Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    vidím nebezpečí. V tom, že si autor nechá diktovat a v tom, že si lidi opět řeknou, že Bioware jsou supr kluci.
  • Bioware má svoji pověst, ta pověst se nyní pošpinila. Spousta lidí se poté vyjádřila, že už si nebudou kupovat další Bioware hru předobjednávkou či vůbec pokud nesplní co po těch pět let slibovali. Proto na to bioware reaguje, to co píšeš nemá pointu, jen jako kdybys za každou cenu musel něco říct proti.
  • Tady ani tak nejde o samotný konec, jako spíš o to, jaké bude mít tahle kauza důsledky. Mám obavu, že odteď budou mít producenti velkých studií panickou hrůzu z nejasných či otevřených vyvrcholení a konců bez klasického happyendu, protože se budou odvolávat na precedens s peticí proti konci ME3. A nemusím asi zdůrazňovat, že EA už teď nejsou zrovna přeborníci v odvážných konceptech a neotřelých postupech. Takže to v dlouhodobých důsledcích bude znamenat další sestup do průměrnosti herních principů.
  • smejki
    když mám detektivku plnou plochých postav sloužících jako zdroje kusých informací a středobodem je struktura případu, pak je nemístné na konci povídat, jak se měli svědci #1 až #187 a kompletně vynechat právě onen případ, tedy "jak to bylo".

naopak mám-li příběh, který sleduje detailně prokreslené charaktery a jejich vztahy na pozadí banálně jednoduché zápletky, která hraje druhé housle, pak je nemístné:
    1) v posledních třech větách otočit kurz celé zápletky
    2) nezmínit ani popel o postavách

Ovšem obecně je zcela nemístné popřít pravidla dle nichž se svět a příběh v něm řídí. Skutečně na konci Colomba by neměl přistát mimozemšťan, který sešle fireball na nebohého inspektora, který jej však vykryje sférou ochrany proti ohni, načež vyrazí vpřed a za křiku "Sparta!!!" vystřílí z Glocku do mimozemšťana sedm tříštivých stříbrných kulek obsahujících česnekový extrakt. Sice vyhrál a dopadlo to dobře, ale nikdo nic nechápe.
  • Veskoslav
    Mě přijde takový, no suchý a moc tuhý. Neříkám, že není špatný, ale když si můžu vybrat maso, raději sáhnu po něčem jiném.
  • povedlo se tohle nikdo nečekal *7*
  • Nechápu o co vám, "forumním intelektuálům" jde? Víš kolik lidi naházeli do té série už peněz tři díly + DLC a doplňky, při koupi kterých bylo všem tvrzeno, že vaše rozhodnutí ovlivní konec, to se naprosto nestalo a proto jsou lidi zklamaní a chtějí nápravu, skutečně vidíš smysl ve svých argumentech nebo jen za každou cenu musíš nesouhlasit s většinou?
  • Veskoslav
    Tak jsou mise, které ti změní linearitu hry;)Tudíž klamavá reklama nebyla.
  • Ringwraith
    Ne?

Ty jo, to je chyba. Králík je asi moje nejoblíbenější maso.
  • Veskoslav
    Králíka nemám rád ani pečeného *1*
  • Ringwraith
    Fakt?

No, ne že bych se divil. *1*
  • Ja souhlasím,taky jsem ten scénář nečetl.Tvůrci ale asi chtěli prostě překvapit i ty,kteří si to přečetli.
  • Bioware je moje nejoblíbenější herní studio a myslím že nebudu sám. Zřejmě si fanoušci Bioware udělali milnou představu toho, že jsou seriozní a světové studio a tenhle jejich takzvanej "konec" je natolik zlomil, že chtěji sjednat nápravu, aby v jejich očích mohli Bioware zase být to staré dobré studio, tak to aspoň cítim já.
  • Tak určitě by to šlo a osobně si myslím,že nebýt uniklého scénáře a předělávání konce na poslední chvíli,tak by konec byl více doslovný.
    Mě spíše jde o to,že ja bych určitou otevřenost konce nebral jako zapor.
    Hlavní dopady závěrečné volby byly imho vysvětleny dostatečně.Osud flotily u Země a tvých parťáků je přeci jen tak torchu vedlejší.
    Ale chápu,že pro někoho to je málo.
  • Měli ho nechat ja bych si nic nespiloval bych byl sam proti sobě ....... a nebyl jsem zdaleka jedinej prostě přečteš si to zkazíš si to ...tvůj boj aneb jak nějakej blbec zas něco zkazil.
  • Si hlupák, končím debatu.
  • Ringwraith
    Jak si stojí zjistíš naoficiálních fórech, tedy zjistíš co si hráči přejí, aby bylo opraveno. Zatím to vypadá, že by to chtělo sloučit severy a nabídnout transfery, aby stávající hráči měli s kým hrát. Ale koluje po netu takový rumor, že Hero Engine v podání Bioware to neumožňuje... ale nejsou k tomu ověřené zdroje, takže to ber s rezervou.

Jinak samozřejmě je tu tORStatus: http://www.torstatus.net/shards/eu/trends
    Zjistíš, že většina serverů je "light".
  • Veskoslav
    Brousím Liaru 4 roky a furt čekám na konec s malinkými Asarijkami:-P Fakt ji nebrousím pro srandu králíkům!:)
  • ales.smutny
    Stoprocentně bude :) No, 99,9% bude :)
  • smejki
    proč furt vkládáte implikaci mezi "slibovali, nesplnili" a "musí změnit už vydané"?
    já to spíš vidím takto:
    líbili, nesplnili -> řeknu jim to/chci vrátit peníze
    slíbí a nesplní příště -> jsou nedůvěryhodní -> jsou nehodní mých peněz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit