Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja vam nieco poveim. su ludia co hry kupuju a su ludia co hry stahuju. cloveka co hry kupuje tieto veci nezaujimaju, nesleduje release stranky, nesleduje torrenty, proste pocka az bude hra v obchode alebo na steame a potom si ju kupi.

cloveku co stahuje je jedno ci hra vyde den pred vydanim alebo mesiac. hru planuje stiahnut a je jedno kedy tak ucini. takze toto nemeni na situacii absolutne nic. predajnost to bude mat rovnaku ci hra unikla alebo nie.

nemam pravdu?
    • v podstate .. ale je tu jste treti skupina .. lidi kteri si hru stahnou, vyzkouseji a podle toho koupi/nekoupi ...
    • nemas,tedy ne uplne *1* .Jsou lidi ,kteri si to kupovat neplanuji,jsou lide,kteri si to koupi bez ohledu na torrenty a jsou lide,kteri jsou nedockavi a hru by si klidne koupili ,kdyz by jeste neexistoval crack.No a taci lide se pak deli na ty,kteri si to po dohrani/vyzkouseni bud potom koupi a na ty,kteri uz nebudou mit duvod si to koupit,protoze sto dohrali.
      Klicove je to,kolik tech nedockavcu je *3*
      • v prvom rade je velky fail o tom pisat na takejto stranka a nalakat viac ludi na stiahnutie... keby stranky ako games tiscali mlcali ako by sa to dozvedeli ludia co nesleduju torrenty a releasy hier? teraz ich to akurat nalakalo si hru stiahnut.
        byt EA tak okamzite rozposlem mail do sveta a zakazem o tom strankam ako je tato pisat.
        • To je pravda,ale tomu nezabranis.Crytek ani EA nemuzou nikomu zakazovat o tom psat.Novinarina je byznys jako kazdy jiny a snazi se byt prvni kdo o takovych senzacich napise.
    • hele, víceméně máš, ale o nějaký procentíčko asi přijdou..
    • celkom naivne
  • No, s tím už se nic nenadělá a Crytek s vysokou pravděpodobností přijde o nemalou část svého zisku. Tito chlapci si zaslouží naší podporu *4* Já být na jejich místě tak udělám stejnou věc, jako udělali u Machinarium a to je očištění svědomí. Oni udělali to, že pokud jste si hru stáhli tak vám nabídli očisštění svědomí, sice za dvojnásobnou cenu, ale chytlo se nespočet lidí. Ano, Crysis sice nestojí 400KČ, ale ty tvývojáři si to rozhodně zaslouží a já bych nemohl žít s vědomím, že jsem někoho okradl o zisk. Oni minimálně 3 roky tvrdě makali, aby dostali své zasloužené peníze a pak si to nějaké hloupé děcko stáhne támhle z Warezu... Je to smutné...
    • Hloupé děcko si to stáhne z Warezu protože průměrné hloupé děcko v ČR nemá na to aby utratilo litr za hru kterou hraje 10 Hodin. Až budou ceny her takové, že si je budou moci dovolit pravidelně kupovat občané s průměrným platem, tak mi věř že si je budou kupovat. Já s pirátstvím souhlasím. Hru si za 300-500 klidně koupím. A že jich mam doma plno, ale aby novinky vyšli a stáli 1000-1300 to je prostě hovadina. To si koupí Millionář nebo magor ;) To je smutné
      • Hry byly levnější, kdyby si je lidé více kupovaly, než stahovali z warezu.
        • pozor, pokud se budou více kupovat, tak se ještě zdraží - ekonomie co se učí všem manažerům - takže jsi napsal hloupost =) sice by to tak bylo férové, ale vše funguje jinak
  • Kdo si hru chce koupit, ten si jí koupí, kdo nechce, tak si jí zahraje předem a nekoupí *2*
    Když se jedný hry na PC může prodat přes melouna(a taky se pirátí), tak v tomhle ten problém asi tak nebude. Stačí se podívat na náš region... Pár negativ k plným hrám: cena(přemrštěná...do 500 kč OK), opravdu nevidím důvod, aby Rusáci a spol měli hry levnější(čím víc chlastáš, tím levnější hra?...). - Často chybí lokalizace(za ty prachy by tam měla být)...to že je Polsko větší je mi řádně u pédele. Já zase můžou říct, že je to národ farmářů a nevidím důvod k tomu, aby hry měli levnější...argument jako argument i když není správný. - nejdřív konzole, pak PC...ty nesmysly o tom, že se musí PC verze doladit atd. Jasně a hra se kutí na koznzoli...ale prachy jsou prachy - demo...zahrajte si na konzoli, protože tam to je na full a vy PCčkaři si to kupte i když nevíte, jestli to vůbec rozchodíte *7* CD-Key....ACH JO, ochrana prolomená na 1000 a jeden způsob, když už si to chtěj nějak ošéfovat, tak kvalitní mulťák, statistiky, rádoby update, aby se hráč co nemá origo nedostal na server a musel stahovat a stahovat a stahovat další update...jo na torrentech atd. to bude, ale nebude to během 5 minut....tak že už tady se ta investice může vrátit...jako příklad se hodí Team Fortress 2, jasně stáhnout se to dá, ale hledej pak ty updaty a nedej bože, aby se hra musela odinstalovat *2* - marketing...vy zlí PCčkáři, jako kdyby se na Xboxe nepálilo o 106 *7*
    To by pak musela mít přednost PS3ka a né Xbox 360...koupil jsem si Xboxe...proč zrovna Xboxe se ptám?...dají se na něj pirátit hry. Tak že tady je ten názor vývojářů a spol. také docela scestný.
    ...a dalo by se pokračovat. Ale tak snad všichni, nebo alespoň někdo *1* rozumí.
    za 300 Kč místo těch cca 1000 Kč...byla by to rozumé cena? A vrátilo by se to EA?...myslím, že ano.

