-
Demons Souls má 60 fps.
-
Vidím to podobně, tak nějak bez všeho co Sony launchuje k nové PS5 dokážu žít. :) Hopsačku Morálese vnímam jako fanservice pro afroamerickou část zákazníků z gameplay mně absolutně neláká. Remaster Souls.. no.. bezva no.. a co dál.. ehm.. vlastně jsem si ani nezapamatoval co tam je dál. :D
-
30 fps není next gen i kdybys povolal samotné boha Sony...
-
Ano, shodují. Nextgen 🙂
-
Proč? Však už recenze hráčů i recenzentů jsou venku a téměř se shodují:)
-
Počkej pár dnů na recenzi Demons Souls ;-)
-
Tak dělá se recenze teď. Až vyjdou dané hry, můžeme se bavit o next genu. Do té doby to vypadá jako upgrade, ne generační skok. A přitom Demons Souls vypadá podle porovnání s Ps3 verzí nádherně. Ale 30 FPS je prostě katastrofa.
-
Co je to Stike? Nedokážeš ani napsat jedno jediné slovo bez chyby? To spise vypovídá o tobě.
-
Rika hlavní fanatik Soulovek? Raději se připravuj na svou 30. Možná ti konečně dojde jak se chováš.
-
Spiderman,Horizon,Uncharted atd. Samý Ubisoft. Pravda mám tam Raymana a předposledního AC...
-
😂 stike.
-
se tvým vkusem a umem, bych nic nehodnotil Tomáši. 😂
-
Jo je to skvela hra, super napsany ppstavy, vsechny v pribehu me bavili.
Dokonce sem tam splnil i hromadu nepovynech aktivit, coz nikdy nedelam.
Budu si ten pribeh pamatovat na furt. Ke koncu se hra nevyhla tradicnimu natahovani, nastesti to netrvalo moc dlouho.
Akorat ty hordy sem cekal ze budou tezssi, daval sem je s prstem v nose
-
TLOU 2 je hodně kontroverzni , ale mě se to líbilo...
-
Když na tom hraješ UBI hry 😂😂😂😉
-
Být tebou bych nedělal unáhlené závěry pár dnů po launchi a počkal bych, až se všichni seznámí s architekturou PS5 a hlavně až se na tvorbu PS5 her vrhnou mistři svého oboru, například Naughty Dog, Sucker Punch nebo Guerilla Games. Jsem si naprosto jistý, že všichni budeme valit voči ještě víc, než dnes při hraní Demons Souls.
Chleba nech klidně ještě ve špajzu :-)
-
Holt se to musí oslavit. Ve světě konzolí je rychlé SSD malým zázrakem. ;}
-
Next gen a vetsina her jede v 60ti jen znatelne osekana?? Sorry ale kdyz to ted poradne nedava 60fps tak co za rok nebo dva jeste kdyz ted uvedla nvidie nove grafiky ktere si mazou ps5 i xko na chleba
Na co se tesim je dualsence, kdyby jeho funkce umely pak i pc verze her bylo by to fajn ted hraju na pc s ds4
-
Ja to udelal tak, ze jsem si spoustu her schoval, protoze jsem jeste nemel poradnou obrazovku s HDR a par her jsem nechtel hrat v 30fps. Takze ted to vypada tak, ze jsem next gen ready, naprosta vetsina her, ktere jsem si schoval, nejake to vylepseni na PS5 dostala (akorat Naughty Dog mlci :/ ), takze mam i hodne co hrat, ale bohuzel asi budu par mesicu cekat na krabici.
-
No čekal jsem výslednou známku ale nevadí 😛, mě by spíše mrzelo že tam není zásadní Launch titul. Tímhle se povedlo s Xboxem vyrovnat síly😉