Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 vyjde koncem listopadu, PS3 a PS Vita zlevní
20.8.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Nic ve zlem, ale to by ste meli zacit mazat i vetsinu prispevku od GGG, trissky alias sipecky a par dalsich, coz se ale nedeje. To jsou taky totiz velci provokateri. Kde je tedy chyba?
-
Navíc na to budeš potřebovat minimálně takovou TV aby to vypadalo slušně: *3*
http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&identifier=S_4KTV#!/forum/1372633370-871-270 -
kurna minecfaft na ps no takovej skok jsem necekal
-
Borderlands2 na vitu zni dobre.
-
jak si vedl herni busines v roce 2012: ..."Konzolová platforma zažívá krušné časy. Prodeje konzolí, ale hlavně konzolových her, na kterých platformy stojí, výrazně klesají již delší čas. Za poslední období jen v USA klesly příjmy o 25% ze samotných her (týká se jen konzolových) a příjmy z prodeje samotných konzolí spadly dokonce o 37%! S výjimkou Nintenda 3DS se nedaří žádné ze současné generace konzol. Jediné, čemu se u konzolí daří, je příslušenství, ze kterého stouply příjmy o 5%. Dobré výsledky hlásí i PC trh. Přes obecný pokles prodejů PC se naopak prodeje výkonných komponent a HW obecně a všeho příslušenství i letos dočká dalšího rekordu a zvýšení příjmů. I prodeje a příjmy her pro PC platformu vytrvale rostou."...Zdroj: NDP
-
Moje minus si neziskal protoze chci cenzuru, ale protoze jsi si sam vymyslel duvod proc se to smazlo a hned rekl jak to tu jde do záchodu...
-
Jenže já to myslel i na lidi. Mě děsí, když vidim, jak jsou lidi celý žhavý, když se cenzuruje a jak z toho maj radost a cenzuru chtějí. (Souzeno z mínusek). Kontext dalších diskusí neznám, tady to bylo neprávem.
-
No...jak to funguje už 8 let na Xboxu? *15*
-
kdyz se za MP u ps4 plati tak to nejak ty vybrane penize rozdeluje sony vyvojarum MP her podle doby hrani, nebo si ty prachy sony nechava pro sebe a vyvojari muzou bejt radi ze jim sony ty hry na jejich konzoli laskave vubec dovoli vydat?
-
Zrovna jsem na tebe reagoval a ono nic, byls vymazan... Takze znovu.
Je mozny, ze hon za vykonem uz pro ucely her nebude tolik smerodatny :) A vlastne je to i vzhledem ke strevum novych konzoli docela dobre odhadnutelna budoucnost. Tezko rict, co by se na PC platforme (krome silnejsiho HW) muselo stat, aby se stala platformou podstatnejsi nez konzole (urcite neni mimo hru, ale hrani definujici a smer hrani urcujici jsou precejenom spis konzole).
Jinak me sonacka konference docela prekvapila. Ze bude rec predevsim o INDIE a VITE jsem necekal. Zadnej vylozenej zlatej hreb se nekonal, ale asi to vyvazuji ostatni mensi pozitivni zpravy. -
Hrál si ho někdy? :| ono i nastavit vše na low někdy nepomůže, a to už to vypadá fakt hustokrutodemonicky hrozně
-
Moc ro řešíte, prostě si ji kdyžtak stáhnete a vytisknete 3D tiskárnou! *2*
-
Přesně tak.
-
Když ti někdo pravidelně, opakovaně chodí do různých vláken a jen předhazuje provokace, případně je ještě vulgární, po pár týdnech se naučíš si diskuse od něj čistit a nechávat ty, kteří se opravdu chtějí bavit k věci, ať už kriticky nebo ne a ty, kteří se chtějí jen uspokojovat provokacemi filtruješ pryč. Provolávání o totalitě bych si schovával na horší časy...:)
-
Jsi trochu pomalejší .. stačí to napsat slušně a klidně si piš, co chceš (k tématu).
-
Minecraft je zabijak na RAMku, takze bych se nedivil, kdyby na mobilnich zarizenich s Tegrou 4 ci Snapdragon 800 jel minecraft lepe nez na 360 a Ps3.
-
Kam sme to dopracovali, když někdo napíše normální pravdu a je v mžiku zlikvidována jako flame. Totalita hadr.
-
Urcite neslo jen o to *7*
-
Asi de spíš o to, kdo to psal, víš?:D psal to ten chudák pepa, kterej akorát na všechno nadává.. Prostě trapák a troska.
-
Vyvolávat flame nesmíš.