Přejít na výpis diskuzí
PlayStation verze Watch Dogs nabídnou hodinu obsahu navíc
20.3.2014 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
,,a v pondělí mám rande"
Pokud mě komunikace na internetu něco naučila, tak to, že KAŽDÝ je podnikatel/podnikatelka, KAŽDÝ si z nějakého důvodu myslí, že svůj názor musí vyjádřit a hlavně - KAŽDÝ má v horizontu následujícího týdne rande. -
No jo na Vice City a jeho mega mobil z 80 let jsem zapoměl :D Myslel jsem to tak že si ho mohl i sám používat a to šlo až od GTA4
-
Alucarde clovece prober se ! Bud sis sem prisel jen za trolit a nebo jsi vazne hodne mirne receno ryterdovanej . Kolega nahore s tebou jedna hodne slusne a ty mu NEUSTALE vkladas slova do ust co nikdy nerek resp nenapsal . Bud jsi vazne tak natvrdlej a nebo jen provokujes . Ps : uzij si v pondeli rande se svou pravou rukou
-
Samozrejme, jak necekane. Nekdo rekne, ze se bez konzumu obejde a ovce se hned pta, aby vedel do ceho se pustit. *15* Bee
-
kecy v kleci.. už ve Vice City, si Tommy pořídil tehdejší hi-end cella phona!
-
Víš jaký je ten problém? Ty jsi napsal hodně odstavců a ještě více řádku, ale argumenty jsem v nich nenašel skoro žádné, kromě toho, že PC nabízí AA a vyšší rozlišení.
-
Jak rikam, zjevne mas problem pochopit psany text. Uzij si squash a rande.
-
Nevím jak ty pane lolo, ale já jedu s přáteli v sobotu na Gammaray, v neděli mám naplánován Squash a v pondělí mám rande, takže mezi lidi chodím často a ty jsi žádné argumenty nevyjmenovat, jenom jako omezený kolovrátek opakuješ cosi o grafice, protože nemáš nic, čím by si svůj fanatismus obhájil.
-
A co hraješ na svým pc za desetitisíce, pověz.
-
Tak prece mi to nedalo a jeste jednou budu reagovat. Umis cist? Chapes psany text? vypada to totiz, ze s tim mas znacne potize.
Ja neomilal grafiku, ale snazil jsem se zabednencovi jakym ses vysvetlit, ze svet neni cernobily a ze existuji i taci lide, kteri proste preferuji PC z urcitych duvodu, kterymi jsou mimojine prave hezci vizual, modovatelnost a celkova prizpusobitelnost, pricemz ale konzole neodsuzuji. A take sem se ti snazil marne vysvetlit, ze normalni clovek nema potrebu bezmezne a fanaticky branit jednu platformu a snazit se ostatni presvedcovat o tom, jak jsou vsechny ostatni spatne.
Vsimni si, ze jsem ani jedinkrat konzole nepomlouval (pokud nepovazujes konstatovani faktu, ze na pc hry vypadaji zpravidla lepe za pomlouvani), dokonce jsi mohl z meho prispevku pochopit, ze sam konzole vlastnim, na rozdil od tebe, kterej jen plive na pc a vychvaluje to sve. Pouze jsem napsal duvody, proc preferuji PC, pokud mam moznost vyberu, coz je ocividne neco, co nejses schopnej prekousnout.
A muzu te ujistit, ze nekupuju kazdy druhy rok nove gpu, tahle doba je daaavno za nama. Upgrade pc jsem delal pred mesicem a to po cca 5 letech, pricemz az na par vyjimek v poslednim cca roce jsem nemel s zadnou hrou problem.
A kdyby me tech penez bylo lito nebo na to nemel, tak bych hral pouze na konzolich. Jednoduche.
Obcas zkus jit mezi lidi, treba zjistis, ze svet se netoci jen kolem tebe a tvych jednorzmernych nazoru, ale ze je spoustu lidi, kterym je jedno, na cem hraji ostatni a uz vubec nemaji potrebu ostatni pomlouvat za to, ze maji jiny nazor a jine preference.
Proste trochu uber plynu z toho tveho fanatismu a mozna uvidis, ze svet je trochu komplexnejsi, nez jako ho vnimas. *3*
Mej se, dal uz reagovat vazne nebudu. -
"Zaplatis si a mas to zadarmo" dutohlav konzolefág nezklamal. *15*
-
Tak si ty AAA hry jako Diablo 3 a BF4 strc do spic, klidne i s tim GTA5, o takovy hry fakt zajem nemam *15*
-
A je tady tradičně trapný, nikdy nekončící, nic nedokazující, opakující se, stejný jako minulý i budoucí, rozpor PC vs Console... *1* *1*
-
No vlastně už v GTA4
-
A proto je GTA5 exluzivně pro konzole. PC + konzole 4Ever
-
mobil je i v GTA5 *14*
-
Jediný fanatik si tu ty. Od začátku tu omíláš jako kolovrátek grafiku. Jsi fanatik posedlý AA a DX11 a Telesací a podobnými hovadinami. Ty jsi vlastně otrok grafiky a jsi za to ochoten každý druhý rok kupovat grafiku a bůh ví co ještě, aby jsi to rozjel na max. Takové lidi jsou zhoubou herního průmyslu.
-
Pc nenabizi nic ? ale kdeze vzdyt je tu prave proto Indie scena aby se to nic vyrovnalo a ver tomu nebo ne vyrovnava celkem dobre.
Grafika ? Od crysis me tedy zadna hra nezvedla graficky ze zidle, nebo spise nezarazila nebo neshodila. A tomu uz je bezmala 8let...
Hazis hnrace pc take do jedne popelnice nebo kontejneru a to neni take dobre... exkluzivky nejsou jen to hlavni. Nekdo rad gamepad a ten je bry aj na konzoli nez na pc a zase naopak hraje hry na pc s GP atp... ale povsrchnosti bych je zase neshazoval. *4* ( i kdyz jsou zde zaprcatele vyjimky to ano, ne vsichni do te kategorie spadaji).
Souhlas s panem lololo at si kazdy vrze na cem rad a neodsuzuje zabavu ostatnim, vsak sme vsichni hraci nebo ne? *3* -
A me je lito takovych fanatiku jako ses ty. Slepe branici tu svou jedinou vyvolenou (nebo tobe zvolenou napriklad rodici?) platformu. At uz tomu vsemu co tady povidas opravdu veris, nebo se jen snazis presvedcit ostatni a predevsim sam sebe, ze sis zvolil spravne, tak pusobis dost komicky.
Ti normalni z nas si zahrajou na cem chteji, zpravidla se neomezuji na jednu platformu, kterou budou branit zuby nehty. Ale tohle fanatik jako ty nejspis neni schopen pochopit.
Dal s tebou ztracet cas nebudu, mej se hezky a uzij si hrani na te tve jedine nejlepsi platforme pod sluncem. *3* -
PC nenabízí vůbec nic. Je to smutná platforma pro ty, kteří se honí za grafikou a na hratelnost zapomněli. S touhle vidinou pc-hráči prvně pozoruji textury až pak hratelnost. PC-hráči jsou strašně povrchní. Je mi jich líto. *9*