Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemluvím o tom, aby vás honili fízlové při přejetí na červenou ale při konstantní demolici města to vypadá zvláštně...to je celé, určitě se to dalo též nějak vybalancovat
  • Proč si nepočkat půl roku rok, až to bude pořádně opatchované?
    Vždyť je toho tolik co hrát.
    Ne, není to ironie.
  • ucho
    jako vždy nadávají nejvíc ti, kteří si hru stáhli z internetu...
  • Mrkněte na příspěvek jak již uváděl týpek z Commandos Watch Dogs : my "true next-gen experience
    Ta scéna z třetí minuty vám určitě připomene bláznivou střelu I,kdy se Frank ostřeluje zpoza popelnice tak na metr s jedním z Havsburgových hochů.Jenomže to byla parodie...
  • No já nevím, originálku mám a určitě peněz nelituju. Funguje všechno jak má a hra mě dost baví
  • jazdny model je fakt mimo...ja som sa tesil,ze ked zbadam Camaro, tak sa v nom prejdem za buracajuce zvuku silneho motoru jak sa na tazke sportove auto patri, ale ono je to jak na manezi, akurat auto nejde len po malom okruhu, to mi tu hru trochu znechucuje, navyse sa stale opakuje par typov, ktore sa vzdialenejsie podobaju realnym autam, proste auta v tejto hre su hnus, od vzhladu, az po jazdu.
  • ucho
    "proč na vás každej druhej volá policajty když vytáhnete kvér ale při zběsilé automobilové demolici centra Chicaga to nikoho nevzrušuje"

protože by to byl děsnej opruz, člověk by měl pořád za zadkem policajty, ať by dělal cokoli. jo, není to reálný, ale vychází to počítám s designu hry.
    tak on obecně ten nápad s tím telefonem a hackováním všeho je trochu přitaženej za vlasy. prvotní myšlenka možná zajímavá, ale když se nad vším člověk zamyslí, skřípe to a vše je jen na efekt. pak už jen záleží na tom, jak je hráč tolerantní a jak přijme ten svět a jeho pravidla.
  • Tak hra to není taková jako sliboval E3 prezentace ale zábavný to je, hra roku? Těžko, ultra propadák? Nikoliv.

Jednotlivé části hry fungují skvěle ale v celku pokulhávají viz: proč vás lidi mají za ochránce když se chováte jako ultimátní h*v*do? Vykrádáte bankovní účty a nemáte problém vymlátit celý gang lidí jen proto, aby jste jejich šéfovi dali přes papuli teleskopem (wtf? to nestačilo, že jsem mu postřílel kámoše?), proč na vás každej druhej volá policajty když vytáhnete kvér ale při zběsilé automobilové demolici centra Chicaga to nikoho nevzrušuje (míra tolerance fízlů je neskutečná ale když k tomu k pronásledování dojde, umí zatopit)? Proč Aiden občas filosofuje nad tím, jestli smrt toho a toho člověka byla jeho chyba když pak nemá problém někoho zabít kvuli tomu, že si vypůjčí jeho identitu (stačilo ho schovat)?

To s tou "karmou" považuji za fatální chybu vzhledem k tomu, jak hra byla prezentována, v kostce jste hovado, co se chce někomu za něco pomstít, vykrádáte účty lidí, vodíte za noc policajty při honičkách a přesto, protože sem tam překazíte pouliční loupež vás má město za ochránce?!

Technické bugy neřeším, to spraví patch ale koncepci hry těžko překopají, na mě to působí tak, že kvuli release datu právě mnoho z tohoto "etického" obsahu hry mnoho vypustili a proto to působí roztřepaně...až se začínám trochu obávat o TC: The Division

PS: Jízdní model je otřesný
  • Tak lituju vsechny co si poridili originalku a ted si zoufaji. Soucitim s vami, mate me smypatie, parim torrent verzi, vse funguje plynule na plne detaily. P.S. Nijak me to zatim nechytlo
  • a nebo co je to ta virtualni pamat ?
  • to jako kdyz mam 2GB grafiku tak to je malo? *9* a ja myslel ze mi to bude stacit na dlouho kdyz sem ji kupoval
  • Ale prosimte, nektere chyby a neduhy enginem se tahnou napric celym vyvojem jiz od OFP. Vzdy hlasaji novy real virutality engine a ve finale je to jen oshaderovany a oparticleovany ten stary. Jiste sem tam pridaj nove funkce viz ted treba konecne modularni zbrane nebo podvodni mise.
    Jeste jsem nehral trojku, ale ve dvojce bylo par marginalnich archaismu jako muzzleflash tvoreny 3 sprity (a tim myslim ze byl 1 vysleh slozeny ze 3 kusu, to ze pri strelbe na full auto byl furt stejny ani nekomentovat), zalostna AI vozidel, svetla ktera ignoruji zdi, AI ktera kdyz se schovas za zed tak te stale vidi, je nestrlili a jakmile vylezes kdekoliv posle ti ji mezi oci, Javelin ktery strilel jako normalni raketomet protoze to pry jinak neslo (coz komunita umela a udelala spravne) atp. a mraky chyb ktere se neopravovali... pokud vydavam sandbox pro komunitu a necham tam tohle, co tedy pro tu komunitu vlastne vydavam? za co ze si to nechavam platit?
  • takze opat velke diky hernim novinarum : *14* za neuveritelni hype a super recenze. A thank you god for metacritic.
  • Mato1987
    To je prašť jak uhoď :D ešte to porovnajte so saints row a kolekcia debilných hier bude kompletná.
  • spook.y
    Ano, ale Bohemka se tím netají a předem to řekla, že to tak chce dělat. Hlavně Bohemka jde modérům vstříc už jen tím editorem ve hře. ARMA + komunita je skvělá kombinace pro všechny.
  • deridon
    věc vkusu, ale mně se třeba v některých ohledech líbilo mnohem více Sleeping Dogs
  • Mart9
    Mizerné hodnocení? Čekám osmičku nebo devítku.
  • A konzole pro partu pubertalnich uchylaku s lejnem misto mozku. No a ted si vyber *1*
  • Na autě jsem závislý, hru můžu na měsíc i déle odložit a počkat si, nejsem fanatik.
  • No právě.... Doufám, že jsi jim hned odepsal co za krávovinu ti odepsali oni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit