Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejné? to mi chces rict ze je ze gameplay i na PC je ponorena domedu?:DDDD.... tomu neverim.
  • NZ toyBoy :) Mas PC narvany v nejakem kruhovem Casu?:D ..... unava ze stupidnich pripominek ke konzolim .)
  • Protoze BC2 proste nemam vubec rad. A jak rikas, je to stejne..... takze bohuzel.
  • jo je to navykovy,ale na singl se tesim vic.
  • Ahoj lidicky. nevite proc mi to stale pise toto: You were disconnected from the login server. Ja se do te hry nedostanu :(
  • Dekujeme krabickari :)
  • Celkem nechapu o cem to mluvite? *4* Hral jsem vsechny tri xbox/ps3/pc a jasne, ze na PC je to graficky nejlepsi, ale co se tyce gameplay jsou to stejne hry. Proc tedy to podle vas nema cenu resit jinde nez na PC? *4*
  • mno mam 4jadro :)
  • BF3 na konzole bude bohužel přesně to co jsem čekal. Věřím že PC verze bude pecka, ale BF3 např. na mým xboxu v této betě je BC2 s ostřejšími hranami textur z mého pohledu takřka s nulovým progresem. V zázraky jsem nedoufal ale jsem zklamanej víc než jsem myslel že budu. Z mého pohledu nemá cenu BF3 mimo PC vůbec smysl řešit. :( + přeju příjemnou zábavu PC hráčům!
  • Walldstein
    Mě se to stalo včera večer...po restartu PC vše zase šlapalo jak má...ale to už si asi tak zkusil, stejně jako restart prohlížeče...
  • hele problem, od nainstalovaní hry dnes ráno, mám nekonečnej joining game status na jakejkoliv server. Ve FireWallu je hra povolena, a router pro případné přesměrování portů nemám.. BFBC2 mi běhá bez problémů, stejně tak Quake Live. Zkoušel jsem i IE9. wsupp? *10*
  • Walldstein
    to Petr Poláček: (autor příspěvku v článku)
    taky sem relativně zelenáč a vadí mi přesně to co tobě..hraní s anonymními nicky na jednom serveru, díky čemuž člověku chybí pořádná kooperace a zpětná vazba...kdyby si chtěl tak můžeme založit nějakej ten squad..Nick na battlelogu: Walldstein

PS: snad si to přečte, nebo bude redakce té lásky a předá mu tento vzkaz *15*
  • Walldstein
    určitě...protože mě to při spuštění psalo abych si nastavil firewal, než začnu hrát...
  • Walldstein
    taky se těším na svou plechovou krabku od Xzonu...
    Kluci z DICE natrhávaj Velectěné řitě Activisionu snad pokaždý, ale je fakt že letos se jim to povedlo opravdu dokonale....
    Orchestra 2 je zajímavá v tom že ti chybí zaměřovací kříž a že aby jsi něco trefil musíš použít mířidla, blíže se dost realitě...Singl stojí za prd, ale v multy je to celkem nářez...
  • V minimalnich pozadavich jjsou i Visty, ale me to nejak jaksi nebezi :(
  • Walldstein
    Já mám ATI Radeon HD 4650 1GB a taky sem si musel sosnout nový ovladače..ovšem nejvíc mě pobavil fakt že sem sosnul ze stránek ovladače přímo pro mojí grafiku z 23.7.2011 (poslední verze) a stejně sem si musel z battlelogu stáhnout Catalyst Control Center v poslední verzi abych to vůbec rozběhl...takže to neni jen u NVIDIA ale i u jiných *15*
  • dybowicz.r
    Hrajeme v týmu 5 - 8 lidí. Co se hratelnosti týče je to dobré ,přípomíná mi to více COD než minulé díly ,ale to je asi díky výběru menší mapy. Co mě zklamalo je Grafická stránka BETY. Opravdu grafika nijak nevyniká a přitom zabírá 100% z mých GTX 580 ve SLI. Krásné jsou detaily hry (např. baterky, odlesk hledí sniperů, pokud někdo posvítí laserem / baterkou do obličeje jste oslepeni atd.) Battlelog je super .. funkčnost 50% ,nemožnost managování squadů absolutní mínus ! Stejně jako omezení squadu na 4 hráče. ...
  • víceméně k jakémukoliv rederování..
  • stahni EA origin, registruj se a pak se drz pokynu... ale pokud si to nepochopil už teĎ, tak hodně zdaru...
  • Walldstein
    + Grafika
    + Lesknutí optiky snipera (ne že by to moc pomáhalo, ale při troše štěstí má člověk tak 0,5s. na reakci *15* )
    + Trvalé zakleknutí (nenutnost držení klávesy)
    + Zalehnutí a plazení (sice se u toho zbraň chová trchu nereálně /kdo kdy vyděl aby se někdo při plazení odrážel zásobníkem o zem)
    + Konečně si vidim na nohy a překonávání překážek už nepůsobí že je člověk kamzík

- Nutnost spuštěného Originu a prohlížeče
    - Nutnost aktualizace driverů grafiky (ATI Radeon HD 4650 1GB) /pokud tak člověk neučiní tak hra zamrzne buď už při načítání, nebo po několika minutách/
    - Propadávání se do textur (takže kolikrát vás někdo sundá ani nevíte odkud, nebo se propadnete vy sami a občas se z toho prostě nedostanete jinak než suicidem
    ale celkově to musí člověk brát s nadhledem. Je to jen Beta, tak snad vychytaj do finální verze všechny nedostatky. Jen mě fascinuje jak někdo (i s přístupem do bety od 27.9.) mohl nahnat tolik bodů že má lvl 50 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit