Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud si dobře pamatuju, tak Crysis 1 taky uniklo o nějaký ten týden dřív. Člověk by řekl, že už si na to dají pozor.
  • Lidé,kteří si tu hru budou chtít stáhnout,tak si ji stejně stáhnou a je přece úplně jedno jestli to bude v únoru nebo březnu.Takže to může být i dobrý markrtingový tah..
    • přesně tak... teď je velké HALOO okolo toho všude, reklama.. hodně velká reklama
  • ucho
    tak lepší uniklá beta než uniknutí plné verze týden před vydáním jako to bylo u crysis 1. tohle by šlo brát ještě jako demo nebo prostě nedokonalou verzi. průser by byl, kdyby se ta beta skoro vůbec od té plné už nelišila. v takovém případě by byly ztráty kolosální... (no a na druhou stranu to může být pěkný test toho, jak má míra pirátství velký vliv na prodejnost...)
  • Predemnou lezi Crysis maximum edition, kde je malym pismem dole napsano pro aktivaci potrebujete pripojeni k internetu. To mam bohuzel pouze na notebooku, takze smolik... nebo si stahnou crack na originalku. Dobre Vam hajzlici *9*
    • kto v dnesnej dobe nema internet ? *8*
    • Sesíťuj a nasdílej připojení k netu. Voila.
      • Notebook je firemni a ja nemam prava. *10*
  • Tak doufam, ze to nijak negativne neovplyvní prodeje PC verze. Byl bych rad kdyby se opakovala situace jako spred Half-Life 2, ktery taky jisty hacker ukradl, vsichni z toho byli zoufali a nakonec HL2 prece jen vysel a stal se jednou z nejlepsich her vsech dob. Takze at se historie opakuje! :)
    • To je jako doufat ze se tinic nestane kdyz spadnes z nuselskeho mostu :-).
  • A. Že se volně objevila BETA (z ledna), za to si muže sám Crytek.
    B. Aspoň jsme dostali své vytoužené demo PC :DDD
    Hodnoceni BETY ted:
    1.Fyzika- Srovnatelná s F.E.A.R 2 Project Origin (u feara se mi zdá lepší)
    2.Detaili objektů a textury- na METRO 2033 to nemá. Je to na nový(2011) titul průměr.
    3.Nasvícení a stíny- Nasvícení místy zjednodušili, ale efektně. Stínů je málo a tež je i malá vykreslovací vzdálenost. Je vydět, že autoři zapoměli na Ambient occlusion což je velká škoda.
    4.Hratelnost- Hehe no žádné advance A.I. se nekoná. A způsob, jakým předělali přepínaní obleku je vysměchem nám PCčkarům.

Snad autoři si projdou fóra či dizkuze. Odloží hru o pár měsíců a připraví nám sci-fi FPS gamesku, která i mě, jako naročného uživatele, vytře zrak.
    • Od bety nemůžeš čekat nějaký zázraky.Hra je zabugovaná a několik věcí tam chybí.Věřim že plná verze bude vypadat líp *3*
  • Tak crysis 3 se už na pc asi nedočkáme? *1* .Ale,nestalo se náhodou totéž před více jak 3 roky s prvním crysis?Možná že spíše než kritizovat pc scénu za pirátství by měli v ea/cryteku kritizovat sami sebe za to že nejsou schopni zajistit si ve firmě dostatečnou ochranu před těmito událostmi.Historie se opakuje a crytek se očividně ne a ne poučit...
    • No nechci nic říkat, ale zase tak velká škoda to nebude FPS je na PC až moc už by mohl někdo radši udělat pořádne oldschool RPG a nebo vesmírný simulátor.
    • Bych to viděl tak, že hry Cryteku poběží jako první výhradně v cloudu. *12*
  • Jasně, ale nemluvil jsem o buildu, který unikl, ale o vyjádření Cryteku z oficiálního fóra, ve kterém se píše: "Crysis 2 je stále ve vývoji a tým tvrdě maká na tom, aby dostál svým slibům o tom, že bude Crysis 2 ultimátní akční pecka,...."

Proto jsem se v předchozím příspěvku pozastavil nad tím, že mi to přijde ještě trochu divné.
    • Měla to být reakce na SpeedRacera v příspěvku níže.
      Omluvám se za špatné zařazení.
  • Priznam se, ze za tohle bych zaviral do vezeni a daval velky pokuty. Osobne povazuju za VELMI podstatnej ( i moralne) rozdil mezi tim jestli nekdo vynese a nebo siri vydanou hru nebo slohne a siri vyvojovou betu. U herniho promyslu mozne nejsou skody tak drasticky jako pri tvorbe filmu, ale dlouhodoby dopadny na cely odvetvi jsou urcite horsi.

Pratele jsem zhnusen.
    • Neboj se kdyby na toho kdo to vynesl přišli tak by určitě dostal velkou pokutu a možná by ho i zavřeli. Problém je že na něj asi nepříjdou. *1*
  • Tohle až moc smrdí. To musel být někdo z EA, aby mohl říct, že na PC se další díl (a potažmo i ostatní hry) vyvíjet nebudou kvůli pirátství. V lisovnách totiž hra prý ještě neni (už jen podle vyjádření Cryteku je to nesmysl) a Crytek by tohle svojí hře a zejména PC, který maj fakt rádi neudělal. A to, že by měli tak chabě zajištěný počítače a FTPčka, odkud to nejspíš zmizelo, to je dost absurdní.
    • Vždycky je tam lidskej faktor. Zaměstnanec to dá kamarodovi se slovy "nikomu to nedávej" , ten kamarad to dá kámošovi se slovy "ale fakt to nikomu nedávej" a pak je to další den na torrentech. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší