Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 čekají na konci ledna velké úpravy
10.1.2013 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
Podobné situace jaké je v Ghost Recon Online bych se nebál, kde Recon se připlíží za záda a kosí celý tým. Neviditelnost v PS2 slouží spíše k maskování před ostatními snipery (na dálku). Na blízko není moc efektivní.
-
presne - nejvetsi problem hry je, ze mi zere 50% cpu, 20% gpu a jede na 20 fps :-/ podle toho co jsem cetl na forech jde o neoptimalizovany multithreading kdy na sebe thready a ruznych jadrech navzajem vetsinu casu cekaji, tudiz load je nizky a fps mizerne.
-
No jsem zvědav kdo dostane ty SMG, jestli infiltrátoři tak nás čekají krušné chvilky.
-
Martin: ne, to na zacatku byla ironie. F2p je srajda, kupovani vyhod taky. Jenze jak vidis trotloslava a dalsi fanbojs tak mam pocit ze kazdy dostane co si zaslouzi. A kdo jim neleze do kramu tak breci. *15*
-
Nie sorry,myslel som Lolnuba.
-
Pro me je tedy nejzasadnejsi novinkou toto - •Tunnel systems for amp and tech facilities to give access from spawn rooms to interior of bases and base walls without having to go above ground. Nechapu jak to ze to není v clanku (pokud jsem to prehlidl omlouvam se) protoze toto bude nejspis zasadne menit pravidla dobyvani techto stezejnich staveb.
Co se tyka optimalizace hry ja osobne si nemuzu stezovat dokonce jsem zeditoval config a nohodil Ultra nastaveni. Nicmene pravda je ze kdyz jsem zkousel hru spustit skoro na chlup stejne sestave v praci (rozdilna byla jen graf. karta misto Ge560ti, Ge560 ale s jednou vetsi graf. pameti) musel jsem jit s grafickými detaily na high. I tak jsem mel ovsem stabilních 50-60 fps. Tim jsem chtel rici ze hra se na nekterych sestavách chova opravdu zvalstne a zrejme rozhoduje kde co... -
Mám nahrano asi 60 hodin...nejvetsi problem je FPS, jede mi to někdy i pod 30 FPS a nezalezi na jaky detaily hraju..
-
Jo, Crawn je boží. Zvlášť v noci je to krása. A bránit, ještě lepší! Ale je to takovej masomlejnek, jako Metro v BF3 (ne že bych měl něco proti Metru *1*).
-
Tak já toho Premium taky nelituju. Ale vědět, že mě PS2 tak chytne, nekoupil bych ho...
-
Myslím, že největším problémem Planetside 2 je teď její nestabilita. Spoustě lidí, kterým šla beta v pohodě, teď hra často padá nebo trvá jen 20 min a pak přestane fungovat. Nevím co je na pravdě, že za to může straší operační systém nebo to že má člověk jenom 32-bit Windows 7 (vůbec se v tom nevyznám takže cituju názor z ofic. fóra) ale každopádně by se tohle mělo vyřešit.
Hra je to totiž dobrá. Málokde je tak skvělý pocit z bitev, kdy opravdu má jedinec pocit méněcennosti. Vylepšování sice trvá dlouho ale zase, je to F2P takže já si raději zahraju víc než abych musel platit. -
Hlavne,aby ta obtimalizace byla lepsi .. Na grafice,kde to ma frcit 30 fps tak to bezi ani ne 15
Opravdu sejdiri skveůy hru zapnu s grafikou na 30 fps,ale hru uz si nezahraju..
Ze se jeste divim a pak zapnu na pc to,co na mnohem lepsi notebooku ne ::D
Priklad za vse wotko pokles o 30 fps na lepsim notebooku oproti starsimu pc s 30 fps + ..
Ja vim,ze hry nejsou delany na notase,ale v testech jsem mel mit ty hodnoty a nemel jsem je,ani kdybych prosil pana notase -
No jestli reaguješ na mě .... tak já sem hlavně neměl nějaký problém s tím, že by hra byla P2W ... tím že sem tam dal prachy se mě K/D nijak nezlepšilo. Ale jinak pokud je to v tom stylu jako tady, kde prakticky OP budou asi jenom rocketpody na stíhačku a lepší sniperka tak se to podle mě ještě dá. Ta hra se dá bez problému hrát i bez placení ...
-
Ona ale stejně největší sranda je když se u "The Crown" sejdou všechny tři strany a rozpoutají tam jatka.
Ale můj nejlepší zážitek byl noční boj o jeden checkpoint ... dojelo asi 30našich tanků a pálilo vším na věže u brány ... já sem místo útočení seděl a hleděl jak tam všechno svítí a bliká. *1* -
Oprav ma ak sa mylim,ale ty si asi prvy clovek co obhahuje P2W
-
No když řeknu, že se vrátili ze vzdušného souboje 4 stíhači se opravit:-D
-
Já mám i premium ... dal sem měsíc na základní hře a potom měsíc potom co sem koupil prémium ... a třeba ještě někdy zase měsíc dám. Takže já odobně premuim nelituju.
-
Tak potom hádám, že počet friendly stihačů, co se srazili navzájem byl také velký. *15*
-
Každá FPS je taková ... jenom tady je opravdz velká mapa. V budoucnu jak bude víc kontinentů přibude lockování kontinentu, že když někdo ovládne kontinent tak na něho jiné frakce nebudou mít nějakou dobu přístup. To by teď nešlo protože by se rychle stalo že by byli všechny kontinenty locknuté a nešlo by hrát.
Ty unlocky bych klidně trošku zrychlil ... i když já udělál za jeden den kolem 100certů takže cokoliv co potřebuju mám celkem rychle. -
No počty se zobrazovali a byly průběžně hlášeny přes TS:-D Chvílema jsem měl minimapku celou modrou:-D
-
No ono to zase s tou nepoužitelností stock věcí není tak hrozné ... se stíhačkou můžeš lítat i bez rocket podů, a s lightningem i bez specializované zbraně. Já sem si osobně počkal na akci kde dávali 3x tolik bodů a koupil sem si 9K ... a potom sem zjistil, že ty zbraně co sem za to nekoupil zase vyloženě lepší nejsou. K/D mám pořád stejné a hra mě taky baví pořád stejně. Pokud člověk hraje F2P hru tak se musí smířit s tím, že pokud do ní nevloží žádné peníze tak slouží především jako terč pro platící zákazníky, kteří hru drží nad vodou. Vždycky může vzít peníze, které by ho taková hra stála a dát je do toho a tím nemít problém s OP zbraněma. Ty hlavní vylepšení co sou jen za certy stejně za peníze nekoupíš a musíš si je odehrát. Pro mě ten systém co tam teď je ještě není nijak hrozný ... urřitě lepší než kdybych měl platit 30€ na začátku a potom 15€ každý měsíc.