Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    No, já mám koupené Premium na BF3 a docela mě to sejří *1* Aftermatch jsem hrál asi 5 hodin a zase jsem se vrátil k Planetside 2.
  • Spades
    A nebo posunout spawn point, pokud někdo zabírá základnu
  • rancor1223
    Jo, Liberátoři jsou mrchy *1* Lítá si klidně mimo dostřel a sype to dolu z nějaký houfnice... A ještě má šíleně moc HP,. Doufám, že mu minimálně tu odolnost trochu sundají.
  • rancor1223
    Teď jsem dokoukal video o tom patchi on lvlcap a ony by podzemní tunely přibýt měly. Říkal tuším, že budou na AMP stations a asi i ještě někde. Celkový design některých spawn budov by se měl měnit.
  • Veskoslav
    Včera jsme dobývali jednu Bio Base a nepomohla nám ani palebná síla 30 lehkých stíhačů, 20 těžkých stíhačů, 13 doprovodných base vozidel, 35 těžkých tanků a 20 lekých tanků+asi 30 pěších vojáků. Nakonec to dopadlo tak, že jsme se ocitli v kleštích a museli se bránit na dvou frontách:-D Kam se hrabe počtem hráčů a rozlehlostí Bf3 *1*
  • Áno, chudak platici wallet warrior. Jak k tomu prijde. Zaplati 60E za rocket pody, aby jeho stihacka vubec byla pouzitelna a pak prijde f2p hrac a vygrindi si to jenom za tyden nonstop hrani. *9*
  • walltar
    Co sou stock vehiky? Myslíš jako stock zbraně?
  • Hlavne by meli zdrazit ty veci za cert pointy. Tisic pointu je pekne trapny. Melo by to byt aspon milion. Za ten rozdil oproti nepouzitelnym stock vehiklum ten pay to win stoji. *7*
  • walltar
    Jo ale i tak ta spawn budova tvoří celkem zásadní krček ... nejlepší by bylo mít podzemní tunely a východy na různých místech základny ... já se toho běhání ze spawn budovy neůčastním ale dost často to sleduju. A je to škoda, když místo boje člověk sedí a dívá se jak nepřátelé běhají kolem silového pole a hážou ven granáty.
  • walltar
    No semtam je s tankama sranda, třeba když tak zaskládají základnu, že se v ní nedá pohnout. Ale pokud člověk trochu přemýšlí tak se v 90% případů vozidlu vyhne a nebo běží tam kde ty tanky nejsou.

Jediné co mě z vozidlového arzenálu dovede vytočit je Liberátor ale to k tomu patří.
  • rancor1223
    No ne, tak když vidím, že jsem se 2x spawnul na stejném místě a nemám šanci s tím odtud nic udělat, tak se spawnu na Warpgate a přiletím s Galaxy (optimálně plnou lidí). Jen by ty lidi museli používat hlavu a neběhat tam jak splašený ovce...
  • rancor1223
    Přemíra vozítek? A já si myslel, že hlavně o těch ta hra tak trochu je *1*. No ne, vždyť je nikdo nenutí spawnovat se do oblastí s přemírou vehiklů. Když sakra vidím, že tady nás válcuje jejich technika, tak seženu lidi a pošlu tam tanky/liberátory/těžkou pěchotu... Nebo jdu hrát na jinou část mapy, to v PS2 taky zrovna problém není.

Jinak, mě se hodně líbí možnost upravovat barvy indikátorů. A změny v získávání XP taky potěší. Čekal bych ale také změny v ceně vybavení (ať už v jakékoli měně).
  • walltar
    Tak to je super ... ale ta nezranitelnost podle mě moc nepomůže ... pokud se člověk spawne u sunderera tak je stejně nahý v trní a pokud se spawne v budově tak má času dost ... spíš by bylo potřeba něco udělat s lidma, kteří stojí u spawnovací budovy a kosí lidi co se snaží vylézt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit