Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že to bude padat se dalo čekat , bez ohledu na všechny stress testy co by udělali. Přímo ve dvanáct byl problém se tam dostat, ale poté už jsem žádné problémy neměl...dnes ráno jsem se tam přihlásil jak já, tak i několik kamarádů a hráli jsme bez potíží cca 4 hod. Přihlášení okamžité a žádný problém nebyl... Není to ani zdaleka tak hrozný, jak tu někteří mají tendence vykřikovat...a co je hlavní...ty co to vůbec nezajímá vykřikují nejvíce...zajímavé :)
  • Lawliet
    Ser*m na zkoušky!!!!
    • Lawliet
      Hell on the Earth just begun..
  • Nechápem, načo potom boli tie beta stress testy.
    • Abych si to mohl zahrat a ujistit se ze si za svym nazorem stojim. :-)
      • Veskoslav
        No když Tě čtu, ty jsi to odsoudil už dávno a jediné informace, co čerpáš nejsou tvé vlastní zkušenosti, ale zkušenosti jiných.
        • Reaguješ na příspěvek ve kterém jsem napsal, že jsem hrál betu. Já sleduji informace neboj. Nepíšu ke hrám o kterých nic nevím. Bohužel Blizzard a jejich tvorba se nedá ignorovat. A možná jsou mé názory na tebe moc silné a občas přehnané, ano přeháním rád, ale jsou založené skutečnostech.
          • Veskoslav
            To mělo být na někoho jiného:-X Nevím, proč to hodilo sem.
            • Ještě že tak. Těžko bych se s Tebou mohl dohadovat, když by jsi neuměl ani pořádně číst. *1*
  • taková věc se dala čekat, nemusela by se stát kdyby to nemělo tak vypatlaný systém, že je vše po netu fakt debilita
    • To iste hovorili o Assasins Creed 2.
    • Nemám nic proti Tvému názoru, upřimně se mi taky ta varianta zase tak moc nelíbí, ale když jsem ten příspěvek viděl, tak jsem si řekl, že vzhledem k tomu, že tu to stejné už napsalo tolik lidí, tak ten Tvůj příspěvek přišel s křížkem po funuse :)
  • Ataker
    tak už je to doma 50% instalačky 100x horší čekat na tu instalačku, jak na celého pošťáka :P
  • a už sa inštaluje :) Ešte mám z Brlohu aj knihu k tomu, len či ju budem vládať s boľavými očami čítať :D, celý deň v práci hľadím na monitory, večer doma, no neviem neviem :D
  • Blizzard je Zid.
  • xzone vyprodano do cervna, JRC vyprodano do cervna, alza mozna v patek, CZC mozna ve ctvrtek. LOL. vsude vyprodano.
    • Zkuste jeste Gamecape!
    • http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/PC/Hry/Diablo-III-PC.html?listtype=search&searchparam=diablo%20iii tady to snad uz zitra bude na sklade ;)
    • Veskoslav
      I tiscali je vyprodané?
      • Spades
        tiscali taky, alfacomp taky... jediny kdo ma je mmoboost, ale ten ma klice a prodava je za 1400... Ja osobne si pockam az to bude v alfe, protoze me to vyjde levneji osobne, jak s tiscali s postovnym
  • Shaker
    no, nechci bejt ten co si dela p*del ze vsech ostatnich, ale... co to kecam, vlastne chci!

------====== JA TO RIKAL ======------

PS: den dva a budete moct parit jako o zavod, tak mi tohle doprejte :D
  • hh, nejaci cinani uz sou na lvl 60 a masti inferno. Je to teda jenom ukazka a ne stream, snad to neni fake: "v.youku.com/v_show/id_XMzk2NjA1MDYw.html"
    Kdyz si vezmu kolik prace dalo vytahnout postavu v D2 na max level, to bylo na tydny a malokdo mel tu trpelivost. A tady se da dostat na max level za 1 - 2 dny :-(
    • Musíš vzít v potaz, že to jsou blázni... to jsou lidi, kteří jedou od pondělní půlnoci nonstop a střídají se u jedné postavy, aby byly "první"...

To samé by šlo i u Diabla 2. Diablo 1 by za tuhle dobu šlo dát už i na nightmare.

Jak jsem psal vejš... normální hráč jako jsem já, co má odehráno okolo 4 hodin, je do levelu 20 a v aktu 2. Závisláci jsou samozřejmě dál :-).
    • Jedna se o ukazku od blizzardu vypustenou jiz predevcirem...na sedesatku se nikdo zatim nedostal ;)
      • Hairy_Ass
        Včera jsem viděl pár gameplay videí, kde měli lvl 50+.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit