Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na konci se pravděpodobně podepsal hlavně uniklý scénář,který způsobil předělávání konce na poslední chvíli.
  • proč je problém tam přidat Investigate option ve který by se aspon neco vysvetlilo? Lidi jako ty by to přeskočili a lidi jako já by si to rádi přečetli. Je to pořád hra a dává možnosti jak se s takovejhlema situacema vypořádat.
  • OFF-TOPIC:
    Mimochodem - z druhého BW soudku. Co SW Tor? Zatím vidím, že výrazně zlevňuje a už se o něm moc nepíše.... Předpokládám, že všichni dohráli příběhovou linii a blíží se ten zlomový květen, jak jsem už při prvních oslavných recenzích nového wow-killera psal.

Bude tady na Tiscali nějaké ohlédnutí typu SW:TOR, půl roku poté, kdy už většina hráčů vystřízlivěla z euforie a neprodloužila předplatné? Včetně nějakých statistik, jak si stojí SWTOR s aktivními platícími účty po půl roce?
  • Já nevím na co si všichni stěžujou. Bioware přece slíbili, že závěr ME3 bude naprosto epický a nezapomenutelný zážitek a s řadou variací. A to beze zbytku splnili.

Můžete si vybrat na konci barvu epického výbuchu (červená, modrá, zelená) a myslím, že ten konec jim opravdu asi nikdo z fanoušků ME3 nezapomene = nezapomenutelný zážitek to byl. Já si ho budu pamatovat opravdu dlouho.
  • Ale tak v průběhu hry to bylo nutné z důvodu pochopení dalších věcí,které nasledovaly,stejně tak jako k pochopení proti čemu hráč vlastně stojí.
    Ale zavěr přece nemusí byt naprosto doslovny ne?
    Osobně si myslím,že v zavěru bylo poměrně dostatečně vysvětleno,co která volba obnáší.
    To,že závěr nechal otevřené osudy tvych parťáků a zbytku galactické flotily na orbitě Země bych nepovažoval za nedostatek.
  • Problém je v tom že ten konec...prostě není nic moc.Když jsem to dohral nebyl jsem znechucenej nebo naštvanej pravda zklamanej (a ne tím že tam není hepáč) ale vyšlo ze mě takove to EH ??!! Jako když dostanete super předkrm (ME1) pak velmi dobrou polévku (ME2) a vynikající hlavní chod (ME3) a pak mi vrchni přinesl dortík (konec) vypdal pěkně a moc jsem se na něj těšil ale když jsem do něj kousnul po te super žranici byl průměrnej :/ a Bio byly a myslím si že stale jsou super kuchaří jedni z best RPG kuchyně ale co tak i mistrovi se někdy něco nepovede.Jestli to chtěj upravit hele do firmy nevidíme to jak jsou spokojení na venek nemusí byt to samé co uvnitř :) takže to nemusí bejt jen přaní fanoušků (jo jo tohle jsou jen a jen moje spekulace)
    Co mě v ME3 vyloženě na ..........byla ta fotka Tali *16*
  • Ano, třeba kritizování produktu protože sliboval něco co nenabídl. Nemáš zač za opravu gramatiky.
  • Nikdo neřiká že je.
  • Dobře, v tom případě ti asi sedí autoři typu Kafka, Lynch, Tarkovskij.
    Ale tahle hra nebyla nikdy taková, vždyť jen v ME1 můžeš na Ilosu s protheanskou VI mluvit desitky minut a dozvedet se spoustu veci.
    Já si myslím že do týhle hry ten konec nesedí, i kdyby sám o sobě nebyl špatnej. Pokud zakončuješ trilogii už budeš mít spoustu fanoušků kterým se líbí to jak to vypraveni do ted fungovalo. A pokud to najednou zmenis tak musis pocitat s tim co se deje ted.
  • Cahir
    A Whiskas zase není to nejlepší žrádlo pro tvojí kočku, přesto ti to tvrděj...
    V tomhle případě je diskutabilní, jestli se vůbec jedná o klamavou reklamu. A tvůj výtvor "falešná reklama" téhle frašce už jen nasazuje korunu.
  • Cahir
    Yep, "normální" je dneska kde co.

BTW, "dík" za opravu gramatiky, ale jednalo se o pouhé přemáčknutí - oni jsou
    ty potvory U a I hned vedle sebe.
  • Copak musi být každý konec rozveden do nejmenšího detailu?
    Například ja nemám zrovna v oblibě polopatistické vysvětlovaní point a konců.
  • To se ti líbí? :-D Odehraješ stovky hodin za hrdinu který vyřeší všechno a nakonec všechno podělá?
    Jen málo lidí chtělo konec ala SW, to že se Shepard obětuje tam podle me celkem patří. Ale zničení všech Mass Realys a v zásadě uvrhnutí galaxie do o stovky let zpátky, zahubení spousty ras a lidí na kterých ti do té doby záleželo, neukázaní žádných emocí u členů posádky v poslední scéně? To je jako co? Právě jsem se obětoval pro veškerý organický život a nikdo na to ani nezareaguje?
  • A ME3 je jediná hra,u které nam autoři slibovali hory doly a skutek utek,že?
  • Ano, a co mi asi tak mel Casper the Starchild rict, ze? Proc jsem si kdykoliv predtim mohl vybrat, rict ne a tady si MUSIM vybrat cervenou, modrou nebo zelenou explozi? He?
  • Stupidni? Takze kdyz ti nekdo vyjmenuje, co vse bude v produktu, co si kupujes a pak je tam pravy opak, tak je to v poradku?
  • už zase? proti Starcraftu 2 bylo hodně stížností, sice žádná oficiální petice ale rozhodně se to řešilo.
    A fakt bych byl rád kdyby lidi nesrovnávali naprost odlišný věci. Je celkem rozdíl když děláš poezii, když děláš seriál kterej je založenej na záhadách a kterej by ztratil veškerý kouzlo kdyby se všechno vysvětlilo.
    U ME bylo vždycky všechno do detailů vysvětlený, stovky stránek kodexu, rozvětvený konverzace. A pak se to najednou všechno v posledních 10 min zahodí a zanechá se víc otázek než odpovědí.
  • taky kdyby reapeři odešli ne před cca 48 800 lety, ale před cca 10 000, tak do konce cyklu zbývá 40 000 a to je víc, než dost na vynalezení a sestrojení AI, a vleklou válku proti ní.
  • Zayl
    Ta petice je stupidní. To nic nemění na tom že konec ME 3 je blunder of the decade.
  • A divíš se?Většina lidi je odkojena na holywoodských happy endech s americkou vlajkou vlající v pozadí. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit