Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • napisem vam to este raz aby ste to pochopili... je to abycajna chujovina ako mass effect 2 ... bioware skoncilo s NWN a odvtdy ide dole vodou... aspon ze tu je Obsidian Entertainment
    • tesat tvoje slova do kamene,modlím se za Zaklínače 2 snad to neposerou taky:)
    • Opravdu? Podle mě bylo NWN největší srač*ka, jakou kdy Bioware stvořilo a to jsem hrál všechny jejich hry. A mimochodem, ty už jsi DA2 hrál a dohrál? Pokud ne, pak tvoje příspěvky o kvalitě hraji nemají žádnou váhu a je proto zbytečné jimi otravovat diskuzi.
      • hral som kusok ale ze by som to chcel znova zapat tak to ne
        • Kúsok = neopravňuje mě to ke kvalitnímu a plnohodnotnému názoru... aneb když nevím, tak radši mlčím ;-)
  • Chris Priestly wrote...

OK: Here is the story.

Auto-attack option for consoles was added in to the games late in the development cycle after the initial certification build was sent. The auto-attack functionality was sent to be added to the game for testing and approval. This was why staff said it was in game.

Due to an error during mastering, the auto-attack file was omitted during manufacture.

*1*
    • Třeba budu znít jako kacíř, ale já u některých her možnost automatického zaměřování a útoku vítám. Vzpomínám si třeba na Fable, ve kterém díky portu z konzole bylo celkem těžké manuálně zamířit a tak to dělala hra za hráče. Ono je samozřejmě nejlepší udělat hru tak, aby obtížnost nebyla uměle zvyšována například špatnou kamerou (např. Prince of Persia nové díly) nebo složitým zaměřováním. Nicméně pokud už se to nepovede (díky multiplatformálnímu vývoji), pak je nemožnost spadnout ze skály nebo autoaim plusem pro hratelnost.
  • zaphod
    imho naprosto zbytečný článek z kategorie 'mluví se o tom, tak vychrlíme co nejvíc článků ať jde čtenost nahoru'
    • Moje rec. Ta hra si tolik pozronosti rozhodne nezaslouzi, protoze vsechno co udelali je naprosto spatne. Opet dalsi a dalsi zjednodusovani. Hlavne aby hra vysla co nejdriv a mela co nejvice DLC aby si mohl nekdo namastit kapsu.
  • stalo to za to precitat si tento clanok.. hlavne kvoli spojeniu.... zlodej draka neuskace... :-) kedze som hral aspon demo, viem ako poskakuje zlodej...
  • Akční RPG ve kterém si nemusím lámat hlavu taktizováním v bitvě?To je trošku protimluv,jinak pro mě osobně byli všechny změny k horšímu,je to hra pro 12-ti leté děti,krvavost bitev je absolutně směšná,nevím proč bych měl do něčeho střelit šíp a ono se to rozletet na 2516841 krvavejch kusů????Váha a velikost zbraně taky absolutně ztratili míru,to je jak nějakej pokus o parodii parodie.No alespon tam snad zůstal obstojnej příběh a má to hezkej grafickej kabátek(což mimochodem je pro x% lidí hlavní kritérium jakékoliv hry).Jinak hra usnadnuje cokoliv komukoliv v každém směru,systém dialogů (kolo postojů) je blbost,jediná dobrá věc jsou na tom jak říkal autor snad že vyhodí ty vtipy z fleku,často se mi stávalo že Hawke,Shepard řekli něco s čím sem se absolutně neztotožnoval atd.atd.Celkově tomu ale zůstane 6/10,možná i víc když se budu soustředit na příběh ale je to škoda,mohlo to být o dost víc.Předpokládám že nějaký puzzle a hádanky v téhle hře vynechali,průměrnej žák 9.třídy(cílová kategorie EA,nevěřím že to dělali pro někoho staršího) by totiž měl problémy to vyřešit:D
  • "To dává obrovský prostor pro vytváření pokročilejší konverzace..." >> nevytvara vobec ziadny priestor, len zopar volieb imitacie nalady tot vse. V hrach ako BG1,2 ci Planescape musite dobre rozumiet a zvazovat vety ktore vyberiete.

"Takže podtrženo, sečteno, Dragon Age II je paradoxně o něco flexibilnější než jeho předchůdce. Už si sice nebudete lámat hlavu nad taktickou situací v bitvě,..." >> To sme si nemuseli ani u predchodcu lebo obe hry podkopavaju taktiku tym ze enemies respawnuju ako pravidlo - i za vami. Potom nema zmysel umiestnenie napr. maga a vobec. Nicneme to ze neni treba taktizovat je ako dobre?

Vobec ze ten shit este hajite, autor evidentne nikdy poriadnu hru nehral(alebo zabudol a zblbol z tych modernych).
  • Jsem to jen já nebo se někomu zdá AI společníků naprosto pitomá? Protože když jim nastavím taktiku co mají dělat... tak to sice udělají (aktivují nějakou schopnost atd), ale pak neútočí! A bud jsem slepej ale nevšiml jsem si že by byla možnost nastavit v taktice "automatic attack" *8*
    • Whisp
      Vľavo dole máš takú ikonu otvorenej dlane, to znamená aby držali pozíciu. Pozri či ju nemáš zapnutú :) Občas sa ale aj mne stalo, že spolubojovníci zamrzli. Tiež som sa sem tam zasekol o nejakú texturu.
      • Ne nemám nejsem debil... příklad aveline hodí nějakou abilitu an e že by potom začla útočit i když má attack nastavenej, všechno, neútočí, to stejne varrick, dostane ránu šípem místo toho aby se otřepal nechá do sebe šít dál a v klidu hebne jako všichni v partě je to skoro nehratelné *10*
        • no to je tim ze ti archeri a neteri enemaci interuptujou akce a chvilu trva nez se z toho vzpamatuje, je to to stejny jako kdyz zacnes strilet sipy do maga a on si pak ani nezkouzli, dela to stat fortitude pokud mas malo ses vice nachylnej na interupt/knoback/knockdown atd tzn enemaci by meli mlatit jen do tanka a zbytku by se nemeli ani doknout v idealnim pripade, proste zcckuj to co ti bezi na hadraky nebo je tankuj avelinou, sundej vsechny otravny moby a pak se starej o to co tankuje aveline, samozrejme tohle se tyka hard a nightmare, na normal a casual toho tanka ani nepotrebujes protoze to vsechno spadne behem 2 sekund
    • BTW, proč se kurva každej člověk když ho zabiju rozpadne jako igráček? *8*
      • Whisp
        Lebo je to "COOL"
      • Ze stejneho duvodu, proc se poi zasahu jednim sipem rozprskne v gejziru krve...
        • Nepřátelé se rozprskávali i ve starých RPG po kritickém zásahu
        • Tohle se mi párkrát povedlo i Neverwinter Nights 2, ale tam jsem měl nastavené brutální násilí *1*
      • Drsná realita středověku? Kdo ví.
  • K čemu je taková hra když je určena pár jedincům kteří umějí perfektně anglicky? To by se tady vůbec nemělo prodávat.
    • Hra rozhodně není tak náročná na znalost angličtiny, perfektní bych zaměnila za průměrnou znalost. Navíc hra je určená tak říkajíc celému světu a ne jen nám v ČR a vy jsi ji kupovat nemusíte, pokud vám absence češtiny v ní tolik schází. Já jsem ráda, že je zde k mání a ještě radši, že je v angličtině.
    • Haha. "Já neumím anglicky, zakazuj vám prodávat hry v angličtině!"
      • To by bylo fakt husty.

Moje odpoved je nauc se anglicky ...

PS: Tvl, koukam na avatar a rikam si tohle uz sem nekde videl.

Internet je malej .. xD
        • Oh, zdravim ^^
  • no zatial pocity rozpacite, ale som len na zaciatku, level 6...hlavne som zvedavy ci sa dozviem co sa do pekla stalo s mojim wardenom a nasim dietatom, ked uz som s tou morrigan siel bohvie kde cez to zrkadlo....
    • Nespojluj kreténe!
  • Spades
    Na tehle hre mi vadi jedna, ale hodne dulezita vec:
    Nemam healera :D
    Kdyz sem mag, tak mi prezije bracha warr a Merill neumi healovat. Objevi se tam pajk jeste 3. mag? Ale i tak - mit 3 magy a tanka je docela nahovno, bo pak nemam rogunu na odemykani zamku :/
    • Felczar
      /Spoiler
      Anders je healer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit