Přejít na výpis diskuzí
PC verze upířího DLC Dawnguard pro Skyrim je venku, ne v ČR
3.8.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Cenega? Ta banda idiotů, kterým trvalo vydání DLC k Fallout 3 půl roku a jejich úžasná GoTY edice obsahovala polskou verzi hry, na které nefungovalo 80% modů?!! *16* *10*
-
-
Ale za to taky může Bethesda - oni nechtěli, aby se tu vydávaly DLC po jednom, proto se čekalo na GOTY edici...
-
No kdyby jen to. Vydani X3 Terran Conflict jim trvalo skoro rok a pul!
-
Cenega je důvod, proč u nás hru nejde koupit přes Steam a to je pro mě důvod hru nekoupit, takže si pořídím pěkně zadarmo "technické demo" :-)
-
-
Nevite, jak to je, kdyz si koupim hru na Steamu pres web? Kdyz jdi na www.steampowered.com, tak mi to po prihlaseni Skyrim nabidne. Co se stane, kdyz ho koupim a budu chtit ve Steamu aktivovat? Na Cenegu se*u z vysoka, proc si to mam kupovat v krabici, kdyz to stejne ten Steam potrebuje?
-
-
no pokud to koupis pres prohlizec (me to nefunguje, nan tan lock jako na steamu aplikaci), bude ti to fungovat jako kazda jina hra.
-
-
Jak sem tady kdysi psal u Borderlands 2 článku, na co Cenega sáhne, to posere :). Stále a stále se to vyplňuje :).
-
-
-
uz uplne vidim jak zase budou precet nad prodejema ze se pirati na pc atd..... se nemuzou divit kdyz piratska scena nabizi lepsi sluzby nez ta oficialni :))
-
za pul roku se objevi u nas v obchodech krabicovka , zhruba v dobe kdy po svete budou dostupna dve dalsi DLC...klasika..Cenega. Ale oni za nic nemuzou , to bethesda..neda se nima domluvit:)
-
-
No, tuzemska Cenega s tim opravdu nic nenadela, tahle rozhodnuti jsou na polske materske spolecnosti. Ostatne, bratia Polaci momentalne na zvolenou politiku firmy taky dosti hlasite spackuji - stejne jako my si Dawnguard ze Steamu koupit zatim nemuzou.
-
-
A koho to zajima? Jsem koncovy uzivatel Steamu, pouzivam digitalni distribuci, abych si kupoval hry pres online store. Ne abych si sel nekam kupovat tunu krabici, ve kterych akorat najdu mapu s kompletne zmrvenyma prekladama lokaci do cestiny. Je to vina Cenegy. Nastesti znalost lidi z US na Steamu se vyplaci, da se to jednoduse obejit tim, ze mi to koupi jako gift, kdyz predem zaplatim pres paypal.
-
-
S tímhle přístupem se ale změny nedočkáš... :-) Naopak, mohlo by se stát, že i darování bude zablokované.
-
-
Myslis, ze hnedka dutou hlavou do toho jdu? Samozrejme, ze jsem si pres fora nejdriv overoval, jestli international Skyrim nema lock v nejakych urcitych regionech.
-
-
-
-
-
Fuck off Cenega. Kvůli nim jsem si musel Skyrim koupit jako CD klíč a nikoli přímo přes Steam. Další vroubek u mě mají za rozdílné verze FNV (zbytek světa a "východ" = cenegacká/1k verze). A teď tohle. Aneb podporujeme pirátství. Nic nejde sehnat hned a jednoduše.
-
Takže je zcela rozhodnuto. Stáhnu si to z torrentů. Jestliže někde není schopen mi to zajistit, ačkoliv bych si to milerád koupil, tak ať táhnou do prrdele. Nebudu cpát prachy někomu, kdo na mě sere z vysoka. Váš boj, pak ale nefňukejte......
-
-
Bude stačit chvíli počkat a DLC bude odemčeno i pro nás, není to přece jen ČR kde to nejde koupit, byť odstrašující příklad zamčeného DLC na Steamu už je, a to Fear 2: Reborn, poděkujme WB. Dawnguard je ale moc důležitý na to, aby to Bethesda nepořešila.
-
-
Pokud si dobře pamatuji, tak v letních akcích nešel koupit Skyrim na Steamu vůbec, takže nechápu, proč by mělo být DLC, když hlavní hra není ani pro roce.
-
Nechci být pesimista, ale ani dnes se Skyrim na Steamu nedá koupit, tak proč by měl být Dawnguard na tom jinak? Je to ale na palici. *9*
-
-
-
Nechápu, jak Cenega stále může existovat. *8*
-
Už toho mám dost, nejdřív Bethesda teď Cenega prostě si Dawnguard stáhnu a basta,za ty problémy jim nic platit nebudu. *10* *10* *10* *10*
-
Jen doufam ze to vyjde ssmostatne a ne az vsechny DLC dohromady jako u Falloutu. To by sme se toho dockali tak za rok.
-
já hraju skyrim v angličtině a myslím, že spousta z vás taky. Tak nevím proč ta p*****á Cenega nemůže distribuovat Dawnguard v ENG verzi a CZ verzi dělat až pak *13*
-
-
nanejvýš souhlasím. Angličtina ve Skyrimu (na rozdíl od Oblivionu) je velmi jednoduchá - tímto způsobem by to bylo mnohem jednodušší. Bohužel když už žijeme v naší 'krásné' zemi, musíme se s tím srovnat.
-
-
Tohle mi vážně strašně moc s... Musím to tak říct. Už víc než deset let nejedu ve warezu. Je to moje rozhodnutí. A v takovéhle chvíli si vážně připadám jak pitomec. Koupím si hru v čechách od českého distributora s českým překladem a ikdyž bych si moc rád koupil tohle dlc, na které se strašně těším a piráti už ho pomalu dohrávají, mám smůlu a budu čekat do půlky září a to se říká: "Bůh ví jestli.." *9* Milá Bethesdo a Cenego, tenhle způsob distribuce se vám opravdu nepovedl a zklamání je velké. *13*
-
-
Takze chapu spravne ze vyjde Dawnguard v cestine??
-
To jsou přesně moje slova, která jsem psal i na fan- fóru TES. Jsem rád, že nejsem jediný, kdo nepodporuje warez! *9*
-