Přejít na výpis diskuzí
Petičníci se dočkali, přijde Mass Effect 3 : Extended Cut
5.4.2012 | Aleš Smutný
379 příspěvků
-
lol to neni ten hlavní důvod, suspendován a držen na Zemi jsi kvůli zničení Mass Realy v batarianském systému a zabití stovek tisíců batariánů kvůli hrozbě které nikdo nevěří.
-
Tak DLC jsem nehral.Neco takoveho jsem si myslel,ale je to blbe ,ze te tim prakticky nuti koupit DLC.Kdyz jsem ho nehral tak by to trojka mela poznat a tu degradaci tam nedat.
-
Ja taky nepsal,že s tím souhlasím.Jen jsem napsal,jeden z možných důvodů,proč konec nakonec měnili. *3*
Také mi to příjde zbytečné.Když je někdo natolik blbý,že si to přečte,tak je to jeho chyba. -
To není pravda. Zahrej si DLC Arrial a tam je vysvětleno, proč jsi suspendován a držen v cele. To, že jsi pracoval pro Cerberus je jenom maličkost oproti tomu, co jsi provedl.
-
ok,dik
-
Proč je 1) a 2) nemístné? A teď se bavím čistě na obecné úrovni. Spousta skvělých děl napříč žánry takhle končí...
-
Tak "stejný" není. Když máš maximum bodů a jsi sv*ně a jdeš rudou cestou, Shepard přežije, pokud ale nemáš maximum, nepřežije. Celkově jsou 3 červené konce, 2 modré a jeden zelený. Sice barevná duha na 20 způsobů, ale lišit se liší díky připravenosti.
-
Já je nehledal *2* Mám rád překvapení
-
Protože jsi "pracoval" pro Cerberus,což je vnímána jako teroristická organizace.
-
Stejně tam ti konce jen našroubovali, aby mohli těžit další stohy peněz z následných pokračování, ale se mnou už počítat namusí. *11*
-
pohoda: Je to naprosto nepodstatný, co furt rěšíš? Bioware něco epicky nedodržel, fanouškům to vadí a tak to řeší. To, že jiný hry mohli něco nedodržet je irelevantní.
-
Nevím, proč dělat takové ústupky idiotům, kteří si to naspoilujou. Nové konce mi sice nevadí, ale zároveň nevidím důvod, proč ustupovat. Nebo tobě snad kupovali rodiče nové dárky, když se ti povedlo najít ty, co už měli?
-
Chtel jsem se zeptat,uz si moc nepamatuji ME2,ale nevspominam si ,ze bych tam udelal neco spatne a na zacatku trojky jsem degradovan a vsichni se divi ,ze mne vzali spatky.Co se stalo na konci dvojky?
-
To,že si na základě nespokojenosti od tvůrcu již žádnou hru nekopíš je naprosto normální reakce.
A tak by měli reagovat všichni,pokud nebyli spokojeni a ne sepisovat nějaké petice.
Nelíbí se ti to,prosím,nekupuj. -
Pořád si mi nevysvětlil,v čem že je ten rozdíl mezi třídílnou seríí ME a jakoukoli jinou zavedenou Ačkovou serii,která má i třeba více dílů a více fanoušku.
-
pohoda: Ježiš a co se tím snažíš říct? To jenom svědčí o tom, že bioware je zkrátka daleko oblíbenější studium a mass effect oblíbenější série. A jde i to, že je to třetí díl, celý mass effect měl být o rozhodnutích a důsledcích s největším na konci série. Ale už se o tom nehodlám bavit, asi to nemá smysl.
-
Mno osobně si myslím,že tenhle trend se bude zhoršovat a nějaký ME3 na tom stejně zas tak moc nezmění.
Vývoj áčkové hry je čím dal dražsí a nikomu se nechce riskovat.A s příchodem nové generace konzolí se to ještě zhorší. -
Já teda jenom nechápu v ME3 máte tisíc statistik připravenosti připravenosti galaxie jak sing tak multi a jsou tam úplně k ničemu když konec je až do finálního rozhodnutí stejný. Tak proč do p....... ty ukazazele... to mě na té hře nejvíce vadí, že vás celou dobu voděj autoři jenom za nos.....!
-
Ano, pokud děláš produkt pro většinu a spoléháš na to, že ta většina ti zajistí obživu koupí, kdyby to byl Mass Effect 1, který by skazili. Většina lidí by na to kašlala s tím, že to tak prostě je. Hardcore fanoušci by byli zklamání víc, samozřejmě. Jenže tohle je třetí díl o pět let a spoustu peněz pozdějí kdy bioware naprosto nesplnil to co celou tu dobu sliboval. Přestaň z toho dělat něco jiného, než to je.
-
Pointa je v tom,že z jakého důvodu to jiným hrám prochazí a zrovna ME3 na to takhle narazilo?
A netvrď mi,že důvodem je fakt,že se jedná už o 3. díl a tak byly očekávání veliká.
Existuje spousty velkých a zavedených herních značek a spousty z nich nesplnily očekávání svých fanoušků.
Přesto žádná z nich nemusela čelit tomu,čemu čelí ME3.