Přejít na výpis diskuzí
PlayStation verze Watch Dogs nabídnou hodinu obsahu navíc
20.3.2014 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
Kdyz tak ctu ty tve prispevky, tak nevim nevim, kdo je tady vlastne ten nerd, co nikdy nevysel z pokojiku. Nic ve zlem.
A ja tedy nevim jak dobre mas oci, ale me ty zubate hrany v konzolovych hrach vylozene tahaji za oci a je uplne jedno na jake TV to hraji. Propady fps u nekterych her, nebo lock na 30 fps taky neni zadna slava.
A nebud hned tak utocnej, ja konzole neodsuzuju, ale mel bys velezt ze sve bubliny a trochu se rozhlednout kolem. Mozna zjistis, ze nekteri lide preferuji trochu jine veci, nez treba ty a maji jine naroky.
Nechapu, proc te tak strasne zere predstava, ze nekdo preferuje PC kvuli nadstandardu, ktery nabizi. -
Pokud hraješ na 50 palcové tv, tak je ti jedno nějaké AA nebo 720/1080. U toho masturbujíi nerdi, kteří v životě nevyšli z pokojíku. *11*
-
Protoze by pak byl svet nesnesitelne slunickovy. *3*
-
A uvedomujes si, ze nekdo si za kvalitu rad priplati? Nekomu staci telka za 15k a konzole za 10 a hrat pulku her v horsim nez FullHD rozliseni a pri 30 fps, bez AA atd.
Komu to staci, nebo kdo na drazsi nema, tak at na kozolich vesele hraje.
Ale jsou i taci, kteri preferuji PC prave kvuli nadstandardu a konzole maji jen na exkluzivity.
Tak se s tim smir, ze ne kazdy povazuje konzole za to nejlepsi. *3* -
Nojo, jenze kdyz platit prestanes mas prd leda. Jsem proti tomu aby se vedli nic nekoncici zabomysi valky PC VS. Konzole ale kdyz se najde blbecek co si rad prilozi ( nebo zasune do mechaniky) zasmeju se rad. *4*
( tim nikoho urazet samozrejme nechci, jen rikam ze chmurny den je hned jasnejsi nejen v techto pripadech). -
dalsi nasilna hra... proč si nemužeme hrat na to že se mame radi a byt kreativni, misto destrukce. btw vypada to jak klon gta s trapnym mobilem navic
-
Ta pc rasa úplně zdegenerovala. Bez konzolí by jste hráli donekonečna MOBA hry a Indie. Konzole vám platí AAA hry na PC vy magorci. Takže se proberte. Pokud se někdy dočkáte GTA V, tak jen kvůli milionovým prodejům na konzolích.
-
No když to bereš takto, tak k pc potřebuje monitor, takže PC přes 20k+ monitor dalších 5-6. Hmm klávesnice, repráky, myš. Přes 30K se dostanem. A TV se dá sehnat kolem 15+10 konzole. Pořád jsi na tom lépe, zaplatíš si členství a máš AAA hry zadarmo každý měsíc.
-
Secti si cenu konzole a lepsi TV a dostanes se na cenu za kterou mas high-end PC... ;-)
-
HW PC ma daleko lepsi pomer cena/vykon. A to nepocitam drazsi hry na lowzole a to, ze s PC muzu delat vsechno na co si koupim soft. *3*
-
Pokud se nepletu, tak se vyjadrili v tom smyslu, ze PC verze bude vypadat tak, jako na te E3. Ale kdo vi...zatim zustavam mirne skepticky.
-
Tak to jsi frajer!
-
na 30 fps hrajou hry zoufalci, normalni clovek hraje na 60+ ciste proto, ze na to ma
-
aký je nenápadný...
-
Za hodne tucnou cenu HW... ( na konzolich si ale stezovat nikdo nebude ty zalostne zpevy nad 30FPS a mene uz davno vyzneli do vzduchoprazdna *4* ).
-
*8* <--- takhle bych se tvářil ve světě kde to není normální *1*
-
a zadarmíko
-
Tu dostanou všichni.
-
Kéž by :)
-
No než konzole určitě. *3*