Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no vezmu-li v potaz ze to ma vyjit 25.3., tenhle build je z 13.1., prictu si k tomu cas na lisovani a prepravu, vychazi mi jedine...spis nez o betu pujde o finalni verzi hry....nebo lepe, finalni 99,9% verzi...je to v prvni rade prosvih Crytecu, tady nema co na koho bohuzel svadet...a ze je to skoda a ztrata, o tom zadna...
  • Na druhou stranu jo. Urcite to stahnu. nejde ani o hru, ale je v tom uz sandbox 3. Asi dobra zprava pro modare.
  • Pete.palis
    Tak už jsem ji vyskoušel;)...v menu není nastavení grafiky, jen rozlišení a běhá to jen v dx9....jinak plynulost hry...nVidia 260gtx, 4-jádro, 4 giga ram a průměr fps tak 35....v pravým rohu nahoře se mi zobrazil měřič....takže zatim nic moc (samozřejmě to není finální verze)...odskoušeno, smazáno a čekám na original verzi...jen začátek mě přesvědčil o koupi a ještě v osekané verzi:)
    • Nastavení grafiky tam je v podobě tří "presetů". Na hardcore a v 1920x1200 mi to dává kolem 50 fps (HD 5970). Grafika je vynikající, asi nejlépe vypadající hra současnosti na PC. A to je prosím pěkně pouze DX9 a nefinální verze! S největší pravděpodobností si hru také koupím.
    • Taky ti to tam blblo ta obrazovka?Blikala ti?
      • Pete.palis
        no já jsme zareagoval jen mrkání jak padal do mdlob...ale blikání ne..možná že to bylo o kus dál, tam už jsem nebyl;)
        • a nevis jak bych to mohl zahrat bez extrahovani? abych normalne klikl na ikonku a hral :-)
          • Pete.palis
            no ja extrahoval iso soubor....ten se rozbalil a tam je ve výběru složka win64, 32 (dle tvýho systemu)...rozklikneš a je tam ikona Crysis, na ní jsem klik a jelo to....bez instalace, což se mi stalo poprvý...
  • Lidi já se přiznám, stáhl jsem uniklou betu, zahrál 4 mise a vypnul sem to. Protože zaprvý je to bomba! zadruhý grafika i hratelnost jsou pro mě masakroidní a za třetí sem si hned po tom předobjednal originálku! takovou hru si prostě nedovolim ukrást. Beta je docela plná chyb (v té čtvrté misi už jich bylo spousta) ale jinak si myslim že na mé AMD 64X2 6000+ 2GB ram a GTX460 to běželo na nejvyšší co beta dovolí krásně. Takže podle mě normální člověk, který si hru chtěl koupit tak si ji i koupí, a co lepší člověk který nevěděl "já" ho i tahle beta přesvědčí ke koupi. Já jsem opravdu spokojenej a upřímě děkuju tomu kdo tu hru pustil vem, přesvědčil mě ke koupi. ;)
    • Taky si myslim že ten kdo chtěl, tak si hru nakonec stejně koupí.
  • Betu ani zkouset nebudu pockam si na original jedina spravna cesta. Ale popravde si myslim ze az vyjde battlefield 3 tak se na Crisis 2 rychle zapomene.
    • To trochu pleteš dvě různé hry každá je o něčem jiném.
  • stahovat sa bude mesiac pred a aj vela mesiacov po vydani hry..kto chce ten si to kupi a nebojte sa Crytek na tom tak ci tak zarobi pekne peniaze
  • Robotron3
    Ja moc dobre nechapu, jak takova hra se muze mesic a pul pred vydanim ocitnout v rukou piratu. Jako dobre, pirati jsou zli, pirati jsou spatni, zaslouzi si postavit ke zdi, ale tak snad sou v kryteku takovi pitomci? Ze si hru nedokazi ochranit? Me to taky pride jako jejich blbost, kdyz muze nekdo nakracet do studia a hru jim ukrast? Nebo, ze by si chtel privydelat nejaky zamestnanec? Nakonec clovek se nemuze zbavit neodbytneho dojmu, ze malilinka eventualita by mohla byt, ze si ten leak u piratu Crytek zaridili sami? Je to tak nemozne? Reklama po vsech mediich zadarmo a PC hraci si stejne kupuji hry, protoze si je chteji koupit, ne proto, ze si je nemohou stahnout z warezu (to mohou prece vzdycky...).
    • Age of Empires 3...PC only a nakonec to tak horký nebylo.
    • Zlodějem musí být někdo z Cryteku a okolí... Ovšem o nějakém výdělku pro případného zloděje není ani řeč (pirátské kopie se neprodávají - tudíž není komu nabídnout, ne?), viděl bych to spíše na odplatu nebo mladickou nerozvážnost.
      • Zlodějem může být i někdo z EA v Madridu, kde se testují lokalizace. Věřím, že přímo z CryTeku to nikdo nebyl.
    • Přesně, stejně většina dnešních her, je na warezu k dispozici max v den vydani, tak je to přeci jedno, jestli to uniklo měsíc před. Kdo si tu hru chce koupit si jí koupí, kdo jí chce stáhnout, si jí stáhne, i kdyby byla k dispozici týden po oficiálním vydání.
  • Musim priznat ze som to vyskusal ale len ako Benchmark test pre moj PC a hlavne chcel som vidiet jak to vyzera, dopadlo to dobre a mam uz Crysis predobjednany. Hold vsetko zle je na nieco dobre :)
  • Nemyslim si že je to správny vyvoj. Ale musím se přízpusobit okolí ve kterém žiji abych mohl "plnohodnotně" žít. A nemyslím si že na tom budou škodní vyvojaři. Tí za svou praci dostavají měsičně zaplaceno. Jim při uspěchu jde jen o něaké procenta.

Nejvíce bude poškozené EA. A ta se averzi k PC netají a to pravě z důvodu že i oni jsou nenažraní...

Každopadně si nemyslím že tahle kauza prodeje Crysis 2 něak vyrazně ovlivní. Stejně nevíce do prodejů promluví konzole. A MP.

Ale o PC jako platformu se vůbec nebojím. Pokud bude další generace konzolí tak bude asi opravu poslední pak přijde streamovaní dat. Pokud bude dobře finančně nastaveno tak to muže vyřešit plno problémů.

Každopadně pokud by se vytvořila něaká sbírka na podporu vyvojářů tak rád přispěji ti si ty prachy zaslouží. EA v dnešním systemu ale podporovat nehodlám...
  • :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší