Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak a která petice bude následovat děti? Co takhle proti Starcraft 2, v němž nám Blizzardi slibovali nelineární kampaň, která se nekonala, takže i když nakonec udělali výbornou hru, evidentně použili klamavou reklamu, kterou bych neváhal označit dokonce za FALEŠNOU! Třeba když se budeme hodně vztekat, Lynch se sebere a vysvětlí nám konec Twin Peaks. A co si to vůbec Kavka dovolil, nechat nechat Nezvěstnému otevřený konec, kde to jsme? *7*
  • Nepochcípaj,ti nejsilnější požerou ty slabší přeci. *3*
  • vlastik.plaminek
    Právě to, že se z něj stal vrah a všechno totálně posral se mi na tom líbí nejvíc. Žádný idiot, co se na konci za pobrukování hymny zabalí do americké vlajky a odjede kalit na Bora Bora, ale někdo, kdo si to prostě špatně vyložil a tím to celé podělal.
  • Zayl
    No to jsem opravdu zvědavý. Doufám že se hlavně podělí o to jak půlka Victory fleet pochcípá hlady.
  • "osekat a znovu prodat" ? ses si jistej,ze sis ten clanek precetl celej? *1*
  • A co ti reaperi/saren asi tak meli rict?
    "Hele frajere,kdyz se budes snazit,tak nam muzes v poho nakopat prdel" ?
    *15*
  • nic novyho, osekat a znovu prodat. I ta petice byla zbytecna
  • A od zacatku prvniho dilu mi vsichni rikaj, ze Reaperi neexistujou. No nic, tak dal. Sovereign mi na Virmire rika, ze je nemuzu porazit. Aha, ze jsem ho neposlechl, co? No nic, jdeme dal. Saren mi rika, ze Repery nelze porazit, ze se k nemu mam pridat. Hmm, aha, ze ja v u l nikoho neposlechl, co?
  • Tohle ani není kompromis tohle je jen snaha o to aby se vlk (komunita) nažral, a koza (závěr) zůstala celá. No pokud tam rozumně vysvětlej tu hromadu nelogických věcí, co tam nasekali, tak proč ne. Ikdyž taky bych radši, aby ten konec mnohem víc naplňoval jejich sliby a měnil se v závislosti na tom, jak člověk hrál celou trilogii.
  • smejki
    Fallout 2 má snad nejhorší začátek ze všech her v historii, jeho závěr také považuji za krajně gayný. Přesto je Fallout 2 pro mě top. Přesto po nikom nechci, aby to překopával, neb taková byla tvůrčí vize.
  • Ne, neunesou to, ze se z Sheparda stal vrah bilionu bytosti, ktere zahynuli pry vybuchu mass relays. A i kdyby nakrasne nechcipli pri vybuchu, tak chcipnou hlady. Skvelou budoucnost to ten Shepard zajistil, co? Ze ja blbec nenechal v jednicce Ashley at si usmazi mozek na Eden Prime, usetril bych cas a prachy,
  • http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut/

Nic nezměněj, ničim se ukočírovat nedali. Fakt nechápu co je špatnýho na tom přidat na konec pár scen? Kvůli tomu u tebe někdo klesne?
    Brr tenhle kompromis dost možná nebyl dobrej nápad... Většina lidí z RetakeME to považuje za výsměch a pro ostatní Bioware kleslo protože se podvolilo "křičícím harantům co neunesou smrt Sheparda"... Nikdo nevyhrál.
  • Ja sem te pochopil a souhlasim *3* .A na Stalkerovi 2 se porad pracuje,pokud se nic nezmenilo *3* .
  • Poslal bys ho do p*dele a pak co?Od zacatku tretiho dilu je jasne receno,ze jediny zpusob jak znicit reapery je ten Crucible a kdyz posles Catalyst do haje,tak pak co?Budes na Reapery hazet plechovky?
    Naopak Catalyst ti dava na vyber.Bud udelas to ,o co se celou dobu snazis-tedy znicit reapery a nebo mas jeste 2 dalsi moznosti.
  • vlastik.plaminek
    Doufám, žes mě nepochopil špatně, Stalker je moje oblíbená hra. Spíš mě udivuje, že až u ME si hráči byli schopní vydupat Extended (i když mě příjde naprosto zbytečný).
  • Jako konec je nic moc to jo, ale že autoři se necháli ukočírovat takovouhle blbou peticí to mě překvapilo a klesli u mě teda
  • Co bych si predstavoval? Co treba neco, kde se neobjevi nova postava, cisty deus ex machina v poslednuch peti minutach a da mi na vyber mezi cervenou, zelenou a modrou explozi? Co treba neco, kde muzu starchilda poslat doprdele, jako jsem to udelal se Sarenem, Sovereignem a Harbingerem? Ale chapu, asi toho chci moc.
  • luxus
  • nejhorsi zapletka vsech dob
  • S tím, že se změnily plány a na něco nevyšel čas a finance se dokážu smířit. Ale tvrdit pár měcíců před vydáním (v době kdy už je vývoj hry ukončen) že něco ve hře je a ono přitom není je drzost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit