Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 odstartuje v ČR a SR 13. prosince za 10 490 Kč
11.10.2013 | Petr Poláček
404 příspěvků
-
Jestli se rozhoduješ mezi nbookem a konzolí, rozhoduješ se špatně. Jsou to zcela jiné věci, takže v první řadě by jsi si měl vlastně ujasnit, co potřebuješ. Jako by jsi se rozhodoval mezi autem a motorkou ...ano motorka je levnejší a na obou se dá jezdit.
-
No zas na druhou stranu mě to dávalo smysl bez problémů, je to jen o zvyku. Všeobecně dost lituji češtináře jelikož dnešní doba jim opravdu nepřeje a do budoucna je to ještě horší *1*
-
Takze v nasi kotline, to je jeste tak ze to bude jen omezena edice hmmm... chudaci lidi co si myslely , ze letos to jeste budou mit. *7*
-
Ja naopak jo, Xbox 360 pote i PS3 . Na nove konzoly nez vyrostou , nabobtnaji a budou mit co nabidnout je prece vzdycky dost casu ne. Aspon se vyhnes tem vadnym a prejdes rovnou plynule na ty bezchybne . "Starou" konzoli , protoze je spoustu her co si nehral rozhodne chybu udelat ani nemuzes.
-
Kdyz uz PC na hry, tak rozhodne ne notebook, jelikoz s konzoli se nikde taky tahat nebudes, takze uvazuj takhle. Stolni PC za ty prachy bude lepsi nez ntb za stejnou cenu. S konzoli ti neporadim, ale po te trapne obchodni politice, co microsoft predvedl, je mi urcite sympatictejsi PS4. Ale tezko rict, asi bych si pockal na ohlasy, az budou obe v prodeji. Jak se rika, jen blazni spechaji. Jinak zvaz zdali chces sedet s joypadem na gauci, nebo v kancelarskem kresle u pc stolku *3*
-
A k cemu? Co ti konzole nabizi? Me krom exkluzivnich her nic, a mezi nima neni nic bez ceho bych neprezil. Takze pro me jasna volba konzoli nemit. *3*
-
Tak nějak mi to styl jeho příspěvku připoměl, tak jsem si rýpl *2* Snad si z urýpaneho anonymního cypa nebudete dělat vrásky ;-)
-
asi bybylo dobre se rozhodovat podle exkluzivnich her
xbox one
http://games.tiscali.cz/tema/e3-2013-vyber-nejzajimavejsi-hry-pro-xbox-one-63173
ps4
http://games.tiscali.cz/tema/e3-2013-vyber-nejzajimavejsi-hry-pro-playstation-4-63178
osobne asi zustanu u pc kde se chysta comand and conquer online, homeworld 3, planetary annihilation, wasteland 2 atd. (ale když hrajes na notebooku tak to asi nejsou hry pro tebe) a dalsí
http://games.tiscali.cz/tema/e3-2013-vyber-nejzajimavejsi-hry-pro-pc-63247 -
Zatim stale premyslim, kterou a jestli vubec konzoli koupit. Abych se priznal zacal jsem obe konzole sledovat zhruba pred mesicem kdyz jsem zacal resit, ze muj zastaraly notebook uz nestaci kdyz si obcas zahraji hru. Pocitac mam spise pro praci a vzhledem k tomu, ze opravdu dobrych her vychazi rocne na prstech jedne ruky zvazuji zda koupit novy notebook do 25k, nebo jednu z konzoli. Je asi blbost se ptat co je lepsi jestli xbox nebo ps4 kdyz je clanek k ps4 *1* ale i tak bych se rad zeptal lidi co to hodne sleduji, ktera konzole se vyplati uprimne lepe. Jsem hodne pracovne vytizen, takze spise hry hraji na odreagovani a zabyti volnych dnu, kterych moc neni, notebook zas bych vyuzil pro praci a obcasne hrani. Hodne se tesim na BF4, Watch Dogs, NfS Rivals a hry ktere jsem nemel moznost zahrat jako BF3, GhostRecon apod, takze bych si zahral i starsi hry, ktere jsem jiz uz nemohl hrat. Trochu me odrazuje cena her, konzole samotna je za velmi dobrou cenu oproti pocitaci. Celkove asi na konzole vychazi behem roku mnohem vice titulu nez PC her. Treba mi odpovedi pomohou se rozhodnout *2* Cetl jsem clanek, nejspis to psal nekdo kdo je stejne pro PC a celkove se pry o next gen konzole nejedna a pokud spustim napr. Watch Dogs na novem pc a na konzoli jiz ted bude pc verze daleko napred oproti konzoli. Dalsi veci je, ze na gamepadu jsem akcni hry jsem hral malo a moc jsem si na to ovladani nezvyknul. Nevim, uz 2 dny ctu ruzne clanky jestli XONE nebo ps4 a nebo zustat stale u pc. Trochu mi vadi placeny internet abych mohl hrat multiplayer i kdyz to prinasi vyhody.
-
Dá se říct že je to konec "free" hraní, ale taky je to konec Online passů od různých vývojářů, navíc ty hry zadarmo nebývají rozhodně žádný Béčka
-
Cocra ... Jako věčný nadávky mezi konzolema a pc snesu, ale opravdu do toho musíš tahat tohle?
-
Nikdo ti to nebere. Ale napsat jsi to měl pod článek k XBO.
-
*1* *14* to je svatá pravda ten kdo objednává až ted má podle mne smulu takže až příští rok pánové
-
Já i počkám na Xbox One. Stejně jediný důvod proč to chcu je Kinect
-
Ano, treba cpu od AMD jsou tak uzasne, ze uz 4 roky neni srovnatelny amd ekvivalent k i7. *15*
-
a 2 na VITU.
-
Rozčiluješ se kvůli vlastní hlouposti. Když chceš něco sdělit, mělo by to dávat smysl. Tvůj editovaný předchozí příspěvek byl ztělesněním češtinářovy nejhorší noční můry ;)
-
Začni dodržovat syntax, zjisti si něco o skladbě souvětí a bude to hned lepší. To, že nepíšeš české znaky, to myslím nikomu nevadí.
-
No jestli jsi předobjednával až teď, tak tu dovolenou asi zruš :) Každopádně se uvidí 15.10., kdy by mělo dojít na porcování medvěda (rozdělení omezeného počtu konzolí mezi jednotlivé obchodníky).
-
Ano. Navíc ale dostanes mesicne 2 hry na PS4 a 2 hry na PS3...