Přejít na výpis diskuzí
PC verze upířího DLC Dawnguard pro Skyrim je venku, ne v ČR
3.8.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
AHA!! Takze Cenega jsou ty ZMR*I kvuli kterym jsem si nemohl koupit Skyrim v letnich vyprodejich na steamu!!! F*CK YOU Cenega!! Sry jsem nasranej... *16*
-
-
Nejsou - to Bethesda...
-
-
prvotní hřích spáchala Bethesda - podepsala čuňácký deal s 1C, které Cenegu vlastní.
-
-
-
No ještě, že takové věci nemusím řešit. Pěkně jsem po příchodu z práce vysolil 14£ a dnes si užívám hraní. Jinak je to tedy ale dost na prd. Nevím proč tu en verzi nemůžou pro ČR uvolnit....
-
hru mam koupenou z CR ale na steam sem pouze zadal klic a nainstaloval ze steamu anglickou verzi, bude mit fungovat kdyz si dawnguard necham dat darkem prez nekoho mimo vychodni evropu ?
-
-
Pokud to bude jako u Falloutu, tak odpověď zní ne.
-
-
Nevi nekdo kdy vyjde ceska verze? nebo aspon cestina?
-
Na torrentech už to je..takže jdu zkusit,ale očekávám,že to bude opět stejně trapný jako základní hra nebo to prosvištím za půl hodky..
-
-
tak tohle mi hlava nebere.. je to trapný a ubohý, ale stahnu to a zahraju si to a pak budu na to znovu nadávat.. kretenku
-
-
Velmi nudná a špatná tato hra je!
-
-
Že jo... měli to oznámit už hned nazačátku... šmejdi cenegáckí! *16*
-
-
No, myslíte, že to z toho prvního "výplodu" udělá alespoň hru?
-
Za dvacet zátek od nuka-coly si to nechte.
-
LOL, skyrim je od zacatku fail. Nastesti od doby cí vyslo dragons dogma me nezajima a zadne dlc si nehodlam kupovat.
-
-
Každému je to u prd*le *6* ...
-
LoL? Proč neustále zmiňuješ League of Legends? Nechápu to:( JInak teď jsi jasně ukázal, že jsi tak 15ti leté dítko podle stylu psaní.
-
-
vite o tom ze LOL nebylo vzdy jen League of Legends :) ale Laughing Out Loud - Hlasitě se směji (hodně smíchu). Další možný význam v angličtině lots of laugh,lot of laugh, nebo laughing over limit. *1*
-
-
Já to znám:)Nebojte. Ale slovo LoL povětšinou používají za 1. lidé s malou slovní zásobou, za 2. lidé, co nevědí, co znamená a za 3. lidé, co jim to přijde strašně "cool" používat zkratku LOL.
-
-
lol
-
Veskoslav už si tu floskulu odpusti, sám máš najvial LOL vo svojích príspevkoch.
ČO NEHRÁŠ UBER DIABLO?, padol server keď si sem vliezol? -
-
Víš, mám volno, mám až noční. A to, že si pamatuješ jednu hru, co hraji, gratuluji.
-
-
-
-
-
LOL Monster Hunter a Dragons Dogma jsou od začátku fail, nezajímaly mě nikdy a nehodlám si je kupovat, když můžu sáhnout po TES. Vidíš, hloupě trollit umí každý, byť ty jsi v tom neotřesitelným mistrem. *3*
-
Ale zaujíma ťa to, a dokázal si nám to tým, že si si prečítal článok a ešte si ho aj okomentoval *2*
-
ty jsi fail
-
-
http://www.jrc.cz/hra_pc_the_elder_scrolls_v_skyrim_dawnguard_