Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jasny,nam to prece taky netrvalo tak dlouho......vlastne,nam se to jeste nepodarilo.Mno nic,tak treba priste .*1*
  • Ono by se vůbec nic nestalo, kdyby všichni z toho okna vyskákali ;)
  • Na koho reagujes prosim? Jestli na muj prispevek, v kazdem rikam z s tim nesouhlasim! Jen jsem popisoval to jak jsem to pochopil.
  • Otázka pro ty co si myslí, že konec je dobře vysvětlenej. Opravdu si myslíte, že když teď sklidí vyspělé civilizace, a nechaj Yargy (nebo jak se ten druh shadow brokera jmenoval), protože ti ještě nejsou dost vyspělí, že jim bude trvat PADESÁT TISÍC let, než se naučej lítat do vesmíru, objeví citadelu a vyvinou AI, která by je začala kosit? Nezlobte se na mě, ale Reapři nemaj způsob (nebo o něm nevím), jak najít civilizace před vyvinutím rádia, a od rádia k AI to opravdu je opravdu méně, než 45 000 let, kdy si pět tisíc nechávám jako rezervu (pro připomenutí na Zemi se první civilizace jako Egypt a Čína objevili cca před pěti tisíci lety). Už jen z toho Lze usoudit, že konec rozhodně není to co autoři zamýšleli, než do toho někdo (např. vedení EA) začal kecat.
  • A cekal jsi snad neco jineho? *1*
  • Takze vlastne konce budou furt stejne zadna zmena jen nam reknou co se dal delo s planetou a flotilama a kde je Normandy no skvely.Takze + 15 minutove video na konci s vysvetlivkama no nedivim se ze to bude free ale reknete kdo cekal alternantivni konec?Vypada to ze za tim ktery tam je (vsechny tri) si proste stoji.
  • A co by sis teda predstavoval?Na jednu stranu vsichni breci,ze chcou po tvurcich,aby s tim koncem neco udelali a kdyz to udelaji,tak zase nadavaji,ze z nich delaji tvurci blbce.
    To sis opravdu myslel,ze tvurci opravdu kompletne predelaji zaver?
  • Co? Co treba to, ze jsem prave uzavrel mir mezi Quariany a Gethy? Kde je nejaky dukaz, ze se to stane. Predstav si, ze by zitra NATO vyhladilo vsechny obyvatele Afriky starsi 5ti let s tim, ze jednou z nich muzou vyrust teroriste. Uplne stejna logika.
  • A hlavne, kde se tam vzal? Sorry, ale uvedt do deje novou postavu, o ktere neni v trilogii ani zminka 5 minut pred koncem, je, no jak to rict slusne, picovina. A kdyz tam ten starchild Casper byl celou dobu, na co byl potreba Soveregn v ME1 aby prevzal kontrolu na Citadelou? Aha, chapu, vesmirna magie a umelecka integrita. No nic, dalsi firma na mem blacklistu.
  • Jaké zákony? Přemýšlej, než něco napíšeš, byla to reklama na něco co ve hře není, je to tedy falešná reklama.
  • Jedinej kdo je tady ridicUlous jsi ty. Tohle vlákno je úplně normální diskuze.
  • Ubohost, ubohá. Vážně si EABiowhore mzslí, že tohle zabrání bazarovému prodeji?!? Právě kvůli döm*danýmu konci jsem hru okamžitě prodal!
  • Cahir
    Takže kdyby komunita neprudila, tak tu rozšířenou verzi stejně udělaj?
  • Cahir
    Wow, takže Lem už vymýšlí i nové zákony. *1* Celé tohle vlákno je RIDICILOUS!
  • Heh, takze jinymi slovy Nasi fanousci jsou totalni idioti a nepochopili nas megasuperduperpromysleny konec, tudiz jim to musime vysvetlit. Bravo Bioware, tim tomu nasadite korunu.
  • Vyhladi veskere vyspele oraganicke formy a ty na nizsim stupni vyvoje nechaji byt.Takze ne jen jednu,ale vsechny mene vyspele formy organickeho zivota.
  • Osobne dam prednost ukrajinskemu polotovaru zvany stalker pred vetsinou tech "vypulirovanych" zapadnich her *1* .
  • Ja se jich nechcu zastavat a ne, nemyslim si,ze to je v poradku.
    Ale vzhledem k tomu,ze se to deje ,nejen v hernim prumyslu, zcela bezne,me udivuje,proc zrovna BW dluzi svetu omluvu.
    Proc ne ostatni?
    A ze byly ocekavani obrovska?Ano byla,stejne tak jako u plno jinych velkych a znamych her.
  • Pekne udelane video. Osobne mi konec s indoktrinaci pripada mnohem zajimavejsi, nez ten zmetek, co vetsina lidi povazuje za "konec". Ale nemyslim si, ze kdyby opravdu zamysleli indoktrinacni konec, tak by to tam zakryli az tak moc.
  • to seno ..no minimalne se vetsinou nejedna o hodne uspesnou trilogii = to ,,nasr...ni,, je proste 3x vetsi nez obvykle ;] A jeste je to proste konec, zaver, vyvrcholeni a to je o necem jinem nez ze ti hra naslibuje super AI a pritom se nepratele chovaji porad jako pitomci, jako v kazde jine hre ;]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit