Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sem zvedav do reknes svymu prodejci automobilu ... az ti tvoje zcela zanovni auto bude 1/2 roku stat na spalcich ... a cekat na patch ...
  • Ale to je naprosty standard ... a dobre vam vsem tak, kdyz to svyma prachama podporujete. Protoze prave vy za to muzete. Pokud se k tomu postavej hraci tak, ze takovy sra…cky nekupujou, tak to proste budou muset zmenit. Ale jelikoz ofce kupujou jak divy ... a kupujou klidne i srajdy ktery jeste ani nevysly ...
  • Z toho lze usuzovat jediné: Grafika a obecně technická stránka hry WD je oldgenová, HW nároky jsou nextgenové. Nechci si ani domyslet, jaké by mělo HW nároky nextgenové WD.
  • Jakypa verejny mineni ... priste stejny ofce vykesoujou dalsi $$$ za jeste horsi a zabugovanejsi vytvor ...

Asi si du dle mistnich nazoru sosnout warez verzi ... kdyz nic jinyho tak bude fungovat.
  • Je to jen ukázka toho, co si tato firma může dovolit. Počet předobjednávek a současné prodeje té hry ji patrně nedonutí změnit firemní politiku, takže vydat zabugovaný paskvil pro ně není problém. Schválně to určitě nedělají, ale myslím si, že se tímto chováním všem hráčům, co si hru koupili a mají s ní problém, vysmívají do obličeje. Každý další zabugovaný a špatně optimalizovaný produkt, který se dobře prodává, jim pouze zvyšuje hranici toho, co si můžou dovolit ke svým zákazníkům.
  • Jn královská platforma blbů, asociálu a všemožných fanatiků...
  • Navic kdyz to koupis za 1/2 roku nebo rok ... tak to vetsinou uz je nejaka ta "platinova" edice s DLC ...a za 1/2 ceny puvodni hry bez DLC ... A presne jak rikas, tou dobou uz predevsim vis do ceho des a jestli to vubec stoji za hovor.
  • Tak to vis... prace komunity nic nestoji... koukni se na Bohemku, ta si na tom postavila cely business... od hledani pres opravu chyb az po novej a lepsi obsah...
  • prachy, prachy a prachy a Pani dem*nti v kravatach, co nic nevedia, len maju moc o vsetkom rozhodovat...
  • Zlehka neprofesionalni by bylo hlasit jaka je hra uzasna (pokud teda vubec je) a nezminit se o specifickych problemech nektere z platforem... to je jak v politice... nemusis vylozene lhat, staci jen vybrat si co reknes... ale ve finale je to stejne spatnej pristup...

nehlede na to ze konzolovych recenzi si muzes vsude jinde precist tunu protoze Ubi dalo konzolove verze s predstihem a PC az po vydani... a asi vedeli proc... a rozhodne to od nich neni peknej pristup... takze naopak zde rozsiruji povedomi recenzi PC verze ktera doda dalsi informace sirsimu okruhu uzivatelu...
  • Stejně WD nevypadá zdaleka tak dobře, na to jaké má nároky.
  • Mart9
    Neuvěřitelné, že Danův smysl pro detail oceníme ještě po 12 letech. A to věřim, že tehdy ani neváhal, jestli má cenu tam tyhle věci dávat, nebo ne.
  • Ristoro
    Ale já to nedokážu pochopit :D. To je takový problém doladit hru, aby jela všem bez problémů? Nebylo už dost odstrašujících případů? Já nevím jestli to dělají schválně a nebo jsou fakt tak dementní.
  • A myslis ze takhle ho mit nebudou? Tak z prvni vlny uravli nekolik zakazniku na sladky kecy... a mraky tech kteri si pockali na vysledek uz ted budou lakat podstatne hure... ja osobne se na hru celkem tesil, ale pak mne zavalili takovym mnoztvim materialu ze jsem celkem ztratil zajem... a ted jeste vidim vysledek... ted budou pul roku patchovat a vrazet dalsi prachy do PR o opravach a vylepsenich aby ulovili dalsi lidi ktery ted akorat odradili...

ve vysledku to muze byt z pohledu prijmu a vydaju nakonec uplne na stejno, ale skody na verejnem mineni lze zapocitat jednoznacne do ztrat... (navic jsou pitomy, deje se to dnes a dene a oni se z chyb ani svych ani cizich ocividne nepoucili)
  • spook.y
    Poslední dobou se potvrzuje moje pravidlo "nekupovat nic v předprodeji ani hned po vydání" už jsem se spálil tolikrát. Další věc, hodnotit se má aktuální stav hry, ale většinou tomu tak není a hodnotí se to, co ze hry možná někdy bude. Vývojáři poslední dobou vydávají nedodělky které jim potom komunita pomáhá opravit viz. třeba BF4. Ceny her rostou, ale kvalita nikoliv a tím že si za 1299 Kč koupím hru která prostě není dodělaná je vrchol arogance vývojářů. Tato hra bude časem dobrá i zábavná, ale všechny tyhle nedostatky budou házet na Watch Dogs stín už napořád.
  • Optimalizovaná je ta hra opravdu špatně, hw nároky jsou velmi vysoké a technická stránka hry tomu absolutně neodpovídá (at už co se týká kvality grafiky, fyziky či animací), sice jsem byl hru schopen rozběhat na pc, jež nesplnuje min.nároky, ale vzhledem k (v rámci konkurence) celkem průměrnému vizuálu jsou ale tyto nároky naprosto neopodstatněné a na minimální detaily v kterých to hraju vypadá hra vyloženě ohavně a stejnak to neběhá v hratelné podobě.
  • lidi jako ty sou jedním z duvodu, proc si ty firmy dovolujou to, co si v poslední dobe dovolujou... bych ti pral abys to nerozjel vubec!
  • Jack1947
    Jasně, ale poprvé se jim povedlo udělat nejen optimilizací ale hlavně i technickou stránkou poměrně odfláklou hru. Snažíc se to opravit nějakým pofidérním patchem. TO je k smíchu.
  • Ristoro
    Řeknu to stručně. Bavilo mě to, dohrál jsem to, ale grafika oproti tomu, co ukázali na E3 2 roky zpět, je o pár levelů níž. Pochopím, kdyby to vydali tak, jak měli, ale když už to odložili, mohli dodržet alespoň něco. O optimalizaci ani nemluvím. Podle mě to například AC4 nesahá ani po kotníky a to i graficky.
    PS: A to ani nemluvím o kulkách, které když dopadnou na vodu nebo na zem, nezanechají stopu :D. Nebo ať střelím člověka kamkoliv, zemře na 1 ránu. Mohla to být taková bomba po technické stránce a takhle to po*rali.
  • no me napada napr takovej Rage a z novejsich treba Thief, vic o tom premejslet nebudu, ale tech her budou spis desitky, nez žádná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší