Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted se zeptám proč asi je v tomhle ohledu lepší konzole? sami to víte ale nepřiznáte to s konzolema není problém ten vychazí vždycky z pc a tich ohledu není málo u konzolý
    • Všechny hry, ale opravdu všechny multiplatformové hry jsou nejlepší na PC. Jediný čím se můžete ohánět, že si u konzole můžete rozvalit pupek na pohovce a to může hráč pokud není úplně pitomej rozvalit i u PC.
    • MarekTV
      Že by konzole byly lepší proto, že tam máte Dawnguard? Ten si klidně sežer, do Xboxu zase nenarveš tisíce úžasných modů... Bez bugů a zadara.
    • Človeče, hádam, že máš prázdniny a tak do školy nemusíš, ale popros rodičov, aby ti zaplatili nejaké doučovanie, toto fakt nie je normálne *8*
  • A nejde jen tak cirou nahodou na Steamu poridit skyrim tak, ze si zapnete nakou US proxy ci US VPN a jednoduse si to kupite? *2*
    • Ne nejde to jsem zkoušel *7*
      • A myslim, že v poslední změně podmínek použití Steamu to zakázali.
        • Skyrim jsem koupil na MMO Boost a stáhnul na Steamu :) Dělám to tak u každé hry, která není k mání na Steamu pro náš region. Také lze hru získat jako dárek od někoho, kdo je z regionu, kde je hra dostuoná :)
          • To už je lepší tu hru rovnou stáhnout. Pochybuju že z nákupu na MMO Boost a podobných stránkách autoři něco mají.
          • Dělám to taky tak :)
        • To zakazali uz davno pradavno, posledni zmena byla o logovani private chatu.
          Do US (i jakyhokoliv jinyho) Storu se da normalne dostat kdyz se za adresu napise ?cc=us, nebo ?cc=ru, proste logicky dvojmistnej kod regionu, ale pri placeni produktu se kontroluje puvod kreditni karty na paypalu/paysafecard, a proste cehokoliv, cim se da platit a tim se to prizpusobi, takze jak jsem psal uz driv, je potreba znat cloveka z US nebo proste regionu, kterej ma k tem hram pristup (UK ma taky super ceny), co je ochotnej to pro vas udelat a koupit to jako gift.
          Silne vsak tohle nedoporucuju delat s nekym z ruskyho regionu, maji snad 3x levnejsi hry, nez zbytek sveta, ale dost her z tama je taky krasne bloklych, takze bez ruskyho VPN je nelze spustit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit