Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To koukám, ja zatím sledoval jen menší problémy zatím jsem od hry dostal co jsem předpokládal jen mě mrzí funkčnost online hraní. Doufám že nadchazejcí patch tyto problémy spraví.
  • Prvni video z watch dogs me celkem nadchlo. Postupne se kvalita s kazdym novym kusem zhorsovala, ale porad jsem dozfal,ze se nakonec vytasi s necim poradnym. Bohuzel, graficky ok tak pred peti lety. Podle mistnich ohlasu to ani v jinejch ohledech zadna pecka neni. Ne, urcite nekupuju...
  • ucho
    1) Mafie neměla žádné demolování, o kterém je tu řeč.
    2) A ano, pro řadu lidí byl zbytečný opruz, že policie hlídá ježdění na červenou, který je nutil k jednomu stylu hraní.

Ideální situace by samozřejmě byla mít možnost nastavit, jak moc se má o tebe policie zajímat... Je to věc, která ovlivňuje celkový gameplay.
  • Mato1987
    https://www.youtube.com/watch?v=bfGEi6ZPM3Q tentokrát video z trošku iného pohľadu :D
  • Nevím o tom, že by první mafie byla "děsnej opruz".
  • ROZJEĎTE SI SVOU VLASTNÍ FIRMU V TÉTO ONLINE HŘE ZCELA ZDARMA A ZAČNĚTE VYDĚLÁVAT! NEJLEPŠÍ SIMULÁTOR PODNIKÁNÍ S MOŽNOSTÍ PŘEVÉST VIRTUÁLNÍ PENÍZE NA SKUTEČNÉ Návody, rady, registrace zde: http://marketglory.michalaniol.cz/ - V ČR a SR zatím neměl tzv.boom - ideální doba se zaregistrovat - Nemusíte investovat!!! Registrace zdarma! POZOR: V TÉTO HŘE SE MEZE NEKLADOU, MŮŽETE ZDE pracovat, obchodovat, zakládat společnosti (letecká nebo automobilová doprava atd.), stát se členem vlády, získávat refferály, můžete se angažovat v politice a měnit zákony, vést války, kupovat majetek, vlastnit auta a letadla a mnohem mnohem víc. - HRA VÁM ZABERE JEN PÁR MINUT DENNĚ!
  • stačí pomasírovat ovečky marketingem a úspech zaručen, to že je hra po technicke stránce horší než GTA IV zpred 6 let není duležite *3*
  • Tak jsem se kvůli neustálému kolísání FPS nasral, hodil hru na minimální detaily a jediný větší rozdíl, kterého jsem si všiml, byla snížená vykreslovací vzdálenost *1* Takže jestli máte taky problémy, tak se nebojte hru hodit na low, trochu to zlepší plynulost při rychlé jízdě.
  • To, že jsem si koupil Brokenfield 4 si vyčítám do dneška. A jak bych si to jako měl ospravedlňovat? :D Nevím jak tobě, ale říct větu "Udělal jsem chybu" mi nějak problém nedělá ;)
  • WD jsem od E3 2012 pozorne sledoval a moc se tesil. Mel jsem predobjednano a kdyz mi to doslo domu den pred vydanim, jasal jsem. Ale pak kdyz jsem hru spustil, zjistil jsem, ze to mam trhany, a to az tak moc, ze jsem to nemohl hrat. Pritom to ale grafika zvladat mela a tak jsem si koupil novy procesor a vse frci jak ma, vubec zadnej problem. Jinak hra me bavi a jsem z ni nadsenej :)
  • tak pro to existuji 2 vysvetleni, bud mas 16GB ram a 6GB vram, no a nebo pro tebe "naprosto v poradku" znamenaji veci jako stuttering, 25fps, apd.
  • to sis asi spletl hru, nebo nevim proc mas takova ridiculous ocekavani od neceho co na to vubec neni zamereny
  • Mato1987
    no ani to nepomôže, hra je špatná už od jadra *6*
  • Mato1987
    nechcem sa hádať, ale hry ako watch dogs, sleeping dogs, saints row patria do jedného vreca.
    Človek čo sa aspoň troška vyzná v hrách ti to určite potvrdí.
  • Jak tak koukám na ty videa Mato, bude to chtít opravdu patch minimálně 10 GB *15* ještě že jsem tu hru v alfa verzi nekupoval... počkám si.
  • Jiste ... staci se rozhlidnout, ty andseny ohlasi teych, kteri za to dali 60 babek a ani jim to nenastartovalo ....
  • samozrejme, lebo budes nadavat na nieco ked zato das 40€? musis si to nejak ospravedlnit pred zrkadlom :D nikto si neprizna ze sa pekne oje..bal
  • deridon
    ? Nevim proč bych nesrovnával se Sleeping Dogs, obě hry mají předobraz realných měst, graficky jsou na tom podobně, fyzika též podobná, jedna si hraje na něco co není a druhá je nedocěna až až.. http://www.metacritic.com/game/pc/sleeping-dogs
  • Ta scena byla skvela *15* Frank, to byl kolík!
  • No já jdu raději si zopáknout Infamous a kochat se opravdovým next-genem. Tohle vypadá jako hra pro ps3 s hd texturama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit