Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 odstartuje v ČR a SR 13. prosince za 10 490 Kč
11.10.2013 | Petr Poláček
404 příspěvků
-
Spíš bych to bral podle Evropy, na francouzském, nebo německém amazonu to je za 399 € což odpovídá té české ceně docela dobře. Že je cena v US 1 $ = 1 € je poměrně běžná praktika, která se vysvětluje právě DPH a clem.
Je možné, že se dá nějak dostat balík z Ameriky do Evropy tak, aby ho celnice (na poště) neproclila, ale není to standardní postup (já tu zkušenost nemám, naopak jsem vždy platil DPH a někdy i clo). A ty ceny v Evropě jsou nastavené právě tak, aby se to poslání z Ameriky (standardním způsobem) nevyplatilo. -
Jen do te doby nez vycerpa zasobu her. Na druhou stranu vydrzel jsem predtim a vydrzim i ted. *4* toz to je pravda.
-
Těším se, moje první konzole *14* PC mi zěstane na hry typu EVE atd..
-
Proč si kupuješ PC za 30k když od něj odcházíš za prací?
-
Tak tablety me asi nikdy neuchvati.
-
Ty dvě hnusný krabice PS4 a XONE někoho zajímají? Stávající generace konzolí bohatě stačí...
-
Urcitou casti reagujes i na me. Ja proti konzolim nic nemam naopak je beru protoze to je ciste herni platforma na kterou kdyz si koupim hru tak bez nakyho reseni vim ze bez problemu poslape tak jak ma. Mne jediny co prijde zcestny je to magoreni kolem neceho tak beznyho a jeste to nazyvat fanouskovstvym.
-
Ty exkluzivity oželíš, já si klidně za ně příplatím.
-
Objednaval jsem nekolikrat z Ameriky baliky a nikdy po mne na poste nic nechteli... Nevim kde to beres.
-
Vetsina budou pravdepodobne jeste deti, kteri proste obhajuji tu danou platformu, kterou dostali pod stromecek a kdyz jinou nedostanou, tak na ty ostatni budou plivat a sami sebe presvedcovat, ze oni maji tu nejlepsi a ze ostatni nepotrebuji.
Jinak si vazne nedokazu vysvetlit, proc by nekdo, kdo si muze dovolit vlastnit vicero hernich zarizeni mel takhle fanaticky jednu z nich branit. V takovem pripade to uz nejspis signalizuje nejakej zavaznejsi problem, nez jen pouhou maskovanou zavist. -
Nesuď ostatní podle sebe.
-
vy to tu řešíte já mam pc za 33 000 kč na kterým rozjedu battlefield 4 na vysokym nastavení a prostě každou hru a mam i ps3 na kterym hraju God of war killzone infamous atd a koupim si i ps4 na ktery budu hrat už se těšim na destiny a novej killzone jinak kdyby někdo řikal že sem bohač a že si to kupuju za prachy rodiču tak ne na všechno jsem si ušetřil prací ale to se musite zvednout od toho pc a jít dělat abyste měli lepší věci jinak nechápu proč se lidi hadaj co je lepší když oboje je super asi nemaj co dělat nebo nevim za chyby se omlouvám nejsem zvyklej psat čarky a háčky na pc
-
no to je prave ten nextgen *1* *1* *1* viz oznameni konzoli tady na games.cz snad sisi nemyslel ze nextgen bude znamenat hitech grafiku a rychlost je to dnes jen prumerny HW a nextgen jsou ty socialni fx *1* *11*
-
presne a stejne nejvic hraju StarCraft2 o takovejch podobnejch luxusnich hrach si muzou konzolisti nechat zdat i na jejich nextgenu
-
protože to platíš u nás na celním úřadu
-
ale jo muzes ale za kazdou koupenou PC hru musis vydavatelum poslat 500,- navrh abys mel ten stejnej plnohodnotnej zazitek!!! *1*
-
ps 4 je i zadarmo draha!!!
-
Ale ale... potrefena husicka co ? To mi spise zni , sry ale fakt zavisti... Konzolisti maj hezke exkluzivky a pc hraci ne tak nakydame hnuj a dame jim poslechnout tu omylanou pohadecku o stadu ovecek. *15*
-
a kdyby to dali pri launchi za 8000, tak ja zas na oplatku dam za kazdou hru klidne dva litry! *5*
-
Na to, že to bude za rok zastaralá plečka, tak je to dost.