Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky pravda, startovni exkluzivity nic moc
  • GTA V pro PS4 ještě nebylo oficiálně oznámeno, i když některý rumory a "důkazy" to naznačují, snad ohlásí co nejdřív, protože já si to po dohrání na ps3 s radostí zahraju znova (zároveň i tak trochu doufám že by to mohlo být v 1080p a s trošku míň pop-upama)
  • No já bych naopak řekl že si jí právě užijí, narozdíl třeba ode mě, kterému je 2 metry od televize jedno jestli tam je ten pixel vyhlazenej nebo ne
  • Kdyby to dali za osmicku i s dvema ovladaci, tak nevaham. Takhle se budu hoodne rozmyslet.
    Startovni exkluzivitky me prilis nenadchly. Nicmene az vyjde nejake to GT a nekdo mi potvrdi, ze k tomu pujde pripojit volant Logitech Driving Force GT co mam k PS3, jdu do toho.
  • Docela chabe hele, treba to bude priste lepsi *3*
  • Jako dlouholetý Pcčkář na tuto platformu nikdy nezanevřu a i když sem byl vždycky proti, rozhodl sem se i já vstoupit mezi konzolisty koupí PS4, některé tituly na které má PS exkluzivitu za to prostě stojí... je to tak.

btw: Lidi kdy bude GTA V pro PS4, nikde sem to zatím v nabídce her pro PS4 neviděl?? Dík
  • Co to je za blabol? *1*
  • Většina pc hráčů sedí s tváří 40 cm od monitoru, takže lepší grafika v té hře být může, ale neužijí si ji.
  • Kupuji, exlusivní tituly od sony nemají konkurenci.
  • Až na to že na PC se hráči po upgradu mužou těšit na vyšší framerate a myslím že i o něco lepší grafiku ... jen aby jste hned neříkali že jsem zatvrdilej pcčkář tak nejsem, sám si watch dogs koupím na ps4, ale souhlasím s tím že na hodně namakaných pc si užijou lepší grafiku
  • Pethulla
    hele holky nehádejte se
  • Jack1947
    Jiny nazor ano, jenze vetsinou to pisi schvalne aby naprudily. Psani jsme uz resily a nevyresily (nemyslel jsem jemom tenhle pripad)
  • Pethulla
    teď jsi tomu nasadil korunu. Copak k PS4 budeš muset kupovat novou televizi?
  • Jako vždy je cena doplňků trošku přestřelená.
  • Ahoj,přečetl sis vůbec po sobě svůj příspěvek ? může my toto někdo přeložit,abych tomu porozuměl ?
  • Tak jenom dobry monitor stoji 20.
  • tady nema cenu nic psat desekrat pisu ze na pocitaci nepisu carky a hacky a lidi mi tu nadavaj ze to neprectou
  • Dobrá kravina, co jsi napsal,... s tím 4x dražším obstojným PC
  • Hmmm kvalitní blábol *15*
  • velmi slušná cena, upgradovat pc na watch dogs ted muže jen blázen *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší