Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pravda, že pro hráče, co to hraje hodinu denně je to na milión let. Pro ty tady je možnost si to koupit za reálné peníze. A vždy je válka jenom sérií bitev:)
  • Jsi si jistý v počtech? 30 "lehkých" stihačů + 20 "lehkých" stihačů by se podle mě na oblohu kolem jedné báze nevešly. A to nebudu počítat těch dohromady 68 vozidel. To by byl gru*áč jak prase. *15*

PS: Cože, slovo gru*áč je zakázané, si dláte kozy?! *1*
  • Super, jen pokračujte, ukažte, kdo z vás je větší de**nt *5*
  • Zatím se názory, co jsem na hru viděl shodují, že celkem rychle omrzí, až si uvědomíte, že celá válka je vlastně série bitev bez výsledku + unlocky všeho trvaj milión let.

Tak třeba to tento update napraví.
  • Jen pokračujte retardi, už jsem si přinesl i popcorn :D
  • Ja to chapu, ale s timhle mivaji problem i klasicky hry a mmo dvojnasob. Jsou to proste problemy vybalancovani. Ale chtel jsem tim naznacit ze v zajmu nejakyho "zisku" je f2p hra proste zprasena.
  • Konstatovani faktu je fnukani? To jsi z nejakyho ustavu?
    Btw: gratuluju i k poruse chapani. Ja mluvil o tom ze ty sis stezoval na naklikavani a sam si naklikavas. Nikde nepisu ze ja si plus nedavam. *7*
  • rancor1223
    Ne tak jsem to nemyslel. Mě je úplně ukradený, že si tu houfnici koupil za $. Mě jde o to jak OP je ten Liberátor sám o sobě. Já si ty certy klidně odpracuju a je mi fuk, že ten kdo to udělal předemnou má toho smortnosnýho Liberátora. Je jedno jakým způsobem se k té lepší zbrani dostal. Podstatné je, že s tou zbraní je to OP.
  • Veskoslav
    Říká někdo, do ihned po napsání má plus:) A já neříkal, že to není názor, navíc jsem nikde netvrdil, že je to špatní či dobré. To jenom ty tu fňukš, že i ostatní mohou mít to, co ten placený.
  • Od te doby se nic nezmenilo, takze zase meles srajdy. *5*

Vlastne uz ta logika me zarazi. Nekdo kdo hru hral ale "jenom 4 hodiny" (tzn mene nez Veskoslavova konstanta pro objektivni posuzovani) nema spravny nazor. Zatimco clovek co to hral vic, a neni schopnej priznat, ze neco se da koupit a nebo vygrindovat, coz je fakt a je pevne danej, ma spravnej nazor. *15*

Jo a neni to tak davno, co si stezoval jak si nekdo naklikava plusy a sam to ted vali jeden za druhym co to jde. *12*
  • Veskoslav
    Aha, hrál jsi to před dvěmi měsíci a to ještě 4 hodiny, ale zcela víš, jaké to je. Děkuji, vlak jede dál.
  • Jestli je podle tebe popis reality fnukani tak mas v hlave neco spatne. *7* Bud se to da koupit, nebo zdlouhave grindit, nic jinyho netvrdim. Navic jsem to hral asi 4 hodiny kdyz to vyslo, od ty doby ne (kvuli umelymu prodluzovani grindu a nepouzitelnym stock vozidlum), takze ani nemam duvod. Jak rikam, zij si svou iluzi. *1*
  • Veskoslav
    Prostě nefňukej. Sami tvůrci říkali, že možnost koupení bude taková, že to nebude žádný PW2 blázne:)Prostě možnost koupení za reálné peníze je pro ty, co ctějí čekat, nic víc.
  • O tom jsem v ironii mluvil. Je to OP aby to tahalo penize z lidi, ty si to samozrejme muzes koupit za penize taky a tim to plni svuj ucel. Nebo si to muzes koupit za certy. Ty si ale odpracujes jako zradlo pro ty, co maj toho liberatora, ostatne je to presne to co popisujes.
  • Az na ten detail, ze tohle je naprosto zcestny argument. Faktem je ze ty veci koupit jdou a faktem je ze cena za cert pointy je retardovane vysoka.
    To jestli nekdo umi nebo neumi hrat s tim nesouvisi.
    Ono ostatne uz to ze neumis nic jinyho nez "ty brecis" z tebe dela debilka, takze si uzivej svuj pocit ze ostatni breci a ty jsi cool. *15*
  • rancor1223
    Ale prosim, já si jí můžu koupit taky. Pointou je, že jakmile tam hodí tu houfnici (nebo jakýkoli jiný dělo určený proti technice nebo pěchotě) stává se z toho letící pevnost s jednou z nejsilnějších zbraní ve hře (ne-li nejsilnejší). S tím si vyletí na horní limit mapy a sype to dolů, kde ví, že se pohybují hráči. A vzhledem k tomu, že na zádi má kulomet, tak stačí aby se pilot točil dokolečka a stíhačkou ho nesundáš. I s několika stíhačkama by to byl problém, zvlášť kdyby byly ti Liberátoři 2-3...
  • Veskoslav
    Blbost je posunutí, já taky házím jeden granát za druhým do budovy, kde se hází respawn. Většina to pochopí hned, že mají dál výsadek či se hodit na nejbližší jiný. No a ti hloupí tam pak umírají.
  • Veskoslav
    Je to každého věc. To, že si myslíš, že když si zaplatíš 60E jsi automaticky bůh, tak se nenech vysmát. U nás v "guildě" máme dva takové a jejich statistika je otřesná. Doteď nepochopili, že jejich neschopnost hraní FPS si za peníze nekoupíš. To si jdi fňukat mezi ostatní, co brečí, jak to není PW2 systém:)
  • Veskoslav
    Já mám naštěstí koupený jenom základní Bf3:) Občas zapnu, vypnu, peněz nelituji, ale PlanetSide mi momentálně přijde lepší:)
  • Von si ale tu houfnici poctive zaplatil. To musi byt OP, prece nejsou vyvojari charita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit