Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco na tom bude, od tý doby co mám kreditku, a je tedy pro mě mnohem snazší koupit si pohodlně nějakou hru, jsem si vytvořil už docela hezkou sbírku... předtim, to byla tak max. jedna hra ročně, zbytek odpirátěnej *11*
  • Pirátství nevzniká kvůli vysoké ceně her, tvrdí Valve. No sh*t Sherlock
  • Phillios191
    Kámoš je v base....dostal 5 let na tvrdo, stahl si z uložta nový Call od Dutej.... *11*
    • FiCTive-MAN
      @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
      • Nekecá. Bylo to ve zpravách, ale myslim, že ho chtej pustit za 3 roky když bude hodnej.
        Vim to, protože shodou okolností mám kámoše kterej je taky ve vezení ( za neumyslne zabití ) a občas ho tam prej vidí.
  • myslim ze pirati nekupia ani keby to stalo 5 euro ako teraz na steam e. Proste naco to kupovat ked je to zadarmo,ze? Proste neni blb. Musia daco vymysliet. Napriklad tieto nedodelky su dobre na nich. Trosku skodoradosti :).
    • proč si kupovat pořád dokola remake jednoho a toho samého filmu za pokaždé stejnou cenu? ... nabízí se otázka,jestli naopak tvůrci neokrádají hráče .)
  • hra pri ktorej nevydrzim aspon polroka nema pre mna hodnotu ani 300 kč, nedam 1000 korun za nejaky Crysis a podobne ktory prejdem za 10 hodin a multiplayer ma bavi maximalne mesiac
  • Ja kupujem až časom overené hry, 2 verzie Outcastu, 3 verzie Baldurs Gate, 2 verzie X3, 3 verzie Morrowindu, 2 verzie Gothicu ... Čo to je Crysis? Ahá, nejaká blbosť zo samopalom, ale to som hral iba demo, boli tam modré obludy sa mi marí... :P
    • PS: Teraz zháňam full NWN2 s datáčmi, hru mám, ale chcem verziu komplet, nejaký sk obchod, v Sectore nemajú :/
      • RavenHolm
        http://store.steampowered.com/app/2760/?snr=1_4_4__13
        • JA CHCEéééM AJ KRABICúúúú. Na stíme si kúpim tak ....
          Neviem, čomu si nerozumel, keď je niečo preložené tak to je Slovenské? *7*
  • ma pravdu a hlavne - kdyby se hry orientovaly vice na propracovany multiplayer (celkove by mely byt sakra propracovane ;)), kde si hraci proste musi poridit original kvuli klici, dost problemu by to vyresilo. jinak ceny na pc jsou urcite lepsi jak driv, to chvalim
    • kazdy MP potrebuje zakladni vec aby byl dobrej a to hromadu hracu na podobnem skillu takze nejak komunita "profiku" ho fakt neuzivi i to wow nejhranejsi mmo a kdyz dnes chce nekdo s tou hrou zacit ma smulu nesezene partaky na plneni Q na nizkych lvl jako v encontent neni problem ale ne kazdy ma cas hrat jednu hru nonstop, a tak je to u kazde MP hry vsechny casem vyhnijou vpodstate jsou MP hratelne pro sirokou verejnost jen kratkou dobu po vydani hry pak uz jen pro hardcore fanousky co u toho sedi denodenne a ostatni se uz nechytaji
    • Ellendway
      Problém je, že pokud hra nebude umět nabídnout něco nového, převratného tak umře do pár měsíců. Pokud vydáváš hru s Multi-Playerem, musíš se o ní dále starat. A to nemluvím o serverech, které mnohdy musí mít společnost spuštěné.

Multi-Player je sám o sobě velké svinstvo a závazek na dobrý 2 roky, ne-li více.
  • jednou budou hry v krabici mit sberatelskou hodnotu kdyz hodne hracu si hry kupuje digitalne
    • jop. Nektere uz maji... Ja teda na steamu kupuju jen jako nouzovku, pokud je nejaka extra sleva. Ale i tak me mrzi, ze tu hru nemam fyzicky u sebe. Jako bych si ji ani nekoupil... Krabky jsou krabky...
  • Gaben, moudrý to člověk !
  • smejki
    Nepokradeš. hotovo, tečka.
    • Hairy_Ass
      Prakticky všech deset přikázání se porušuje, tak to osmé už tolik nevytrhne, no ne? *15*
      • Ty krades, smilnis, nectis otce a matku svou, pomlouvas a zabijis?
        • Hairy_Ass
          A ty si snad nikdy nic neukradl (ani jako dítě), nesmilnil, nikdy sis o rodičích nemyslel něco špatného? Jestli ne, tak klobouk dolů, Mirku Dušíne. *1*
        • Ellendway
          V Česku se krade i kdybys to nechtěl. Šuká kde kdo... dnešní mládež nectí ani sama sebe, pomlouvalo se, pomlouvá se a bude se pomlouvat a zabíjí se ve hrách.
        • Ty znas nekoho kdo nesmilnil? Ja 1 a je to zrovna mnich.
          Vetsina nactiletych necti otce ani matku a pomlouvani je pomerne bezna vec.
          Zabijeni nastesti (vetsinou) jen virtualne.
        • No on konkrétne to delat nemusí že jo, ale nájdu sa ľudia čo to robia.
    • Tohle rikat v diskusi plny piratu, je minuskova sebevrazda ;)
    • Pomodli sa, pomrdaj sa a chcípni, pobožný! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit