Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • www.youtube.com/watch...EA4Hxs. Ta scéna z třetí minuty vám určitě připomene bláznivou střelu I,kdy se Frank ostřeluje zpoza popelnice tak na metr s jedním z Ludwigových hochů.Jenomže to byla parodie...
  • Vývojáři podle něj odvedli fantastickou práci. *1* Tak a ted tu o Jenickovi a Marence *1*
  • tojo tohle nejede i na konzolich *1*
  • Ak to však tou RAMkou naozaj nie je, ostáva len čakať na spásu (a zatiaľ si oddýchnem s cigarkou v ruke v Tropico 5 :) )
  • tohle je presne to na co VSICHNI odpurci uPlay od jejiho oznameni upozornuji!!!! ubisoft si muze pouze jedinou veci napravit reputaci uPlay navzdy ZRUSIT predtim vydat na vsechny dosud vydane hry patch ktery je upravy aby fungovaly bez nej!
  • oktavius66
    No upřímně řečeno já se na tuhle "pecku" těšil jako malý kluk, ale nějak mě to... nebaví. Možná je to tím, že mi nesedí styl hratelnosti. Graficky to ujde, ale žádná pecka to opravdu jak nám ukazovali není. Hraji to na MEDIUM a vše jede plynule, ale jakmile to dám na HIGH až ULTRA, tak se to začne neskutečně trhat. Přitom tam ani nevidím žádné rozdíly. Možná stíny a pár dalších menších věcí. To už i ten Wolfenstein The New Order mi jel bez potíží na ULTRA. No jsem zklamaný. Zatím z 5 misí se mi líbila pouze jedna a to ta úvodní. Mám odehrány asi 2 hodiny a už se mi do toho nějak nechce... Spíš zkoumám terén, protože se mi ty mise zrovna moc nelíbí. Ale ještě to zkusím, snad se to zlepší.
  • Psychotic
    Pak by ovšem něměli říkat, že to hře v recenzi "spočítají" za technickou stránku, když ta je "doj*baná" jen na jedné z pěti platforem, na které to vychází.
  • Jack1947
    Hele, to se stalo snad poprvé aby takhle dodrbali (ještě odkládanou) hru. Ano, měli by se vykačlat na blbosti co stejně ve finále ve hře nebudou a zaměřit by se měli na to aby to nevypadalo v dnešní době tak hnusně o přehnaných nárocích ani nemluvě.
  • Ďakujem, pozriem, 64bit systém mám :). No ak by to mohlo pomôcť, tak zrejme ten upgrade urobím, RAMky nie sú drahé a snáď nejaký čas vydržia
  • Mám Watch Dogs, mám je na ultra úrovni a jedou naprosto v pořádku, jediné co blbne je UPLAY, ale Watch Dogs se da hrat i offline, tak nechápu, kde je problém :) Jsem s tou hrou naprosto spokojený :)
  • takova drobna glosa:
    bohuzel je smutne, ze pruse*y a lenost optimalizace vyvojaru her musi zehlit vyvojari ovladacu na urovni firmware... nerikam ze jejich kody jsou bez chyby, ale prece jen herni vyvojari maji danou platformu s nejakou specifikaci, protokoly, instrukcni sady procesoru atp. a nejsou schopni a ochotni se ji prizpusobit... misto toho aby kazdy vyvojar specificky upravoval hru pro dany HW (resp. skupinu, nerikam pro kazdou GPU zvlast) tak support HW dela praci za ne a on sam upravuje FW pro stovky jednotlivych specifickych produktu ktere ji vyuzivaji... je to nesmysl... vyrobci MB a CPU taky nevydavaji po kazdem vydanem programu specificky firmware aby vytezil z jednotlivych programu co nejlepsi vykon... *7*
  • Skôr ma hnevá to , že tieto "nedorobky" sa už stávajú nebezpečnou pravidelnosťou u AAA titulov.
    Mali by menej ukazovať údajne "vychýtavky", a čo všetko údajne ich hra dokáže oproti tým konkurenčným, keď to potom nie sú schopní implantovať do hry tak ,aby to fungovalo. Menej je niekedy viac, hovorí jedno múdre príslovie a zdá sa , že začína platiť aj u hier.
  • Mart9
    Já mám takovou radost, že je to hra na h o v n o *1* *1* Opravdu nečekané *15*
  • Ciste k uplay... je vcelku jasny, ze pokud jim kolabuje login do uplay, tak to je GLOBALNI a ovlivni to VSE, k cemu je treba prihlaseni pres uplay.
    Ale tohle se jim fakt stat nemelo... Takovyhle podceneni autentizacnich serveru je amatersky.
  • Bohužel to tak je a není to poprve. V Ubi už jsou tak oblblí, že si vážně myslí, že PC hráči jsou stejná skupina lidí jako konzolisti. KONZOLISTI ČTĚTE DÁL. Nechci říct že jsou konzolisti idioti, ale přeci jenom většina konzolistů ani neví, že program se skládá ze souborů. Pro ně je program prostě ten obrázek co jí zapne.
    Já si to snad "pořídím". Už jenom abych věděl, jakej šit nám dneska servírujou.
  • nejhorsi mozna platforma je velmi subjektivni nazor... ano, z toho pohledu ze to na PC dos*ali jiste... z pohledu vykonu jestli do*ebali optimalizaci, samozrejme... ale z pohledu "maximalniho" grafickeho zazitku, nezlob se na mne ale to co jsou konzole dneska zvladne vykonove prumerny pocitac (logicky, vychazejici z x86 platformy pri te cene nelze cekat zazraky), takze nikoliv a z pohledu herniho obsau je to uplne jedno protoze ten se crossplatforme nelisi... *6*
  • Mato1987
    https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs pobavilo tiež :D
  • To je masakr. :)
  • tu je vidiet ako sa v Ubi vysr..na detaily.
  • Mato1987
    veru veru, ako sa hovorí zlaté české ručičky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit