na Steam (což se nestane), tak bez keců kupuji.
-
-
Souhlasim. A pokud uz teda kupovat hru nekde jinde, tak jedine bez DRM
-
-
Nebo tak.
-
-
Jestli jsem to pochopil správně, tak ME3 nebude mít žádný DRM, jenom ověření přes Origin :)
A jak jsem někde psal, EA/Bioware jednají s Valve, takže bych se určitě naděje nevzdával.
-
-
-
-
ja mluvil jen k tomu ze dost lidi tady rika ze to nekoupi kvuli originu ale hrat to stejne budou coz ... a to jsem warezak jak svina ale myslim ze u teto hry si to zaslouzi byt na policce
-
a) Můžeš si aktivovat ME2 na Originu. Je pravda, že ME1 z nějakýho mě neznámýho důvodu nemá na steamu cdkey a asi by stejně nešel na originu aktivovat, ale aspoň něco
b) IMHO (a to bych si dovolil zdůraznit) se mi to nezdá jako důvod proto si něco nekoupit... za mě můžu říct, že je mi úplně jedno, jestli se mi něco spustí přes Origin, Steam, stáhnu to z GOG, nebo to mám v krabici (i když krabice nemám moc rád...), hra je to pořád stejná... ale jak jsem psal, IMHO -
Tenhle pristup beru. Prvni rozumny nazor. Nechcete sluzbu, nekoupite.
-
No...já si to pořídim pro to, abych si to zahrál a né pro to...abych měl kompletní nějakou kolekci někde na parním serveru...
-
-
hrani her je prezitek, ted uz to staci jen kompletovat :D
-
-
Jo aha...nová doba .)))
-
-
-
-
-
No ono i kdyby se těch 500 000 lidí skutečně rozhodlo si to nepořídit, nejspíš by přežili z konzolí. Ale jak znám lidi, tak už většina bioware fandů origin dávno má a paří na něm SWTOR.
-
-
SWTOR hraju a origin nemam *5* Nejak se mi nechtelo davat 1300 za hru co meli za 1100 v obchode
-
-
SWTOR účet = ORIGIN účet
-
-
Origin ucet =/= origin.exe v procesech. Jestli to porad nechapes tak nejde o ten ucet *7*
-
-
Pochopil jsem, chtěl jsem, aby to bylo jasný pro náhodnýho čtenáře. Jinak je mi jasný, že asi nejde o účet.
-
-
-
-