PS: A to opisování kódu z obrázku mě taky pěkně sée *1* Nějak se s tím textem budete muset poprat...odstavce no *2*
    • neprehanej to,kdo to ma cist *1*
      • Ježiš šmarjááá, vždyť to tak dlouhý snad není *3*
        • praveze aj jo *1*
  • ja to nebudem stahovat uz len preto ze ma nezaujimaju poloprodukty a preto aby som podporil hranie na PC
  • Jak píši v první větě minulého příspěvku:
    Mě připadá, že v dnešním světě opravdu už mizí logické uvažování.
    J8 se nebavím jesli jetěžší stáhnout 9 či 42 GB, ale téma bylo kdo ukradl verzi Crysis 2.
    Mimochodem, mě by v práci zabralo stahování 42 GB asi tak 4 hodiny - opravdu je to hrozná doba CHA, CHA. A jakej internet maji asi lidi v USA. Británii apod, CHA, CHA.
    Ten kdo je pirát si stáhne hru, ať je veliká jakkoliv!
    Když lidi stahovali v roce 2004 FarCry 1, tak říkali to samé, to je ale veliké asi 3GB! A odradilo je to NE! A co je dneska 1GB - nic.
    Ale jak říkám téma byli piráti.
    • Blbe, v USA mají v průměru pomalejší internet než u nás. Ale je mi jasné, že tvá logika se řídí heslem "co je v USA, musí být automaticky ve všem lepší".
    • V práci? od kdy děti pracují?
      • Cosi
        já můžu stahovat i ve škole a to stahovací rychlostí 4.5 MBps tak je jedno jestli práce nebo škola
        • V práci je většinou internet kontrolovanej a omezenej
  • outro
    http://www.youtube.com/watch?v=-gCPjYN-6pc
  • Jen doufám, že to neohrozí vydávání her od Cryteku na PC platformu*9* . Jinak se těším, na konec března, až to vyjde *3*
  • Ahoj lidi musím se přiznat že jsem neodolal a beta crysis 2 jsme si také stáhl .
    Hry jsem se trochu bál po celkové náročnosti na pc pač si vždy crysis zapnu jen na ultra když crysis tak jen ultra .
    Hra mě příjemně překvapila že i v plných detailech na 1680x1050 má hra min 26fps což je dobré ( ale jde jen o betu a rozdíl v náročnosti od plné oficiální hry se muže nakonec změnit )
    Co se týka hry samotné moc mě dostala : Pěkná dobře se vše hýbe takřka dokonala podtržená hudba . Co se týka obleku s ovádání měl trochu jiné a nějakou domu mi vubec nesedělo ale po zhruba 1h hraní vše sedí jak nejlepší boty .
    Co se týka uniklé verze hry tak s tímto nejsem vubec spokojen ba naopak je to hruza ale jak se říká vše zlé je k něčemu dobré hra poslouží jako testovací na HDD PC a lidé se tak mohou plně rozhodnou zda to jejich pc zvládně a hru si obědnat . ( Z duvodu že samotná beta obsahuje hodně a hodně chyb jsme moc rád že jsem si udělal předobědnávku Nano edice kde bude již vše plnohodnotné a věřím že ukradenou betu lidé soudí spíše jako demo hry která má mouchy a objednají si plnou oficiální hru . Navíc s CZ titulky a na Xzone s trikem crysis obleku zdarma .
    brianmike2
    • nano edice stojí na xzone 3799 *1* good luck
  • Preed
    nemaju mat vo firme bordel a ziadna velka rana pre PC platformu by nebola *7*
    • tomu bordelu nezabráníš... to je všude
      • Všude? Kdy naposled unikla AAA hra o měsíc dřív?
        • Assassins Creed 1 unikol o mesiac skor. ale nedal sa dohrat az dokonca.
        • myslel jsem v různých odvětvích - filmy a tak
  • To je jen alibismus sociálů co s klidem v duši vyhodí tisíce měsíčně za cigára a za hospodu a o lidech co kupují hry si myslí, že jsou pitomci, když jsou ty hry na internetu zadarmo, bohužel takových zaostalců znám i osobně dost, je to smutný :-|
    • Spades
      Ja osobne hry nekupuju, protoze nemam prachy... jako jsem teprv na stredni mam 6k rocne, a potrebuju mit dulezitejsi investice nez hry (autoskola, ucebnice, obleceni...)

Rad bych kupoval hry, protoze s tim pak nejsou takove problemy, ale proste nekdy to jinak nejde.
    • tak jen doufám, že se tímhle řídíš i ve svém životě v ostatních věcech a nejsi jen pokrytec, rád bych věřil, že se tím řídíš.
    • jojo hele nejvic me dostalo kdyz me takhle byli venku s kamarady a jeden tam rekl ze si kupuje originalky , kazdej rok treba 5 titulu a ten druhej kamos ze hned podival na me se slovy : to je debil co ? ... tak sem mu hned na to musel odvetit ze kdyby nebylo tadytoho debila tak si je pak ty nemuzes stahnout vole , sam hry na pc nekupuju ale rozhodne nebudu urazet ty co je kupujou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit