Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a taky na PC verzi? *7*
  • To porovnání s Mafii se mě moc líbí :D Jsou to všechno detaily, ale detaily dělají uvěřitelný svět.
  • Jack1947
    Obávám se že hře nepomůže ani kdyby patch měl 10gb, no to možná ano ale pochybuji že takový někdy vůbec výjde. PC ale co konzolová verze vždyt to podělali na obou frontách.
  • Snad je to zbytečné zmiňovat, ale základem pro vyšší RAM než 4GB je 64bit systém. Jen to píšu kvůli případným nedorozuměním. Každopádně bys zvýšení RAM patrně poznal rozdíl. Je do dosti ošemetné takto radit bez doplňujících informací, ale teoreticky....ano, oplatí se investovat.
  • MARTASLJ19
    Týmto tromfli aj PC launch GTA 4 *1*
  • Jack1947
    Můžes přece si vyrobit rušičku a přerušit jim jejich mobilní spojení *4* , poldum se ujede ok stačí je nechat zlikvidovat provozem nebo jim nechat spadnout most před nosem.
  • Mato1987
    Porovnanie watch dogs a prvej mafie
    https://www.youtube.com/watch?v=S5t0_WVinF8
    Až rozum zastáva aký "pokrok" sme zaznamenali :D
    Ten rus má na jewtube viacej dobrých porovnaní, dobré je aj GTA III vs watchdogs :D
  • Mám Intel Core i5-3570 3.40 GHz, 8 GB pamět, Radeon HD 7800 a hra šlape na ultra detaily parádně, jen při západu slunce se občas zadrhne, ale není to nic co by ovlivnilo hratelnost, jediný co mě sere jsou poldové a bonzáci co je pořád na mě volaj :D .
  • owny
    já bych řekl, že na to, co hráčům nejvíc vadí - technické nedodělky - patch stačit nebude...
  • RAMkou to nebude urcite. grafiku mas v pohode. CPU neviem ale tiez by malo byt ok. Podla mna len nahovno optimalizacia. pockaj na patch, alebo nove drivery na grafiku.
  • Jasně že to tak je, oni si myslí, že jsme volové....
  • Tak to ti to trvalo dlouho zjistit co ostatní vědí už dávno...
  • Mám stejné myšlenky, že se zbavím deskopu, to co předvedl Wolf a víceméně WD je hrůza.
  • tahle hra je pro me poslední kapka pc u me konci nejdrív wolfenstain a ted tahle hra musel sem si to koupit na ps4 na pc to je nehratelný a to nemam zadnou pastiku
  • BoB.2
    No chtělo to nový ovladače na grafarnu ale jinak v pohodě
  • Lotr
    Jo to je pravda. Ale zas tankuje procesor a grafiku.
  • Lotr
    Chtěl jsem napsat Hate o tom jak je ta hra špatná. Protože ona je špatná. Má skvělé stránky ale není to hra o které jsme slyšeli měsíce. Ale nakonec jsem se rozhodl být v klidu.
    A proto vám povím jen jeden vtipný fakt optimalizace Watch Dogs.
    Víte jaký je rozdíl mezi nastavením low a ultra? Co se skutečně změní v config souboru?
    Žádný.
    Nezmění se EnvironmentQuality. Nezmění se PostFxQualityTextureQuality. Jediná věc která se v Nastavení změní je SuperSampling - AA a GeometryQuality. Tedy hra vypadá hůř ale dopad na HWnároky není žádný. Pokud se vám ta hra seká na ULTRA bude se vám sekat na LOW. Tečka.

A teď k vyjádření technické podpory. Protože v tom spočívá skutečný vtip. Zhruba přeloženo "dnešní generace moderních grafických enginů bohužel má jisté minimální HW nároky které nejdou změnit."
    Vtipné.
    A přitom mi v config stačilo například napsat TextureResolutionQuality="Low". A voala fungovalo to. Šlo to nastavit. A FPS šli nahoru.
    Ptám se tedy. Nejsou tedy next-gen HW nároky tak trochu schválně? Faktem je že ta hra s tím jak vypadá by neměla být tak náročná.
  • Když se kouknu va grafickou kvalitu, tak je to o dost kvalitnější port než nový Wofl.
  • A dokud bude ve velkém fungovat systém předobjednávek, tak se tohle bude dělat.

Občas si zkouším představit jak by tento průmysl vypadal, pokud by zákazníci zásadně vyžadovali buď demoverzi nebo minimálně záruku od vydavatele, že to co dostanou je opravdu to co bylo k vidění řekněme v posledních třech týdnech marketingové kampaně (pálím od pasu, tahle záležitost by musela být ošetřena lépe).

Výsledek? Pořád stejný marast, pořád stejné pokusy o šmelení zákazníka, ale přeci jenom menší manévrovací prostor pro vydávání beta verzí.
  • Mrkni si do managera koľko ram ti hra používa, na nete sú správy že hra nevyužíva ani tie 4 GB ram.. údajne ani na ultra nezaberie viacej ako 2,5 Gb ram.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit