Přejít na výpis diskuzí
Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut
5.4.2012 | Aleš Smutný
379 příspěvků
-
Pár detailů o chystaných změnách:
http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut/ -
On byl hlavně problém ten, že konec dělali lidí, co vlastně ani nepracovali na sérii ME....Ale co se divím. EA co koupí, to zprasí.
-
"uměleckou vizi konce příběhu trilogie Mass Effect" Tim mysleji 3 identicke konce prolozene nelogickyma videama?
-
-
Konce nejsou identicke,zato zaverecne animacky jo *1* .
-
-
Potěšily mě dvě slova: ZDARMA a VYSVĚTLENÍ. Snad to bude udělané lépe než barevná duha.
-
-
http://www.youlaughyoulose.org/wp-content/uploads/2012/02/rainbow-vomit1.jpg
-
-
No tak aspon neco.
Jinak jsem moc nepochopil, proc to decko-buh-nebocotoje tvorilo jakesi reapery, aby v galaxii udrzelo poradek. Urcite by to slo udelat jednoduseji. Musim se priznat, ze jsem od konce teto hry s jinak skvelym pribehem cekal vic. Rozhodne neco kreativnejsiho a uveritelnejsiho, nez jakesi polobozstvo, co to vse spiskalo.
A vice ruznorodejsich koncu by to urcite chtelo, s tim, ze aspon jeden by byl pozitivni a Shepard by se setkal s prateli z Normandy a hezky by si uzil se svou holkou a poradne se ozral s Garrusem a Gruntem :) -
-
SPOILER
to co stvorilo to decko = nejspis nejaka AI, kterou se Sheprdovi zjevila jako decko - viz. jeho nocni mury atd...dospelo ke 100% vysledku, ze kazda bioticka rasa jednou vytvori rasu syntetickou, ktera nasledne vyhubi veskery bioticky zivot v galaxii...jedinym resenim pro ne bylo stvorit reapery, kteri jednou za cas prileti do galaxie...vsechny bioticke rasy premeni na dalsi reapery a vzdycky nechaji 1 nejmladsi rasu existovat....a tak porad dokola...... -
-
nejhorsi zapletka vsech dob
-
Vyhladi veskere vyspele oraganicke formy a ty na nizsim stupni vyvoje nechaji byt.Takze ne jen jednu,ale vsechny mene vyspele formy organickeho zivota.
-
-
co nechapes na tom, ze je nevyhnutelne ze syntetici vyhubi bioticy, tak jako reseni vyrobim vlastni syntetiky, kteri vyhubi bioticy driv
-
Po tom co se tam objevilo to decko jsem jen čekal až se tam objeví jeho rodina v podobě božské rasy z assasins creed
-
Kde jsi prisel na to,ze ta entita je nejakeho bozskeho puvodu?Pravdepodobne slo o nejakou pokrocilou AI.
Otazkou je spise odkud se vzal,kdo ho stvoril atd.
-
-
"To bylo nářků, stížností, hrozeb a peticí, až se BioWare nechal zlomit" - Za prvé Aleši, si definitivně můj nejneoblíbenější herní pisálek na netu. Bioware něco slíbil a to nedodržel, pokud nedokážeš pochopit termín falešná reklama tak aspoň se snaž být trochu víc nestranný. Za druhé, lidé chtěli od Bioware to co jim sliboval, význam jejich rozhodnutí v třech dílech na konečný výsledek, to bioware nedodržel, takže se nezlomil, jen dál obechcává lidi.
-
-
Jo a to jsi měl ještě zmínit ten jeho rasistický závěr.
-
Nechci se nikoho zastávat. Falešná reklama - asi jsi myslel klamavá reklama a co se týče to, že něco slibuje Bioware a pak výsledný produkt (hra ME3) není podle představ všech fanoušků je zcela normální, tak to ve světě chodí. Závěr hry se mi také nelíbil, ale to je tak všechno co k tomu řeknu. Piece
-
-
No, myslím, že to není podle představ skoro žádného fanouška. Jo a pokud myslíš mír tak to je peace.
-
Ne, falešná reklama, klamavá reklama není dost silný výraz. Jedno věc je, když finální produkt není podle představ fanoušků. Druhá věc je, když vývojáři jasně lžou o tom co ve hře je a co není. Piece of what?
-
-
Wow, takže Lem už vymýšlí i nové zákony. *1* Celé tohle vlákno je RIDICILOUS!
-
-
Si hlupák, končím debatu.
-
Jaké zákony? Přemýšlej, než něco napíšeš, byla to reklama na něco co ve hře není, je to tedy falešná reklama.
-
-
A Whiskas zase není to nejlepší žrádlo pro tvojí kočku, přesto ti to tvrděj...
V tomhle případě je diskutabilní, jestli se vůbec jedná o klamavou reklamu. A tvůj výtvor "falešná reklama" téhle frašce už jen nasazuje korunu.
-
-
Jedinej kdo je tady ridicUlous jsi ty. Tohle vlákno je úplně normální diskuze.
-
-
Ano, třeba kritizování produktu protože sliboval něco co nenabídl. Nemáš zač za opravu gramatiky.
-
Yep, "normální" je dneska kde co.
BTW, "dík" za opravu gramatiky, ale jednalo se o pouhé přemáčknutí - oni jsou
ty potvory U a I hned vedle sebe.
-
-
-
-
Nejde o představy fanoušků... :-( Tohle je fakt pořád dokola. Je spousta věcí co řekli že v té hře bude/nebude a ty se absolutně nesplnily. U spousty z nich je to diskutabilní, ale u spousty ne. Pokud vím, že něco nejsem schopen dodržet tak bych to prostě neměl slibovat.
-
-
Tak v tom případě napiš na Ukrajinu, ať se vyserou na Stalkera 2 (jestli už teda se vší definitivností nekrachli) a dodělají CoS, protože tam taky vypustili jenom jakýsi polotovar (moc dobrý polotovar).
-
-
Osobne dam prednost ukrajinskemu polotovaru zvany stalker pred vetsinou tech "vypulirovanych" zapadnich her *1* .
-
-
Ja sem te pochopil a souhlasim *3* .A na Stalkerovi 2 se porad pracuje,pokud se nic nezmenilo *3* .
-
Doufám, žes mě nepochopil špatně, Stalker je moje oblíbená hra. Spíš mě udivuje, že až u ME si hráči byli schopní vydupat Extended (i když mě příjde naprosto zbytečný).
-
-
-
A u jinych her snad tvurci dodrzi to co na slibuji?Drtiva vetsina AAA her nedodrzi ani zlomek toho,co naslibuji.
Tak nechapu,proc zrovna tvurci ME jsou vyjimkou a dluzi hracum omluvu a napravu? -
-
Bioware je moje nejoblíbenější herní studio a myslím že nebudu sám. Zřejmě si fanoušci Bioware udělali milnou představu toho, že jsou seriozní a světové studio a tenhle jejich takzvanej "konec" je natolik zlomil, že chtěji sjednat nápravu, aby v jejich očích mohli Bioware zase být to staré dobré studio, tak to aspoň cítim já.
-
S tím, že se změnily plány a na něco nevyšel čas a finance se dokážu smířit. Ale tvrdit pár měcíců před vydáním (v době kdy už je vývoj hry ukončen) že něco ve hře je a ono přitom není je drzost.
-
Za prvé to nic nemění na tom že takovýhle chování neni v pořádku, lidi by si měli vždycky stěžovat když dostanou něco jinýho než bylo slíbený, nevidim na tom nic špatnýho.
A za druhé je asi rozdíl když se ukončuje trilogie jako je Mass Effect. Očekávání jsou obrovská a PR oddělení by si mělo dávat o to větší pozor co řiká. Už jen to co se teď děje jim snad ukáže že to nebyl uplne dobrej nápad. -
-
Ja se jich nechcu zastavat a ne, nemyslim si,ze to je v poradku.
Ale vzhledem k tomu,ze se to deje ,nejen v hernim prumyslu, zcela bezne,me udivuje,proc zrovna BW dluzi svetu omluvu.
Proc ne ostatni?
A ze byly ocekavani obrovska?Ano byla,stejne tak jako u plno jinych velkych a znamych her.
-
-
1. to jde pomerne levne a rychle napravit, 2. to ma negativni vliv na celou trilogii 3. kdyz chce nekdo dostavat 9-10 tkova hodnoceni, tak by se mel takovych pruseru vyvarovat
-
-
to seno ..no minimalne se vetsinou nejedna o hodne uspesnou trilogii = to ,,nasr...ni,, je proste 3x vetsi nez obvykle ;] A jeste je to proste konec, zaver, vyvrcholeni a to je o necem jinem nez ze ti hra naslibuje super AI a pritom se nepratele chovaji porad jako pitomci, jako v kazde jine hre ;]
-
Jenze tohle se deje snad u vsech Ackovych her.Naslibuji hory doly a ve finale tam je toho zlomek.
A me zajima,proc by ME mela byt vyjimka?Proc jinym to projde relativne v klidu,ale zrovna tvurci ME se musi fanouskum omlouvat a napravovat?
Takovych vyhypovanych her s nesplnenymi sliby tu prece byly stovky.A presto spousta z nich ty devitkova hodnoceni dostalo.
To,ze 9/10 dostava temer kazda Ackova hra je zase na uplne jinou diskuzi *3* .
-
-
-
-
-
-
uz vidim jak tam sedi scenarista pred tema kravatakama a rika jim:,, Vidite ? mel jsem pravdu, kdyz jsem tvrdil, ze ten vas konec stoji za h..no. Ze je moc kratky, nikdo se z toho nic nedozvi a vsichni hraci, kteri tu hru hraji kvuli pribehu, budou akorat namichnuti.,,
-
Manageři EA skřípají zuby a skáčí z okna. Něco zdarma :D
-
-
Ono by se vůbec nic nestalo, kdyby všichni z toho okna vyskákali ;)
-
-
No co z té zprávy víme?Jen to že to někdy vyjde v létě a že je to zadarmo co si na nás připravili je ve hvězdách zatim.
-
Proč je tam ten absolutně dementní obrázek, kterej nemá s většinou stížností nic společnýho?! Nejlepší, vyvolat dojem že všichni kdo si stežujou jsou absolutní idioti, fakt super.
-
-
osud kroganů je celkem zásadní věc už od prvního dílu...
-
Většina herních webů dělá z lidí, kteří s koncem nejsou spokojení, idioty. Jedna z čestných vyjímek je GameFront, kde tento problém komplexně rozebrali: http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/
-
To je radující se Mordin, co ti vadí? Není třeba hledat hov*o i tam, kde nic nesmrdí...
-
-
podívej se prosím na celý ten článek, scrollni dolů a pak uprav svůj příspěvek pokud uznáš za vhodné, díky :-)
-
-
Tak jsem si to celý znova přečetl áááá... měnit ho nehodlám. *3*
Nejsi trochu moc vztahovačnej? -
-
Helooooooouuu, on myslel ten "vtip".
-
Jsem :-D Ale myslim, že tohle neni ten případ. Tohle neni objektivní zpráva když tam dáš takovejhle obrázek kterej absolutně znevažuje jednu stranu.
-
-
-
-