Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dik za odpoved :) problem je v tom ze zadny server mi to nenajde, jinak bych to misto kam to napsal samozrejme nasel :)
  • Danieledl
    Já se těšim mnohem víc na CoDko.
  • Hraj je to dobra ,v pohodě šlape i na mém stroji ,ale ten jejich battlelog je prostě na přez držku !!!!!! Nevím kterej kokůtek to tam vymyslel .
  • na mojom phenom x4 3.6(3.9), 8gb ram, GF 560ti SOC, ovladace 278.xx (vyhadzovalo hlasku ze na starych ovladacoch to nespusti ale spustilo) nastavenia na max detajly 1920x1080 s mierne obmedzenym aa a blur na 50 fps plynule hranie bez problemov, hra 1x crash a 1x biela obrazovka za 3 h hrania
    minusy:- nepodarilo sa mi plne nakonfigurovat ovladanie na ostatne tlacitka mysi a
    niektore ine klavesy, spustanie cez web browser, nutnost mat spusteny origin a aj
    web prehliadac, prepadavanie do terenu s nustnostou suicide(snad to opravia) a
    AUTOHEAL, FUJ to je snad vtip
    plusy : -pekna grafika (vidiet nohy konecne ), vyborny zvuk
    -herny system zhodny B:BC2 tesim sa na hardcore mod,
    - konfugurovanie zbrani
  • taky odzkouseno cirka 3 hodinky. hraju na sestave c2d 3ghz,4 ram, geforce550.
    nejdriv co se mi nelibi:
    propadavani pod mapu
    na nekterych nerovnych mistech postava porad jakoby poskakuje (tres obrazu)
    mega vykyvy framerate. stojim venku na nejakym namesti koukam pred sebe a mam 22-25 snimku, otocim se na druhou stranu kde se nebojuje (porad stojim na miste uprostred obrovskeho namka) a FPS naskoci na 70

se zbranema nejak problem nemam , do tretiho mista se umistim snad vzdy :D
    je to pekny, chce to doladit ale prekvapilo me to celkovou "nenarocnosti" kdyz vezmu v potaz moji sestavu.na vanoce si poridim core i5 tak dofam ze ty propady FPS zmizi
  • me to teda do hry se starsima ovladacema ani nepustilo
  • Jak tady všichni hipují nad "prej lepší" grafikou. Tak já jásám, že v supermoderní hře roku 2011 si konečně uvidím nohy (vůbec celé tělo). Jinak pro zajímavost první hra s touhle vymoženosti byla Operace Flashpoint z roku 2001.
  • no to nevim .. mne pise, ze je aktualni, a blikani, propadavani, nefunkcni optika, ne uplne dobra optimalizace atd. jsou tam stejne jako pred pul dnem ...
  • Respektive konzole je 10x pomalejší než moderní mainstream PC. Takže chci 10 stupňů nastavení grafiky... To samozřejmě nemyslím vážně ale minimálně tři jako LOW - konzolová grafika MEDIUM - střední PC grafika HIGHT - výsoká PC grafika a u hry s ódou o grafice ještě ULTRA - nejvyšší PC grafika
  • Tý jo. To tak fakt je? Jestli ano tak definitivně bye bye BF3.
  • Jenže v době když nás nutil Steam (HL2) nemělo tolik lidí internet jak teď a to byl hlavní důvod.
  • prave tlacitko na obrazku BETA BF3 - daj Updatnut.. 3,9 G ale vsetko uz faka ovela lepsie...
  • no konecne po Update BETY sa nam dostava hra jak sme ocakavali... servre fungujju, textury funguju , neprepadavame sa do utrob hry a plinulost ako taka je uz super... snad prva beta ktora okamzite reagovala na vsetky bagy... radost hrat !
  • Pete.palis
    tak odskoušeno...připadá mi to všechno rozmazaný i na high detaily, jinak co se týče plynulosti hry....nevim mno, ale BC2 mi fárá mnohem líp...:)
  • po nejakych 5 hodkach zanechal nejlepsi dojem fakt, ze implementovali prepinani rezimu strelby .. jinak zabavne to celkem je (i kdyz Metro je uz celkem nuda), akorat to chce jeste hodne poladit .. bugu pozehnane, zbrane trochu slabe .. 6-7 zasahu nez nekoho slozim AKckem ? .. 2-3 (vcetne headshootu) s dragunovem ... tj misto assaulta zvolit snipera, z pusky sundat optiku a jde to .. ale HS ma byt smrt z cehokoliv
  • O to vůbec nejde. Čas vše spraví. To je snad jasné. Ale já chci mít jen jeden program (službu). Néé mít tři a více, aby v tom byl chaos. Profily, komunita, nastavení, podpora, organizace atd. Jen u posr-nýho GFWL jsem strávil osm hodin zbytečně. Kdyby aspoň Origin fungoval jako GFWL, že je přímo ve hře a tak víceméně netravuje (až na registraci a login).
  • Proboha co se divíš je to beta
  • K těm licenčním podmínkám vám něco řeknu. Pokud byste znali podrobně zákony atd. Zjistili byste že licenční ujednání (podmínky/smlouvy) na jakýkoliv software jsou přinejmenším diskutabilní nebo dokonce proti zákonu. A dále si vemte že byste si přečetli celé licenční podmínky(...) a měli ve všem souhlasit. Já bych nesouhlasil. Kdybych měl upřímně souhlasit tak jsem třeba bez Windousů. Celé je to bordel působící jen a pouze na oko, aby to vše nějak fungovalo.
  • remm
    ano lenze oni nedostavaju najnovsi kit, myslis ze preco vysli preview ovladace az ked spustili betu? aj ked vyjde full verzia, tak kvalitne ovladace najdes vzdy par mesaicov po vydani hry, a prave ze toto je ocakavany titul, takze ovladace sa budu snazit vylepsit fps aj ked bude 3-4 mesiace stara hra

ludia tu placu ze je hra narocna a co bolo potom Far Cry, Metro 2033? tie benchmarky co su na nete, su pre hight detaily, okrem terrain model (d10) plne vyuzivaju directx 11

PS: asi vobec nehravas hry, lebo taku blbost by si nikdy nenapisal...len jeden priklad z mnohych FEAR3 ovladace zdvihli fps hry az o 40% z poslednou radou grafik
  • Jn to je lol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit