Přejít na výpis diskuzí
Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut
5.4.2012 | Aleš Smutný
379 příspěvků
-
Nejde o představy fanoušků... :-( Tohle je fakt pořád dokola. Je spousta věcí co řekli že v té hře bude/nebude a ty se absolutně nesplnily. U spousty z nich je to diskutabilní, ale u spousty ne. Pokud vím, že něco nejsem schopen dodržet tak bych to prostě neměl slibovat.
-
Potěšily mě dvě slova: ZDARMA a VYSVĚTLENÍ. Snad to bude udělané lépe než barevná duha.
-
S tim minusem ja nemam fakt nic spolecne. Na to jsem uz velky kluk, abych takhle "diskutoval" *3*
-
Ten konflikt organici versus syntetici chapu. Na tom opravdu neni nic sloziteho.
Co uplne nechapu, je prave ten zpusob, jakym Reaperi tento problem resi. Zavrazdit miliardy organiku, aby je nakonec nevyvrazdili jejich vlastni syntetici? To uz za ty miliony let opravdu mohli prijit s necim lepsim... Proste mi to rozhodne neprijde jako ta "nase logika". -
Nechci se nikoho zastávat. Falešná reklama - asi jsi myslel klamavá reklama a co se týče to, že něco slibuje Bioware a pak výsledný produkt (hra ME3) není podle představ všech fanoušků je zcela normální, tak to ve světě chodí. Závěr hry se mi také nelíbil, ale to je tak všechno co k tomu řeknu. Piece
-
Jo, jenomže v každém DC přidali pár nepoužitých (a většinou příběhově nepodstatných) záběrů a ve finále to je stejné, jak když si do Mass Effect 2 postupně přidáváš DLC se zbaněma, armorama a tak dále. U BR se nedodělával konec, jenom prostě přihodili DLC.
-
tak keď máte podobný pohľad na vec, tak ho dajte do diskusie alebo pod čiaru, nie (hoci implicitne) do článku
nehovoriac o tom, že tento outburst fanúšikov je síce cielený na Bioware, ale ok...majú právo vydať šunt...v tomto s "artistic integrity" plne súhlasím, ani ja nechcem aby niečo menili (chystajú sa podľa tohto hlavne vysvetľovať, tak som zvedavý)...ale ešte som nečítal sebakritiku Games.cz či podobných portálov na dosť zavádzajúce recenzie...nejde len o čísla...to ste napr. napísali v recenzii
"Zároveň hra potvrzuje, že když autoři vědí, jak držet pero, tak mohou příběhově vodit hráče za ručičku, aniž by ho urazili.
Odcházím naprosto spokojen. Mass Effect přinesla tolik žádaná rozuzlení, nezpronevěřila se sama sobě a dostali jsme v ní trilogii, jaká tu ještě nebyla – trilogii s velkým T. "
hlavne to o nezpreverení sa samej sebe (snáď nemám linkovať tú tonu materiálov o popretí princípov a pod.)...máte pocit, že toto je hodnotná recenzia?...keď ani náznakom, že (aj keď som ju čítal pred pár týždňami) nepoviete, že pripravte sa na svojský koniec...prinajmenšom
doteraz boli recenzie profi magazínov a recenzie laikov hráčov viacmenej podobné, zrazu je tam obrovský rozdiel a nielen pri PC verzii kvôli Originu...veľa, dokonca väčšina ľudí zrejme nemá pocit, že dostali produkt kvality ako očakávali...a na to majú predsa slúžiť recenzie nie?...hra mi môže nesadnúť, môže mať obskúrnosti ale v nejakom aspoň 500 slovnom texte by som mal nájsť dosť informácií na infomovanú kúpu (hovorím vo všeobecnosti)...pýtam sa do značnej miery rečnícky, lebo stavím sa, že toto väčšinu reakcií ani nenapadlo...preto mám pocit ako som písal včera, že arogancia zrejme trochu vstupuje aj na toto pole (viď správanie IGN, ktoré je celé nadšené, pritom chápe niekto dôvod účasti Jessicy Chobot?..keby to bolo aspoň J. Alba..) -
ocenil bych místo minusu spíš dialog o tom jak to teda je podle ostatních :-P Ale to bych asi chtěl moc
-
No tak aspon neco.
Jinak jsem moc nepochopil, proc to decko-buh-nebocotoje tvorilo jakesi reapery, aby v galaxii udrzelo poradek. Urcite by to slo udelat jednoduseji. Musim se priznat, ze jsem od konce teto hry s jinak skvelym pribehem cekal vic. Rozhodne neco kreativnejsiho a uveritelnejsiho, nez jakesi polobozstvo, co to vse spiskalo.
A vice ruznorodejsich koncu by to urcite chtelo, s tim, ze aspon jeden by byl pozitivni a Shepard by se setkal s prateli z Normandy a hezky by si uzil se svou holkou a poradne se ozral s Garrusem a Gruntem :) -
Na ty zminky o temne energii si vzpominam. Mise s Tali v ME2 se kolem toho vlastne tocila a taky si vzpominam, ze Liara zminila, ze se v posledni dobe hodne lidi o tuto problematiku zajima. Ale pak v ME3 jakoby temna energie nikdy nebyla. Souhlasim, mohlo to byt zajimave...
-
Nebo třeba I am Legend. Jsem se teprve nedávno dozvěděl, že je tam úplne jinej konec na DVD kterej dává daleko větší smysl a zanechává daleko lepší dojem z toho filmu. Se na to asi budu muset podívat znova, tehdy mne to moc nenatchlo.
-
http://youtu.be/ythY_GkEBck?hd=1 Say again? Vysvětli polovinu věcí v tom videu, řekni, že je to náhoda
(hlavně relace stromků ze snů a těch po probuzení po zásahu Harbingerem). -
nikdo nenuti nikoho skakat jak kdo piska, je to volba samotnych autoru.. podivej se treba na filmy, bezne tam vznikaji extended/director/final cuty atd.. treba blade runner ma 7 verzi
-
Ja si spis myslim, ze poradny konec proste nestihli.
-
"To bylo nářků, stížností, hrozeb a peticí, až se BioWare nechal zlomit" - Za prvé Aleši, si definitivně můj nejneoblíbenější herní pisálek na netu. Bioware něco slíbil a to nedodržel, pokud nedokážeš pochopit termín falešná reklama tak aspoň se snaž být trochu víc nestranný. Za druhé, lidé chtěli od Bioware to co jim sliboval, význam jejich rozhodnutí v třech dílech na konečný výsledek, to bioware nedodržel, takže se nezlomil, jen dál obechcává lidi.
-
Helooooooouuu, on myslel ten "vtip".
-
Jsem :-D Ale myslim, že tohle neni ten případ. Tohle neni objektivní zpráva když tam dáš takovejhle obrázek kterej absolutně znevažuje jednu stranu.
-
uz vidim jak tam sedi scenarista pred tema kravatakama a rika jim:,, Vidite ? mel jsem pravdu, kdyz jsem tvrdil, ze ten vas konec stoji za h..no. Ze je moc kratky, nikdo se z toho nic nedozvi a vsichni hraci, kteri tu hru hraji kvuli pribehu, budou akorat namichnuti.,,
-
Tak mi schválně řekni co jsi nepochopil :-) Třeba to zjednodušuju.
Je nám prostě řečeno, že každá organická civilizace v nějaké chvíli vytvoří syntetickou AI. Ta nebude chápat smysl života tak jako my a nevyhnutelně dospějě k závěru že veškerý organický živoat je podružný a absolutně ho vyhladí, na vždycky.
A Catalyst tedy vymyslí "úžasné" řešení, každá civilizace se v době kdy se objeví první syntetické AI musí "sklidit". Tedy v zásadě zničit, ale zachovat v podobě Reapra.
Takhle si myslím že je to podáváno, není to nijak složité. :-)
Což nic nemění na tom že je to alespoň podle mne dost nesmyslné, ale už to nebudu znova rozepisovat, v minulém článku o ME jsem toho napsal dost. -
Myslím, že původně mělo jít o to, že se Reapeři snaží zastavit přibývání temné energie v nitru hvězd, což způsobovalo výrazné snížení délky jejich "života", a bez hvězd by se vesmír rychle změnil v temné studené místo bez jakéhokoliv života. V ME2 se tohle řešilo, bylo to původně ve scénáři, ale ve trojce to nakonec změnili na tohle. Sice ani to nebylo bůhvíjak originální, ale podle mě byli Reapeři zajímavější, když to všechno dělali za nějakým cílem, než když se z nich stali prostí policisté, kteří neumí nic jiného, než jen preventivně vystřílet celé město, než aby se obtěžovali s nějakým vyšetřováním.