Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "This is the full version, but an early build, leaked to the network. You can run any level, there are rollers, etc. But it is visible that the beta - some of the inscriptions are not final, etc."
  • Crytek has been alerted that an early, unfinished build of Crysis 2 has appeared on Torrent sites. Crytek and EA are deeply disappointed by the news. We encourage fans to support the game and the development team by waiting and playing the final, polished game on March 22.

Crysis 2 is still in development, and the team is hard at work on it and Crysis 2 promises to be the ultimate action blockbuster as the Nanosuit lets you be the weapon as you defend NYC from an alien invasion.
    Piracy continues to damage the PC development community.

nojo no přesně to čeho jsem se obával....házej vinu na herní komunitu
    Tdě nejpravděpodobnější verze tohoto leaku:
    1. zhrzený zaměstnanec
    2.promyšlený tah EA(sledující něco nám neznámé asi podporu konzolí) *10*
  • Je mi líto vývojářů, podle videí to vypadá nádherně. Doufám, že tomu co to leaknul setnou hlavu.
    • Áno, dúfajme, že ho zatvoria na desiatky rokov do basy alebo dostane aspoň trest smrti!
      Presne tak ako v minulosti dostali "na prdel" osobnosti, ktoré boli proti hegemoniálnemu režimu, ktorý vo svojej nelogickosti a disproporcionalite obmedzoval základné práva. Či to bol Sokrates, Hus, Bruno, Horáková, Tiso alebo Klementis. Dobre im všetkým tak!
      To ste naozaj tak obmedzený, že dennodenný hype a marketingová masáž EA a Microsoftu o "pirátstve" Vám znemožňuje rozmýšľať??? Používajme trochu mozog a nielen slogany!
      • To sekání hlavy jsem myslel spíš jako ať ho zničí společensky. Aby už nikdy nemohl pracovat v herním průmyslu, protože takový člověk je obyčejný zloděj a měl by to mít vytetované na čele. Jen mi to přijde líto, když se představím na místě některého z vývojářů, který se poslední 3-4 roky jebal s tvořením assetů do hry a teď těsně před vydáním to někdo ukradne.
      • To tvoje prirovnani je trochu mimo ne?To ,ze si to neuhlidali je jejich chyba a je jasny,ze v konecnym dusledku to budou hazet na piraty a klasicke reci typu "pocet stahnuti=financni ztrata",kde kazdemu rozumnemu cloveku dojde,ze to jsou nesmyslne reci.
        Ale prirovnavat toho zodpovedneho cloveka k Husovi a pod? to vazne? *1*
        • Jednoznačne. Osoba ktorá manifestuje verejnoprospešnú činnosť konkrétnou akciou nie je zločincom, ale protipólom neprávosti. Nie je dôležité, či daná osoba reformuje cirkev, ktorá je skorumpovaná alebo, či narúša fašistickú politiku softvérových gigantov tým, že umožňuje hráčom pred kúpou otestovať výrobok. Doba sa zmenila, už sa nepredávajú odpustky a ani neplatí Cuius regio, eius religio. Je informačná doba a najviac neprávosti sa prejavuje práve v segmente softvéru.
          Princíp je nemenný, mení sa len doba a metódy perzekúcie, prípadne odporu.
          • ucho
            a co je veřejnoprospěšné na ukradení a zveřejnění nehotového produktu více než měsíc před vydáním? já na tom veřejnoprospěšného nevidím nic. dejme tomu v den vydání, tam ať se každý rozhodne podle vlastní vnitřní etiky, ale nehotová věc a takovou dobu před vydáním? to neobhájíš žádným nesmyslem, který plodíš :)
            • Takými "nezmyslami" obhajujem ľudí, ktorí sú neprávom trestne stíhaní skorumpovaným štátom.
              S Tvojim názorom som uzrozumený, aj keď...
              Ak necítiš z danej veci prospech, si buď zamestnancom jednej z korporácií, ktoré podporujú hon na čarodejnice, terorizmus a "pirátov" alebo si príliš mladý a hry Ti kupujú výhradne rodičia, takže si nedokážeš uvedomiť pomer hodnôt.
              Trochu praxe a ružové okuliare odložíš stranou. Zistíš, že Tvoji detskí hrdinovia EA, Activision atd. sú v skutočnosti tí, ktorí uplatňujú nedemokratické princípy fašistického kapitalizmu bez žiadneho relevantného právneho základu. A tí, ktorí sú odsudzovaní ako "piráti" sú tí, ktorí sa snažia aspoň čiastočne narovnať misky váh, aby vládla aspoň čiastočná proporcionalita.
              Aj Chartisti v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch boli najväčším protiprávnym činiteľom vtedajšieho režimu.
              Žiaľ kvality jednotlivcov a skupín sa odhaľujú až s odstupom.
  • Já nevim jak vy, ale soudný lidi si počkaj na konečnou verzi. Hru si zahraju kvuli zábavě a ne kvuli tomu, že musim bejt první kdo dohraje hru, která mě bude mučit milionem chyb a nedodělků *1* . Navíc jak už tu někdo psal, tak lidi co si to stáhli by to udělali jenom o dva měsíce později :D Takže v tom ztrátu zisku nevidim :D
  • Mě to je celkem jedno, já mam hru predobjednanou na EA Store
  • nechapem co vsetci riesite, ti co chcu crysis 2 a hlavne jeho multiplayer hrat tak si ho kupia aj tak...a pirati by si na 95% tu hru aj tak nekupili kedze nie kazdy ma len tak 40-50€ na vyhadzovanie
  • tahle beta verze je mesic stara, presneji receno z 13.1.2010 coz je skoro 2,5 mesicu pred vydanim a za tu dobu se da odladit jeste spousta veci a spousta veci se da jeste pridat atd... tudiz kazdej kdo si to stahl a hraje to jen ochuzuje sam sebe z poradnyho pozitku ze hry...
    • no za tie 3 mesiace teda moc toho nedoladia..posledne mesiace sa zamerane na vydanie hry a podobne
  • Spades
    Nějaký člověk tu řekl dobré moudro.

"Když je hra dobrá, tak si ji koupím a studio pak může z těch peněz dělat další hry. Když je to hovadina, tak ji kupovat nebudu"

Předpokládám, že to bylo myšleno tak, že se nejdřív zpirátí, a potom podle kvality koupí.
  • fallout
    Nejhorší je, že na to pirátění nakonec všichni PC-hráči doplatíme (záměrně říkám všichni včetně mě, i když patřím mezi ty, kteří 50% her vlastní origo). Bohužel to potom dopadá tak, že KONZOLISTI mají exkluzivitu a v horším případě se hra na PC nakonec ani neobjeví :-(((
    • jen aby tech 50% nebylo ve skutecnosti tak 5% ty moralisto....
      • fallout
        Na mém příspěvku není nic čím bych moralizoval, takže buď si ho nečetl a nebo budeš pěkná lopatka... *4*
    • Nediv se, když polovinu her zpirátíš...
      • fallout
        myslím že s padesáti procenty v ČR se řadím dost vysoko...
        • Já mám od doby co vydělávám originál úplně všechno, já jsem vážně kradl hry jen kvůli tomu, že jsem neměl peníze, když jsem byl student, ale i tak jsem si občas něco koupil. Navíc v době kdy jsem začínal hrát tak pirátství nikdo neřešil, vyrostl jsem v tom, že je to zcela normální, bylo to krátce po revoluci a kredlo se všechno ;-)
    • No ale nejlepsi je kdyz pcckari to potom svadi na konzole misto toho aby priznali vinu ve vlastnich radach.
      • fallout
        tak o tom nevím... minimálně já jako PC-hráč na KONZOLISTY nic nesvádím... *3*
        • bohuzel nekteri to tak delaji
          • Spades
            Ehm PCckari svadeji na konzolisty co presne ? Ze jim konzolisti pirati PC hry ? :D
  • Jen at se nestane to že možná pokračování crysis nebo jiných her od cryteku nebudou na PC kvuli teto události, ikdyz na druhou stranu je tady to že si nedokažou ohlídat své zamněstnance.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší