Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spook.y
    To víš...pokrok prostě nezastavíš *7*
  • sem měkkej, je mi tě doopravdy líto...
  • kdyby... ale taky by meli mensi zisk, ten hajp za desitky milionu se jim vyplati, zas tak blby nejsou, si to spocitaj...
  • Nejlepsi je jedna recenze na Steamu:

BANK ACCOUNT HACKED
    [Being, Sentient]
    [Suckered by Ubisoft]
    [Age: 27]
    [Occupation: Idiot]
    [Bank Account: -$59.99]

*1* *1*
  • promin ale obe hry sou piczovinky, nevim kolik ti je nebo kolik mas odehrano a nakolik se nechas zmasirovat hajpem, ale Call of wolfenstein je poste hooodne slaba hra pro trosku narocnejsiho hrace, zase te to vede za ruku jako dementa (spousta lidi oceni), animacka shot shot animacka shoot shoot animacka shoot shoot, k WD raci bez comentu, rozhodne nic, kuli cemu by stalo zato dělat nějaký velký zavěry IMO... ale pokud to takhle vidis, tak si nejspis idealni adept na konzolku, nic ve zlym (jen podotknu, ze PC je kralovska platforma :D )
  • a? pre mna za mna si bez kupit aj tablet kvoli angry birds *8*
  • Psychotic
    Což je ovšem zlehka neprofesionální, není-liž pravda? Ale to nic, zas tak mi to nevadí. Je to jejich stránka, ne moje.
  • Tak toto je Damy a Pani uplne smutne! hlavne,ze sa pri otvorenych svetoch stale chvastaju ich rozlohou, jak keby to niekto vyzadoval, ale takeot veci, aby sa tam clovek citil jak v realnom svete kaslu, jedina next-gen vec je asi ten kabat (Tomovi sa nevlnil) ale to bolo tiez pred 12 rokmi...
  • No a to jsme ale u toho ze dneska se nectou recenze ale ciselenj koeficient. Ted mne z hlavy nenapada zpetne priklad, ale bylo tu jiz nekolik recenzi ktere hru chvalili za herni mechanismy, pribeh atp. a zaroveni ji vytkli technickou stranku jako je ovladani, nestabylyta, bugy atp. ... protoze hra ma uvedenou platformu uzitou pri recenzi tak pro danou platformu je dane skore snizeno za komplexni zazitek... se stim smiř *2* ... a nebo si precti z recenze vic nez ciselne skore...
  • karlman.hajsky
    Ty mise jsou dělaný na styl alá Assassins Creed. Na jednu stranu mi štve, že se s tím Ubisoftu vůbec nes*ali, a na druhou stranu se mi AC mise vždycky celkem zamlouvali a to i když se v nových dílech neustále kopírovali. Nevím asi mi pro pobavení bohatě stačí zajímavé prostředí v otevřeném městě a trocha toho parkouru.
  • nakone stacilo by vydat hru bez uplay a nebyl by vubec zadny problem
  • Psychotic
    Na XBoxu. Přečti si článek, na který odkazují. Na PS3/PS4 by to mělo jít normálně. Ale to je vedlejší. Na tom, že multiplatformovce by se nemělo ubírat skóre, když je na jedné platformě špatně optimalizovaná, to nic nemění.
  • Mato1987
    čo je ale fakt humorné a zároveň smutné, že si to aj samotní vývojári myslia :D viď twitter jendého z vývojárov, čo mal na starosti technickú stránku hry :D
    Sebastien Viard @SebViard · 5 h
    And finally, our PC progs are also currently working on a patch to improve your experience thanks to your reports, stay tuned :) #WatchDogs
    Making an open world run on NG & CG consoles + supporting PC is an incredibly complex task, the team did a fantastic job. Congrats guys! :D
    If you experience lag/stutter on a fast PC, try to lower one of those settings to reduce the GPU VRAM usage: texture quality, AA, resolution
    Watch Dogs can use 3+ GB of RAM on NG consoles for graphics, your PC GPU needs enough VRAM for ultra options due to the lack of unified mem
  • Kdyby se pulka penez co sel na PR hype za posledni 3 mesice vrazila do testu, oprav a optimalizace tak to mohlo bejt jak z partesu... chapu ze po tom pulrocnim odklade potrebovali ozivit zajem ale presne ta pulka toho PR by bohate stacila... od urcite chvile to stejne tak akorat lidi s*alo *7*
  • Pokud se clovek fakt podiva na ty videa na youtube tak ma jasno ze watch dogs je totalni chujovina. Animace behu z AC taky nema chybu. *1*
  • Mato1987
    nedávaj za youtube link bodku
  • oktavius66
    No to ani neříkej ve srandě... *9*
  • ale uplay nejede i na konzolich!!!! tydyte
  • Len aby takto nejak nedopadlo aj The Division...
  • Pardon.Je to z dvojky.Havsburgových hochů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší