Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Počítám, že jde čistě o trolling, že? :-)
  • ty si asi dostal ako bonus nakadene do hlavy pri narodeni...
  • Na pokraji propasti jsi maximálně ty...Řeknu ti takovou srandovní věc... MS prezentoval schopnosti nového API DX12 a hádej na čem ? Na Forze KTERÁ BĚŽELA NA PC... Rád bych ti odvětil na ty tvoje "děcka" ale urážel bych tím i ostatní normální lidi co mají doma konzoli, takže si to nechám pro sebe... Jen to řeknu takhle, bez PC bys neměl žádnou hru na páčkovače OK ?
  • C-BEAM
    tvoje keketské názory tu už každý pozná, čo keby si sa prezmenu začal venovať téme a prestal zakladať OT ? máš niečo povedať k Watch Dogs ? alebo ti ide naozaj len o vyvolanie flame war ?
  • Alucard
    Je potřeba si přiznat, že PC je na pokraji propasti. Platforma nemá co nabídnout. Herní exkluzivity odcházejí na konzole, jelikož prodeje byly neuspokojivé viz Witcher. Zbyly jen odpady. Nikomu se nechce vytvářet jen na PC, proto vydavatelé hry na PC flákají viz Rome 2 nebo X-Rebirth. U této platformy zůstali jen děcka a rusáci hrají MOBA hry, které z lidí dělají zombíky a asociály. Pak je tu ještě Indie a honba za nejošklivější grafikou a snaha vrátit čas do 80/90 let. Opravdu je mi smutno, kam až to PC dopracovalo. PS. Registroval jsem se, nyní se můžete častěji těšit na mé příspěvky častěji.
  • hodina hackovani zachodovych prkynek a sprchovych zavesu mobilem navic ?:D áwsm, kulervoucí.
  • jj. kdyz chci byt nenapadny, tak si taky vzdycky nasadim ksiltovku a dam satek pres oblicej. *5*
  • Nečekal bych že příspěvek "Já dostanu na PC jako bonus pěknou grafiku" vyvolá takovou až zbytečnou diskuzi.. Ale největší zásluhu má pan Alucard ,který evidentně přišel provokovat.
  • Jó aha, takže si tou druhou větou vůbec nenarážel na grafické osekání kvůli konzolím, protože prezentace vypadala na E3 graficky daleko líp, než v tomto traileru? A teď tu o nechtěně připálený palačince...
  • Hraju prevazne na PC, kamarad na xboxu a dalsi na PS, asi si vecer pujdeme rozbit tlamy a kdo zustane posledni na nohou, muze rikat, ze jeho platforma je na hry nejlepsi *5*
  • To skrytá identita: Pokud se nepletu, tak jsem reagoval na rozšírení, které se týká PlayStationu, tak nevím co si tu léčíš za komplexy.
    To pckar: Na té PS4 to snad bude vypadat lépe, ale stejně to asi zachrání PC verze no ...
  • tak tak puvodne sice ten obrovskej balik chteli zaplatit za lepsi grafiku, ale vyvojari jim poklepali na celo a jestli pry nespadli z marzu s tim jejich lowend HW tak maj apon to DLC...
  • nebo spis k odemceni pomoci 4kb utilitky stezene z crack.com *3*
  • na konzoli urcite ne na to se 100% spolehni
  • u konzoli zaplatis hodne tucnou cenu za hry minimalne o 500 vic na kazde hre! jen za ten rozdil cen her mam PC "ZADARMO" *3*
  • Beztak to na max. nastavení nerozjedeš, tak nevím, co tu píčuješ.
  • 60 minut hraní navíc, abych dostal oblek Aštara? Já chci raději tu hru co prezentovali dříve na E3 *7*
  • Vidím to tak že pro PC a jiné konzole ta hodina navíc bude ke koupi jako DLC.
  • Alucarde, pokud se v pondělí před slečnou budeš prezentovat stejně úzkoprse a omezeně, jako tady, tak věř, že to rande bude poslední.
  • Ta grafika na 0:47 WTF. Nech radšej neukazujú ani jeden trailer z konzol lebo sa len strápňujú

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit